Μπάσκετ

Μπορεί τον άσο η Πέζαρο

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 11:14

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία την Κυριακή, διαβάστε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις.

Μπορεί τον άσο η Πέζαρο

Εχει τύχη ο άσος στο Πέζαρο-Μιλάνο

ΜΑΛΑΓΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Παιχνίδι πονηρό αν και έχει ξεκάθαρα φαβορί η γηπεδούχος ομάδα. Η Μάλαγα προβληματίζει τα τελευταία χρόνια καθώς δεν έχει πολλά χρήματα. Πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφ, αλλά φέτος έχει φιλοδοξίες καθώς έχει βάθος με ισπανούς διεθνείς νέους και είναι πολύ καλύτερη. Διέλυσε 106-60 την Μπέτις εντός! Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που στο τέλος κέρδισε άνετα 77-63 τον ΠΑΟΚ εντός. Η νεοφώτιστη Γρανάδα που πάντως έχει παίξει πολλά χρόνια και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας καθώς είναι δουλεμένη ομάδα. Καθάρισε σε θρίλερ και την Ομπραντόιρο εντός 93-89.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε τρομερή φόρμα η Μάλαγα αλλά δεν είναι κακή και η Γρανάδα και ειδικά εκτός. Σωστό το -8,αν βάλουμε κάτι στον άσο.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Παιχνίδι με φαβορί σαφώς την γηπεδούχο. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα και στηρίζεται φυσικά στην έδρα της. Πολλές αλλαγές φέτος αλλά καλή αρχή με καλές νίκες με την άμυνα. Με τρομερό φινάλε μετά το 54-55 στο 30΄έκανε περίπατο στο ντέρμπι εκτός με την Γκραν Κανάρια 60-76. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που διέλυσε 35π την Μπνέι στο Ισραήλ!
Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει να παλέψει για πλέι οφ. Αρχισε με μπαμ στην Μπανταλόνα και την Βαλένθια εντός. Από +10 έχασε εύκολα 70-81 εντός από την Μπασκόνια. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που νίκησε στην Ιγκοκέα 80-85.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε φόρμα η γηπεδούχος και πονηρή η Μπιλμπάο. Σωστό το-10 και αν βάλουμε κάτι προς έδρα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΜΠΕΤΙΣ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο και λογικά 10-15π. Η Μπασκόνια δεν έχει τα χρήματα του παρελθόντος και το παλιό της ταλέντο. Αλλά είναι πάλι δουλεμένη ομάδα και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Από -10 περίπατο στο Μπιλμπάο 70-81. Στην Ευρωλιγκα είχε την Μακάμπι εντός και την διέλυσε με 30π! Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι η παλιά Σεβίλλη και είναι έμπειρη ομάδα αν και με στόχο απλά κάθε χρόνο την παραμονή. Δεν άρχισε καλά και έρχεται από κακές εμφανίσεις. Αδύνατη κλασικά εκτός. Διασυρμός με 106-60(!) στη Μάλαγα και έντονος προβληματισμός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε φόρμα η Μπασκόνια και από διασυρμό η Μπέτις που ασφαλώς δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Στο -15 σωστά. Περίεργο ματς αλλά αν το βάλουμε προς άσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΙΡΟΝΑ

Παιχνίδι εύκολο για την Μπάρτσα και με πολλά πρόσωπα στην Χιρόνα που έχουν μεγαλουργήσει στους γηπεδούχους. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα. Τραυματίας ο σταρ Μίροτιτς και ο Κούριτς. Εχει το σοκ στην Γκραν Κανάρια. Δεν έχει διάρκεια. Περίπατος πάντως στην Βαλένθια 80-92(40-55ημ). Στην Ευρωλίγκα είχε την Φενέρ εντός και από +16 νίκησε στο πόντο. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Εχει διακυμάνσεις αλλά σε φόρμα. Περίπατο 100-89(52-33ημ) με την Μούρθια εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλές σχέσεις οι δύο ομάδες. Οριακό το -13 και δεν αξίζει να μπλέξουμε

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΡΕΑΛ

Παιχνίδι εύκολο για την Ρεάλ και απλά θέλει προσοχή το χάντικαπ. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στην τελευταία στιγμή . Πολλές αλλαγές φέτος αλλά πάλι προβληματίζει. Κακή αρχή, σοκ εντός με την Φουενλαμπράδα, χωρίς νίκη ακόμα. Αλλά άγγιξε το μπαμ και έχασε από +10 στην Μπανταλόνα στην παράταση. Η “βασίλισσα” Ρεάλ με στόχο τον τίτλο φυσικά και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή. Δεμένη ομάδα και έτοιμη με μεγάλο βάθος. Δεν είναι και στα καλύτερα πάντως. Περίπατος 91-69 με Φουενλαμπράδα εντός. Στην Ευρωλίγκα είχε το Μιλάνο στην Ιταλία που πήρε καλό διπλό πάντως!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 η Ρεάλ δεν έχει αξία καθώς ακόμα είναι ανέτοιμη και δεν έχει διάρκεια.

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πονηρό ματς καθώς η Βαλένθια είναι το όνομα και ντέρμπι. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν και παραλίγο να προλάβει και τα πλέι οφ! Αρκετές αλλαγές πάντως και έχασε τον σταρ της Μούσα(Ρεάλ),αλλά και πάλι είναι σοβαρή με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά. Διέλυσε 106-70 εκτός έδρας την Μανρέσα(!)μετά το 18-16(10'). Η Βαλένθια στις ομάδες τετράδας. Αλλά δεν περιμένουμε πολλά καθώς δεν έχει μεγάλο μπάτζετ φέτος. Έχει ήδη το σοκ με Μούρθια εντός. Ηταν σε κακή κατάσταση αλλά συνέρχεται. Ηττα 80-92 με Μπάρτσα μέσα, είχε τον Ολυμπιακό εκτός στην Ευρωλίγκα και έκανε το μπαμ 82-83 από -16!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε φόρμα και καλύτερη η Βαλένθια αλλά και με κούραση. Μαχητική η Μπρεογκάν και με 4-5π τίποτα ή στον άσο.

ΤΡΕΒΙΖΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και τοπικό ντέρμπι στον ιταλικό βορρά. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο,είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Ο παλιός άσος Μαρσέλο Νικολά νέος κόουτς (ήταν ασίσταντ). Πολύ μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη. Εχασε σε θρίλερ από +5 στο Βαρέζε 87-85. Η Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και την 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα και το έδειξε χάνοντας στο πόντο στο Μιλάνο. Πολύ δεμένη ομάδα. Από κακές ήττες και κούραση. Ηττα θρίλερ 97-98 με Πέζαρο μέσα. Παίζει στο Γιούροκαπ και έχασε 69-71 εντός με την Μπουργκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο1.80 η Μπρέσια που κάνει κοιλιά αλλά είναι καλύτερη ομάδα και είχε χάσει στο πόντο στο Μιλάνο. Συνεπώς βάση τιμής και μόνο το διπλό έχει ενδιαφέρον.

ΣΚΑΦΑΤΙ-ΒΑΡΕΖΕ

Ενδιαφέρον και αμφίρροπο και εδώ παιχνίδι. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Θα στηριχθεί στους αμερικανούς της αλλά έχει κρατήσει σημαντικό κομμάτι του κορμού της. Συμπαθητική εικόνα και ποντάρει στην έδρα Πάλεψε στα ίσα και έχασε στο τέλος σε θρίλερ με το πλασματικό 75-68 στο Τρέντο. Η ιστορική Βαρέζε δεν έχει λεφτά τα τελευταία χρόνια αλλά πέρσι έκανε μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε πλέον ο μεγάλος Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Αμερικανός κόουτς φέτος. Ομάδα των θρίλερ και νίκησε στο τέλος εντός 87-85 την Τρεβίζο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανοιχτό ματς και εδώ και σωστά στα ίσα. Ολα πιθανά καθώς η Σκαφάτι έχει την έδρα και η Βαρέζε είναι κάπως καλύτερη.

ΠΕΖΑΡΟ-ΜΙΛΑΝΟ

Κάποτε ήταν ντέρμπι Ευρωλίγκα. Τώρα εύκολο παιχνίδι λογικά για το Μιλάνο αν και όχι τόσο καθώς δεν είναι καλά η Αρμάνι. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου πέρσι μπήκε στα πλέι οφ με καλό δεύτερο γύρο αν και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Και φέτος ίδιο επίπεδο και στόχος η οκτάδα. Εντυπωσιακή αρχή αλλά σοκ με Νάπολι εντός. Καλό διπλό έκπληξη 97-98 στην Μπρέσια. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα. Πολύ ενισχυμένο φέτος και σε ποιότητα αλλά και βάθος. Πρόβλημα στο σκορ και μέτρια αρχή και έχει χάσει στην Βενέτσια. Απουσίες. Ανετα 78-54 την Βερόνα εντός. Στην Ευρωλίγκα είχε την Ρεάλ εντός και έχασε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πονηρή έξοδος για το Μιλάνο που δεν είναι καλά. Καμία αξία στο -8 και προς άσο μάλλον!

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι στα μικρομεσαία στρώματα με ομάδες που απογοητεύουν και ντέρμπι. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα. Ο έμπειρος Αλεσάντρο Ραμαλί στον πάγκο. Κράτησε τον κορμό της πάντως και άρχισε καλά εντός. Συντριβή εκτός με το πανίσχυρο Μιλάνο78-54.Ματς με πρέπει εδώ. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε. Δεν έχει πολλά χρήματα,θα έχει δύσκολη σεζόν. Πάντως έκανε διπλό στη Βαρέζε και καθάρισε στο τέλος με το πλασματικό 75-68 εντός την νεοφώτιστη αλλά μαχητική Σκαφάτι. Στο Γιούροκαπ κάκιστη πορεία και χωρίς νίκη. Και συνετρίβη και 93-63 στο Ισραήλ από την Χάποελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι παραμονής. Στο 1.80 η Τρέντο όχι. Μικρό προβάδισμα η έδρα.

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΣΑΣΑΡΙ

Παιχνίδι με φαβορί την Σάσαρι σαφώς. Η Τριέστε (παλιά Στεφανέλ)είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή και μόνο τελικά. Ομάδα γενικά διακυμάνσεων. Δεν έχει βάθος και δεν έχει νίκη ακόμα εντός! Είχε συντριβές αλλά έκανε σεφτέ και μεγάλο διπλό στην παράταση από -10 στην Νάπολι. Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια και με στόχο και φέτος την τετράδα. Πέρσι ξεκίνησε άσχημα αλλά συνήλθε μετά. Πολλές αλλαγές και φέτος αλλά ίδιο επίπεδο αν και με διακυμάνσεις. Απο 40-32ημ έχασε λογικά εντός 87-92 από την πανίσχυρη Βίρτους. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχασε 88-80 στο Ντιζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αλλο επίπεδο η Σάσαρι αλλά δεν πείθει. Στο1.57 και -3 σωστά και απλά προς διπλό νίκη.

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Παιχνίδι μεσαίων ομάδων και ντέρμπι. Η Μπρίντεζι στις καλές ομάδες και με στόχο την τετράδα. Πέρσι όμως είχε μια κακή χρονιά και έμεινε εκτός πλέι οφ και τα άλλαξε όλα κυριολεκτικά! Αρχισε καλά αλλά ξάφνιασε η κάκιστη εμφάνιση και ήττα 92-78 εκτός με την Εμιλία. Η Τορτόνα είναι μια νέα γενικά ομάδα που πέρσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και μεγάλες νίκες εκπλήξεις και αν και νεοφώτιστη μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Στο ίδιο επίπεδο και φέτος και στόχος η οκτάδα τουλάχιστον. Τρομερή εμφάνιση με την άμυνα και περίπατος με 15π από την αρχή και 77-61 με την καλή Βενέσια εντός. Σε τρομερή φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάρα και όλα ανοιχτά. Οχι όμως και για 1.80 η Τορτόνα.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο με στόχο την τετράδα. Ενισχυμένη και με καλούς ιταλούς διεθνείς. Δεν άρχισε καλά αλλά ρολάρει με το μπαμ εντός με το πανίσχυρο Μιλάνο. Κακή εμφάνιση όμως και ήττα 77-61 στην Τορτόντα. Παίζει και στο Γιούροκαπ που καθάρισε 76-68 εντός την Τσεντεβίτα. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Πέρσι άρχισε εξαιρετικά και μετά κινδύνεψε! Μέτριο ρόστερ. Μεγάλες διακυμάνσεις. Είχε χάσει από +20 με τη Βίρτους! Από +10 ήττα στην παράταση από Τριέστε σε σοκ. Εφυγε και ο Αγραβάνης(10π).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανετα η Βενέτσια. Στο -10 είναι θέμα σοβαρότητας και διάρκειας. Οριακό.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΕΜΙΛΙΑ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα και λογικά 15π. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Με τον Σκαριόλο της Ισπανίας στο πάγκο. Δεν άρχισε καλά και με πρόβλημα στο σκορ έχοντας και απουσίες, αν και πήρε το Σούπερ Καπ. Ρολάρει πάντως. Από 40-32ημ πέρασε 87-92 από την καλή Σάσαρι. Στην Ευρωλίγκα είχε την Βιλερμπάν εντός έδρας και έχασε από +18! Βαρύ κλίμα. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που πέρσι είχε καλή χρονιά και μπήκε στα πλέι οφ. Αρκετές αλλαγές και πολλές διακυμάνσεις ήδη φέτος Πάντως έκανε σπουδαία εμφάνιση και περίπατο με την Μπρίντεζι εντός με 92-78.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Θα χάσει πάλι η Βίρτους; Μπα και στο -11 δεν αξίζει κάτι με μια μαχητική μεσαία ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr