Μπάσκετ

Basketball Champions League: Δοκιμασία για Περιστέρι

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 13:17

Με την 4η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου.

Basketball Champions League: Δοκιμασία για Περιστέρι

Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΕΑΡΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.

Παιχνίδι με φαβορί και εύκολο για την Χάποελ αν και θέλει προσοχή το μεγάλο χάντικαπ. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η Μπάκεν Μπιρς από την Δανία έχει αρχίσει και αποκτά εμπειρίες στο επίπεδο αυτό που είναι φυσικά ευχαριστημένη και μόνο με την παρουσία της. Έχει τον διασυρμό με 40π στην Λούντβι αλλά ήταν συμπαθητική στην ήττα 80-66 στην Νταρουσάφακα. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ (2-2 στη λίγκ της)πρωταγωνιστούσε εδώ για χρόνια αλλά πλέον δεν έχει τα παλιά της λεφτά και έχει μέτριο ρόστερ και πολλά προβλήματα. Ήττα 71-80 εντός με Λούντβιγκσμπουργκ που έχανε και με 20π!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν έχει καμία σχέση με τις παλιές εποχές η Χάποελ. Στο -4 και 1.50 με ελκυστικό το 1.50 πάντως αν και η δανέζικη ομάδα είναι μαχητική.

ΝΙΜΠΟΥΡΚ-ΜΠΑΣΑΚΧΕΣΙΡ

Παιχίδι με μέτριες ομάδες και περίεργο. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η τσέχικη Νίμπουρκ είναι μακράν η κορυφαία ομάδα στην χώρα της και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και με συμπαθητικές πορείες. Στόχος της η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά δεν είναι όπως παλιά και στη λίγκα της έχει μόλις 3-2. Ήττα εύκολα στην μέτρια Ιγκοκέα με 91-74.
Η Μπασακσεχίρ από την Τουρκία πέρυσι έριξε πολλά χρήματα αλλά δεν είχε ανάλογη πορεία. Πολλές αλλαγές και μείωσε και το μπάτζετ της. Μέτρια αρχή παντού και προβληματισμός. Ηττα εύκολα 80-66 στην Μπιλμπάο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κακή πλέον η Νίμπουρκ αλλά και η Μπασαχεσίρ μια από τα ίδια. Στα ίσα το ματς και στο1.80 η έδρα σωστά.

ΡΙΤΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Παλιό μεγάλο όνομα στη πατρίδα της η Λιθουανική Ρίτας. Πλέον δεν έχει πολλά χρήματα και θέλει απλά καλή εικόνα. Αρχισε καλά στη λίγκα της,δύο μόλις αμερικανοί όμως. Κακή ήττα από +17 μάλιστα(14-31!) στο Ισραήλ από Μπνέι 90-85. Νέα εποχή στο Περιστέρι που πήρε wild card όταν ανέλαβε ο Βασίλης Σπανούλης στον πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του! Καλή ομάδα με έμφαση στην άμυνα,καλή αρχή εδώ καθώς κέρδισε 88-81 την πρωταθλήτρια Τενερίφη! Στην Πάτρα νίκησε τον Απόλλωνα 77-71. Εκτός ο Κασελάκης (10π).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν είναι καλή η Ρίτας, αλλά έχει την έδρα. Το Περιστέρι άρχισε καλά εδώ και θα παλέψει και μπορεί να κερδίσει. Σωστά στα ίσα. Ντέρμπι και απλά προς διπλό.

ΝΤΙΖΟΝ-ΣΑΣΑΡΙ

Αμφίρροπο ματς εδώ και ντέρμπι. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η γαλλική Ντιζόν που είναι μια μπασκετούπολη και πάντα η ομάδα της πρωταγωνιστεί στη πατρίδα της,θέλει μια καλή πορεία εδώ. Εχει νικήσει τον ΠΑΟΚ εκτός αλλά έχασε λογικά και εύκολα με 88-68 στην Μάλαγα. Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και με στόχο και φέτος την τετράδα στην λίγκα της. Αρκετές αλλαγές και φέτος και δεν δείχνει και τόσο καλή πάντως. Και έτσι από 35-43ημ γνώρισε την συντριβή στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ με 88-68(!)με 28-9 στην 3η περίοδο. Πάλεψε αλλά έχασε εντός με τη πανίσχυρη Βίρτους στη λίγκα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ιδιες ομάδες πάνω κάτω και η έδρα έχει προβάδισμα καθώς δεν είναι καλά τώρα η Σάσαρι. Στο 1.36 πολύ χαμηλά όμως και δεν αξίζει. Στο χάντικαπ μεγαλούτσικο το +6 της Σάσαρι αλλά όταν έφαγε 20π στον ΠΑΟΚ δεν το λες και λάθος. Περίεργο ματς.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν έχει λάθη και καλά σημεία η μέρα. Ελκυστικό πάντως λόγω ονόματος το 1.50 της Χάποελ και μετά οι τιμές σε Νίμπουρκ-Περιστέρι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr