Μπάσκετ

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 12:24

Ελκυστικές τιμές τα "ονόματα" στα δύο από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, διαβάστε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις.

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι. Η Φουενλαμπράδα στις κλασικές μικρές ομάδες που με την εμπειρία της όμως κάθε χρόνο μπορεί και σώνεται. Μέτριο ρόστερ αλλά έχει καλή χημεία. Λογικά έχασε εύκολα 91-69 εκτός έδρας με την Ρεάλ. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά που μπήκε πλέι οφ. Εκανε πολλές αλλαγές όμως και έχει διακυμάνσεις φέτος. Σοκ και διασυρμός 70-106 με Μπρεογκάν εντός μετά το 18-16 (10'). Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είχε πάντως ρεπό. Προβληματισμός όμως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κανονικά θα ήταν λάθος με την καλύτερη Μανρέσα αλλά επειδή δεν είναι καλά, σωστά στα ίσα και όλα ανοιχτά.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Σημαντικό ματς στα μεσαία στρώματα και ντερμπάκι αν και έχει προβάδισμα η Μπανταλόνα. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα που έρχεται από καλή χρονιά αλλά δεν άρχισε καλά και προβληματίζει. Εχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά έκανε το μπαμ στην Βαλένθια. Εχασε εύκολα στην Χιρόνα 100-89(52-33ημ).Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που είχε ρεπό. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα. Σοκ με Μπιλμπάο εντός,άρχισε με διακυμάνσεις. Αγχωτικά στην παράταση εντός την αδύνατη Σαραγόσα και έχανε και με 10π. Παίζει στο Γιούροκαπ που νίκησε 82-77 την Προμετέι εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπανταλόνα βγάζει μια κούραση αλλά και η Μούρθια προβληματίζει. Ελκυστικό το 2.05 της Μπανταλόνα σαφώς και βάση τιμής και μόνο.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα. Και ντερμπάκι. Ολα ανοιχτά. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που σώνεται κάθε χρόνο με την έδρα. Αδύνατη εκτός ,αλλά καλύτερη από πέρσι προσέχουμε καθώς είναι ενισχυμένη. Εχασε σε θρίλερ 93-89 στην Γρανάδα.
Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Νέος κόουτς ο εξελίξιμος Λάκοβιτς και έκανε ήδη το μπαμ με την Μπαρτσελόνα και εντυπωσιάζει. Κλάταρε μετά το 54-55 στο 30' εντός και έχασε από την καλή Τενερίφη 60-76. Στο Γιούροκαπ είχε την Παρί στην Γαλλία και νίκησε 81-89.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι καθώς η Ομπραντόιρο είναι ενισχυμένη φέτος. Σωστά και εδώ στα ίσα και όλα πιθανά.

ΤΡΕΒΙΖΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και τοπικό ντέρμπι στον ιταλικό βορρά. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο,είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Ο παλιός άσος Μαρσέλο Νικολά νέος κόουτς(ήταν ασίσταντ). Πολύ μέτριο ρόστερ αλλά βελτιωμένη. Εχασε σε θρίλερ από +5 στο Βαρέζε 87-85. Η Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρυσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και την 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα και το έδειξε χάνοντας στο πόντο στο Μιλάνο. Πολύ δεμένη ομάδα. Από κακές ήττες και κούραση. Ηττα θρίλερ 97-98 με Πέζαρο μέσα. Παίζει στο Γιούροκαπ και έχασε 69-71 εντός με την Μπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.80 η Μπρέσια που κάνει κοιλιά αλλά είναι καλύτερη ομάδα και είχε χάσει στο πόντο στο Μιλάνο. Συνεπώς βάση τιμής και μόνο το διπλό έχει ενδιαφέρον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr