Μπάσκετ

Basket League: Ανετα οι “αιώνιοι”

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 03:30

Εντός έδρας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κόντρα σε Κολοσσό και Λαύριο αντίστοιχα.

Basket League: Ανετα οι “αιώνιοι”

Χωρίς τον Μπέικον οι "πράσινοι"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παιχνίδι προπόνησης για τον Παναθηναϊκό, 20-25π χαλαρά βάσει λογικής. Πάντως στο Σούπερ Καπ στην Ρόδο είχε νικήσει σε θρίλερ! Προβληματίζει ο Παναθηναϊκός που ανέβασε λίγο και το μπάτζετ του με στόχο την επιστροφή στον θρόνο. Εχει όμως ήττα σοκ στον Άρη και κακή αρχή. Ανετα 86-62 στην Νίκαια. Πήρε και τον Μπέικον και είχε την Μακάμπι εκτός στην Ευρωλίγκα(έχασε 85-74). Χωρίς Μπέικον σήμερα. Κόβει δύο ξένους εδώ. Ο Κολοσσός πέρσι ήταν η μεγάλη έκπληξη (3ος). Εκανε πολλές αλλαγές και έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα χάνοντας στην Νίκαια αλλά και στην Καρδίτσα από +12. Ομάδα του άντερ. Από 26-36ημ μπαμ 69-67 με Προμηθέα εντός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Παναθηναϊκός λογικά 20π και με -16 στον άσο αρκεί να είναι σοβαρός. Αλλά λογικά θα θέλει καθώς θέλει να φτιάξει ψυχολογία. Επίσης ο Κολοσσός δεν σκοράρει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ

Παιχνίδι προπόνησης και εδώ για τους γηπεδούχους και λογικά 25π χαλαρά ο Ολυμπιακός.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ίδιο επίπεδο με πέρσι και με πιο δυνατή φροντ λάιν και βάθος. Πανέτοιμος λόγω κορμού,η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη με την άμυνα και αήττητος παντού. Περίπατος και εκτός με Άρη με 66-83 που είχε και 25π και είχε την Μονακό εντός στην Ευρωλίγκα που έχασε για πρώτη φορά φέτος δίκαια. Κόβει ένα ξένο εδώ. Το Λαύριο μετριότατο φέτος θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία με την εμπειρία. Δεν έχει και καλούς ξένους. Κακή αρχή. Πάλεψε αλλά έχασε 70-75 με ΠΑΟΚ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αν έχει διάθεση ο Ολυμπιακός μπορεί τον άσο με -25.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr