Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 11:42

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα, διαβάστε τις αναλύσεις.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Καλή περίπτωση δείχνει η νίκη της Τενερίφης επί της Βαλένθια.

OMΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΜΑΛΑΓΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ντέρμπι εδώ με ομάδες που έχουν φιλοδοξίες. Ισως λίγο Μάλαγα. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που σώνεται κάθε χρόνο με την έδρα. Φέτος καλύτερη από πέρσι προσέχουμε καθώς είναι ενισχυμένη. Αγαπά τα θρίλερ! Η Μάλαγα προβληματίζει τα τελευταία χρόνια καθώς δεν έχει πολλά χρήματα. Πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφ αλλά φέτος είναι καλή και έχει βάθος με ισπανούς διεθνείς νέους και θέλει πλέι οφ τουλάχιστον. Πολύ καλή φόρμα. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει καλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και χαμηλά το 1.60 της Μάλαγα και δεν αξίζει. Προς άσο στο +4.

ΜΠΕΤΙΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ματς με ελληνικό χρώμα και ντέρμπι παραμονής! Ανοιχτό και στα προγνωστικά καθώς συνέρχεται η Σαραγόσα! Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι η παλιά Σεβίλλη και είναι έμπειρη ομάδα αν και με στόχο απλά κάθε χρόνο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα κακές εμφανίσεις. Αδύναμη κλασικά εκτός. Μετά τον διασυρμό με 50π στην Μάλαγα(!), μπαμ ολκής στην Μπασκόνια! Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο νήμα. Πολλές αλλαγές κακή αρχή, αλλά βελτιωμένη και μπαμ έχοντας και +15 με την Ρεάλ εντός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και στο 1.70 η Μπέτις σωστά αλλά σε φόρμα η Σαραγόσα και δεν αξίζει κάτι.

ΧΙΡΟΝΑ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ματς ντέρμπι και εδώ και ας έχει ένα μικρό προβάδισμα η Γκραν. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Καλό ρόστερ και στόχος η άνετη παραμονή. Εχει διακυμάνσεις αλλά σε καλή κατάσταση. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Νέος κόουτς ο εξελίξιμος Λάκοβιτς και έκανε ήδη το μπαμ με την Μπαρτσελόνα και εντυπωσιάζει. Παίζει στην Ευρώπη και στο Γιούροκαπ που δεν είχε ματς βέβαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτό ματς και ας είναι καλύτερη η Γκραν Κανάρια.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ντέρμπι και ανοιχτό ματς με μικρό ίσως προβάδισμα στην έδρα. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα και στηρίζεται φυσικά στην έδρα της. Πολλές αλλαγές φέτος αλλά καλή αρχή με καλές νίκες με την άμυνα. Σε εξαιρετική φόρμα καθώς έχασε στο καλάθι και εκτός με την Μπάρτσα! Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει πολύ καλά. Η Βαλένθια στις ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός αλλά και στην Ευρωλίγκα. Αλλά βρήκε τρομερή φόρμα και στην Ευρωλίγκα (είχε την Βίρτους εκτός και έφαγε 30π!) και εδώ. Καλύτερη εκτός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και εδώ αλλά η Τενερίφη με την έδρα έχει προβάδισμα και καθώς η Βαλένθια έχει και συνεχόμενα ταξίδια. Εχει ενδιαφέρον το 1.62 της έδρας σαφώς.

ΒΑΡΕΖΕ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες. Τοπικό ντέρμπι στον ιταλικό βορρά. Η ιστορική Βαρέζε δεν έχει υψηλά μπάτζετ τα τελευταία χρόνια αλλά πέρσι έκανε μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε πλέον ο μεγάλος Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Αμερικανος κόουτς φέτος .Ομάδα των θρίλερ προσέχουμε. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο με στόχο την τετράδα. Ενισχυμένη και με καλούς ιταλούς διεθνείς. Δεν άρχισε καλά αλλά ρολάρει και έχει κερδίσει και το Μιλάνο .Παίζει και στο Γιούροκαπ που βέβαια δεν είχε αγώνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτό ματς. Χαμηλά το 1.57 της Βενέτσια. Καμία αξία. Προς άσο απλά με +4 στην έδρα.

ΕΜΙΛΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ματς στα μικρομεσαία στρώματα με προβάδισμα ασφαλώς καθαρά στην έδρα. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που πέρσι είχε καλή χρονιά και μπήκε στα πλέι οφ. Αρκετές αλλαγές και πολλές διακυμάνσεις ήδη φέτος και στόχος πάλι η οκτάδα. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα. Ο έμπειρος Αλεσάντρο Ραμαλί στον πάγκο. Κράτησε τον κορμό της πάντως και άρχισε καλά εντός αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη και έχει και κακές εμφανίσεις. Ουραγός πια και ματς που θέλει να χτυπήσει εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.20 και -9 δεν αξίζει κάτι καθώς η Εμίλια δεν είναι και ομαδάρα. Τσιμπημένο πολύ. Τίποτα ή προς διπλό αν πρέπει να διαλέξουμε κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr