Μπάσκετ

Ασος η Βίρτους Μπολόνια

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 12:36

Δράση σε Ισπανία και Ιταλία, διαβάστε τις αναλύσεις

Ασος η Βίρτους Μπολόνια

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Παιχνίδι σχετικά εύκολο για την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι με πανάκριβο ρόστερ αλλά ο Σάρας έμεινε στο πάγκο. Εριξε κάπως το μπάτζετ. Τραυματίας ο σταρ Μίροτιτς και ο Κούριτς. Εχει το σοκ στην Γκραν Κανάρια. Δεν έχει διάρκεια. Ρολάρει κάπως με την άμυνα. Περίπατος 78-101 στη Μανρέσα,από διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και κόπωση που έχασε και στο Κάουνας!. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα και στηρίζεται φυσικά στην έδρα της. Πολλές αλλαγές φέτος αλλά καλή αρχή με καλές νίκες με την άμυνα. Από -10 περίπατο 86-67 με Ομπραντόιρο. Ηττα στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Περιστέρι με 88-81.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπαρτσελόνα άλλη κλάση θα είναι σοβαρή λογικά και θα κερδίσει καθαρά και άρα άσος με -8

ΜΠΕΤΙΣ-ΧΙΡΟΝΑ

Παιχνίδι στα μικρά στρώματα και ανοιχτό αν και έχει ένα μικρό προβάδισμα η έδρα. Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι η παλιά Σεβίλλη και είναι έμπειρη ομάδα αν και με στόχο κάθε χρόνο την παραμονή απλά. Ανάλογα και φέτος. Δεν άρχισε καλά και έχει διακυμάνσεις. Από +10(20-30)έχασε δίκαια 83-77 στην μικρή Φουενλαμπράδα. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Πάλεψε με Ρεάλ και Τενερίφη αλλα δισύρθηκε στην Ομπραντόιρο και 59-73 με Μάλαγα εντός(28-31ημ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.50 και - 4 τίποτα καθώς η Χιρόνα βάση ρόστερ δεν είναι κακή ομάδα. Ισως είναι και καλύτερη από τη Μπέτις μάλιστα.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πονηρό ματς και ντέρμπι! Και ας είναι το όνομα η Βαλένθια! Και προς άσο! Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που σώνεται κάθε χρόνο με την έδρα. Αδύνατη εκτός ,αλλά καλύτερη από πέρσι προσέχουμε καθώς είναι ενισχυμένη έχοντας πάρει και τον Βέστερμαν! Από 39-43ημ λογικά έχασε 86-67 στην δυνατή Τενερίφη. Η Βαλένθια στις καλές και έμπειρες ομάδες τετράδας. Αλλά δεν περιμένουμε πολλά καθώς δεν έχει ρίξει χρήματα. Σοκ 74-75 με την Μούρθια εντός. Στην Ευρωλίγκα είχε διπλή αγωνιστική και παρά τις απουσίες έκανε το μπαμ στην Εφές 91-92!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Βαλένθια με απουσίες και από διπλή αγωνιστική που άρεσε όμως στην Ευρωλίγκα. Η Ομπραντόιρο ανεβασμένη φέτος και προς άσο με +3 στην έδρα.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Παιχνίδι με καλά μεσαία ονόματα και ντερμπάκι με προβάδισμα στην έδρα πάντως. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Σοκ με Μπιλμπάο εντός,κακή αρχή. Ηττα 96-79 στη Ρεάλ από 45-50ημ. Στο Γιούροκαπ ήττα 81-72 στην Τουρκία από Μπούρσα. Η Μάλαγα προβληματίζει τα τελευταία χρόνια καθώς δεν έχει πολλά χρήματα. Πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφς αλλά έχει βάθος με ισπανούς διεθνείς νέους και είναι πολύ καλύτερη φέτος. Ανετα 59-73(28-31ημ)την πονηρή Χιρόνα εκτός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ περίπατο 88-68 με Ντιζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σωστά στο 1.40 και -5 καθώς η Μάλαγα έχει φόρμα. Προβάδισμα μικρό η έδρα αλλά δεν αξίζει κάτι.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΡΕΑΛ

Παιχνίδι που κάποτε ήταν ντερμπάρα. Τώρα είναι φαβορί η Ρεάλ αλλά πονηρό. Η Μπασκόνια δεν έχει τα χρήματα του παρελθόντος και το παλιό της ταλέντο. Μέτριο ρόστερ και πάλι αλλά δουλεμένη ομάδα και πονηρή. Σε φόρμα και περίπατο 83-97 στη Σαραγόσα. Στην Ευρωλίγκα καλή αρχή και είχε και τον Ολυμπιακό μέσα και διπλή αγωνιστική και έχασε δύσκολα αν και το γύρισε από -18 σε +10.Τραυματίας ο μπόμπερ Χάουαρντ όμως. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο φυσικά και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή . Δεμένη ομάδα και έτοιμη ήδη και γι αυτό άρχισε καλά με το βάθος της. Στην Ευρωλίγκα είχε διπλή αγωνιστική και έχασε από τον Ολυμπιακό μέσα. Εδώ 96-79(45-50ημ)την Μπανταλόνα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Ρεάλ στο 1.52 και -4 και κάπως πονηρό αν και θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα με την άμυνα.

ΣΑΣΑΡΙ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι με φαβορί την Σάσαρι και λογικά σχετικά εύκολα. Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια ασφαλώς και με στόχο και φέτος την τετράδα. Πέρσι ξεκίνησε άσχημα αλλά συνήλθε. Πολλές αλλαγές και φέτος αλλά ίδιο επίπεδο αν και με διακυμάνσεις. Σοκ 79-71 στο Τρεβίζο και κακή ήττα και στον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ 88-68! Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε. Δεν έχει πολλά χρήματα,θα έχει δύσκολη σεζόν. Πάντως πέρασε από -8 στην παράταση από την καλή Βαρέζε. Στο Γιούροκαπ ήττα στην Αγγλία 80-75 από Λόντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σωστά στο 1.37 και -6 και προς άσο με την έδρα να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι με μεσαίες ομάδες και μικρό προβάδισμα απλά η έδρα. Η Μπρίντεζι στις καλές ομάδες και με στόχο την τετράδα. Πέρσι όμως είχε μια κακή χρονιά και έμεινε εκτός πλέι οφ και τα άλλαξε όλα κυριολεκτικά! Σε καλή κατάσταση και παίζει και άμυνα. Από -10 το έκανε θρίλερ και έχασε 83-82 στο πανίσχυρο Μιλάνο! Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και την 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα και το έδειξε χάνοντας στο πόντο στο Μιλάνο. Πολύ δεμένη ομάδα. Στην παράταση εντός την νεοφώτιστη Σκαφάτι. Στο Γιούροκαπ 104-70 την Προμετέι!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και σωστά απλά η έδρα στο -2

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Πονηρή έξοδος του Μιλάνου και πονηρό ματς αν και άλλη κλάση. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο με στόχο την τετράδα. Ενισχυμένη και με καλούς ιταλούς διεθνείς. Αλλά δεν έχει αρχίσει όπως θα ήθελε. Περίπατος στην αδύνατη Τριέστε 78-95(35-55ημ) και σοκ στο Γιούροκαπ εντός με την Μπουργκ 73-79. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα. Πολύ ενισχυμένο φέτος και σε ποιότητα αλλά και με μεγάλο βάθος. Εκτός ο Ντατόμε,δεν έχει ρολάρει ακόμα. Αγχωτικά από +10 σε θρίλερ 83-82 τη Μπρίντεζι εντός και από δύο ματς εκτός στην Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα, άρα κούραση! Κτύπησε και ο Σιλτς(14π)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πονηρό ματς για το Μιλάνο πουέχει και κούραση. Στο 1.57 και -3 σωστά.Το αφήνουμε για το λάιβ

ΠΕΖΑΡΟ-ΝΑΠΟΛΙ

Παιχνίδι με ελληνικό χρώμα και φαβορί την Πέζαρο. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου πέρσι μπήκε στα πλέι οφ με καλό δεύτερο γύρο αν και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Και φέτος ίδιο επίπεδο και στόχος τα πλέι οφ. Εντυπωσιακή αρχή αλλά λογικά έχασε 81-73(47-29ημ)στην Τορτόνα. Η Νάπολι του Αγραβάνη είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Πέρσι άρχισε εξαιρετικά και μετά κινδύνεψε! Μέτριο ρόστερ. Από +20 έχασε εντός από την Βίρτους Μπολόνια. Είχε +20 με την Εμίλια και τελικά νίκησε 73-67 και έχει ψυχολογία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.50 και -4 και προβάδισμα για την νίκη στην καλύτερη Πέζαρο.

ΣΚΑΦΑΤΙ-ΒΕΡΟΝΑ

Ντέρμπι νεοφώτιστων και προβάδισμα η έδρα. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Θα στηριχθεί στους αμερικανούς της αλλά έχει κρατήσει σημαντικό κομμάτι του κορμού της. Συμπαθητική εικόνα και προσεγμένη ομάδα. Εχασε στην παράταση στην δυνατή Μπρέσια! Η νεοφώτιστη Βερόνα θέλει να σωθεί. Ο έμπειρος Αλεσάντρο Ραμαλί στον πάγκο. Κράτησε τον κορμό της πάντως και άρχισε καλά εντός. Αν και ξένισε η συντριβή της από την πανάκριβη βέβαια Βίρτους Μπολόνια εντός με 60-85 σκοράροντας 5π στην 3η περίοδο μετά το 35-41ημ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι νεοφώτιστων και η Σκαφάτι δείχνει πιο σοβαρή και με την άμυνα και έχει και την έδρα. Καλό το 1.52.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΤΡΕΒΙΖΟ

Κάποτε ήταν ντερμπάρα.Τώρα περίπατος για την γηπεδούχο. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Με τον Σκαριόλο της Ισπανίας στο πάγκο. Πηρε το Σούπερ Καπ με το Μιλάνο αλλά προβληματίζει στην συνέχεια έχοντας και απουσίες. Περίπατος 60-85 στην νεοφώτιστη Βερόνα. Ήττα στο Καουνας 68-65 στην Ευρωλίγκα που είχε και την Παρτίζαν εκτός και έφαγε 30π!! Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μεσαία ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Ο παλιός άσος Μαρσέλο Νικολά νέος κόουτς(ήταν ασίσταντ). Πολύ μέτριο ρόστερ και δύο μόλις αμερικανοί. Πάντως καθάρισε 79-71 εντός την Σάσαρι!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 η Βίρτους που θα θέλει να ξεσπάσει. Προς άσο και ας μην είναι καλά καθώς η Τρεβίζο είναι πολύ μέτρια ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr