Μπάσκετ

Basket League: Προσοχή στα χάντικαπ

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 12:46

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Basket League: Προσοχή στα χάντικαπ

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το Αρης-Ολυμπιακός

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΕΚ

Παραδοσιακό ντέρμπι και προβάδισμα πάντως η έδρα μικρό. Νέα εποχή στο Περιστέρι που ανέλαβε ο πρωτάρης σαν κόουτς Σπανούλης. Καλή ομάδα με έμφαση στην άμυνα και παίζει μπάσκετ με πάθος και ψυχή .Πολύ δουλεμένη ομάδα. Λογικά έχασε 101-79 στον Ολυμπιακό. Μεγάλη νίκη 88-81 με Τενερίφη εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα,αλλά πήρε καλούς παίκτες και κάνει μια νέα προσπάθεια αν και χωρίς μεγάλο βάθος. Καλή περιφέρεια. Θα σκοράρει πολύ από το τρίποντο. Στόχος με την έδρα η τετράδα. Ανετα 85-70 τον Απόλλων Π εντός. Δεν είχε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.60 και -3 σωστά η έδρα και απλά προβάδισμα. Δύσκολο ματς όμως.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν-ΠΑΟ

Παιχνίδι προπόνησης για τον ΠΑΟ που δεν είναι καλά και λογικά 20π. Ο Ιωνικός Νικαίας είναι μια ιστορική ομάδα που πέρσι πέρασε πολλές περιπέτειες και κινδύνεψε με οικονομική καταστροφή! Τελικά με ηρωική προσπάθεια σώθηκε και φέτος τελευταία στιγμή βρήκε ρόστερ και ομάδα. Εκανε το μπαμ με Κολοσσό εντός,ήττα 97-84 λογικά στον Προμηθέα. Βαρύ κλίμα στον Παναθηναϊκό που ανέβασε λίγο και το μπάτζετ του και έκανε πραγματικά καλές κινήσεις με στόχο την επιστροφή στον θρόνο. Εχει όμως ήττα σοκ στον Άρη και έφαγε 30π(!) στην Άλμπα στην Ευρωλίγκα που είχε και την Μονακό μέσα και από -18 έχασε στο καλάθι. Πήρε και τον Μπέικον αλλά δεν παίζει ασφαλώς σήμερα. Εδώ 93-70 το Λαύριο εντός

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -16 ο ΠΑΟ και λογικά με καλή διάθεση αν έχει όρεξη γενικά θα κάνει το διπλό καθώς είναι μπασκετικά 20π. χαλαρά.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (24/10)

Πονηρή έξοδος για τον Ολυμπιακό που όμως δύσκολα θα έχει πρόβλημα και λογικά 10-15π. Ο Άρης τελευταία στιγμή πήρε τα δελτία και έπαιξε όπως και πέρσι που είχε μια καλή τελικά σεζόν και άρχισε να φτιάχνει κορμό και μπήκε και στα πλέι οφ. Εκανε το μπαμ με τον ΠΑΟ εντός! Συντριβή 88-66 εκτός με ΠΑΟΚ από +8! Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ίδιο επίπεδο με πέρσι και με πιο δυνατή φροντ λάιν και βάθος. Πανέτοιμος λόγω κορμού,η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη με την άμυνα. Περίπατος 101-79 εντός με Περιστέρι,άλωσε την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα 87-89 που είχε και την Μπασκόνια εκτός(νίκησε αν και από +18 βρέθηκε να χάνει και με 10π!) και άρα κούραση με 3ο ταξίδι σε 6 μέρες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τα συνεχόμενα ταξίδια του Ολυμπιακού δεν επιτρέπουν το διπλό με -18 και είδαμε και την κούραση που έβγαλε στο ματς με την Μπασκόνια και ας κέρδισε. Προς άσο μάλιστα καθώς ο Αρης είναι μαχητικός..

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr