Μπάσκετ

Basketball Champions League: Δύσκολη εξόρμηση για ΠΑΟΚ!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 12:55

Δράση και την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Θεσσαλονικείς να δοκιμάζονται στην έδρα της Μάλαγα.

Basketball Champions League: Δύσκολη εξόρμηση για ΠΑΟΚ!

Με την 4η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16".

Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παιχνίδι ντερμπάκι αν και μικρό προβάδισμα έχει η έδρα. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η τουρκική Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα που είναι στις κλασικές τετράδας στην χώρα της και αν και πλέον δεν ρίχνει τα χρήματα όπως πριν μερικά χρόνια. Έχει μικρό βάθος προσέχουμε. Εδώ θέλει να προχωρήσει αλλά δεν πείθει. Χαλαρά 80-66 την Μπάκεν Μπιρς εντός. Στις κλασικές μεσαίες ομάδες στη πατρίδα της η γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ που στηρίζεται στους αμερικανούς. Θέλει καλή πορεία και εδώ που πέρσι έφτασε στο Φ4! Περίπατο 71-80 στο Ισραήλ με Χάποελ που είχε και +20π

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανοιχτό ματς και η απόδοση στο 2 για την γηπεδούχο είναι πολύ μεγάλη και έχει ένα ενδιαφέρον.

ΙΓΚΟΚΕΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Παιχνίδι με φαβορί την Μπιλμπάο ασφαλώς. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η Ιγκοκέα από την Βοσνία είναι στις έμπειρες μικρομεσαίες ομάδες της διοργάνωσης και θέλει μια συμπαθητική πορεία. Μέτριο ξεκίνημα πάντως. Αλλά νίκησε εύκολα 91-74 εντός την κακή όμως φέτος Νίμπουρκ. Η Μπιλμπάο από την Ισπανία αν και άλλαξε προπονητή παραμένει στις μεσαίες ομάδας της λίγκας της και παρά τις πολλές αλλαγές, έχει αρχίσει καλά. Και εδώ έχει αρχίσει καλά και θέλει να προχωρήσει. Περίπατος 80-66 με την μέτρια Μπασαχεσίρ εντός. Είχε το ντέρμπι με Μπασκόνια εντός στη λίγκα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.65 και -3 η Μπιλμπάο σωστά και έχει το προβάδισμα ασφαλώς.

ΜΠΝΕΙ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Παιχνίδι εύκολο για την Τενερίφη που είναι άλλο επίπεδο. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η Μπνέι Χερτζελίγια (παλιά Χασαρόν) ήταν 3η πέρσι στη λίγκα της. Καλή χημεία με φτηνό ρόστερ όμως φέτος και δεν περιμένει πολλά. Κακή αρχή γενικά αλλά νίκησε από -17 (14-31!) εντός την Ρίτας με 90-85. Η Τενερίφη είναι η κάτοχος του τροπαίου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με στόχο τον τίτλο. Εχει τον κορμό της και την χημεία της και είναι σε καλή κατάσταση. Πολλές φορές χαλαρή εδώ στην αρχή και γι' αυτό έχασε στο Περιστέρι 88-81. Τρομερή εμφάνιση και διπλό 70-86 στη λίγκα της στην Γκραν Κανάρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Λογικά καθώς είχε χάσει στο Περιστέρι η Τενερίφη, θα είναι σοβαρή και θα κερδίσει και εύκολα . Στο 1.36 και -6 όμως θέλει προσοχή.

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟΚ

Παιχνίδι εύκολο για την Μάλαγα. Και λογικά 10-15π. Επαιξαν προ 15 ημερών εδώ. Η ισπανική Μάλαγα μεγάλο όνομα από Ευρωλίγκα αλλά δεν έχει τα παλιά της χρήματα και προβληματίζει τα τελευταία χρόνια. Πάντως φέτος ενισχύθηκε και έχει ισπανούς διεθνείς και θέλει τον τίτλο. Εξαιρετική αρχή παντού. Περίπατος 88-68 με Ντιζόν εντός και στη λίγκα της έριξε 40π στην Μπέτις. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρήματα και απλά θέλει μια συμπαθητική πορεία εδώ καθώς το μπάτζετ είναι χαμηλό. Ποντάρει στην εμπειρία του και την φανέλα. Τρομερό 88-68 με Σάσαρι εντός από 35-43ημ με 28-9 στην 3η περ! Στην Ελλάδα από +15 αγχωτικά 82-78 τον Ιωνικό εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μάλαγα σε φόρμα και δεν θα έχει πρόβλημα. Αλλά για -14 καθώς δεν είναι και ομάδα Ευρωλίγκα.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Περίεργη μέρα. Ο άσος της Νταρουσάφακα σαν απόδοση και η Μπιλμπάο σαν νίκη είναι σημεία με ενδιαφέρον ειδικά λόγω τιμών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.