Μπάσκετ

Ασος η Ρεάλ με Μούρθια

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 12:23

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα, διαβάστε τις αναλύσεις.

Ασος η Ρεάλ με Μούρθια

Στην Lega Basket, η Βίρτους Μπολόνια λογικά περνάει από την έδρα της Τρέντο

ΡΕΑΛ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και εύκολο ματς για την βασίλισσα και λογικά 15π. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο φυσικά και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή . Δεμένη ομάδα και έτοιμη με μεγάλο βάθος. Δεν είναι και στα καλύτερα πάντως και ακούστηκαν φήμες και για τον κόουτς Ματέο. Στην Ευρωλίγκα είχε την Άλμπα εντός και κέρδισε με 20π. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα που έρχεται από καλή χρονιά αλλά δεν άρχισε καλά και προβληματίζει. Έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά έκανε το μπαμ στην Βαλένθια. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που δεν είχε ματς βέβαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο-10 η Ρεάλ και λογικά θα κερδίσει με παραπάνω και κοντά στους 15π. Συνεπώς ο άσος δείχνει καλή επιλογή

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και σημαντικό ματς στα χαμηλά της βαθμολογίας. Προβάδισμα η έδρα σαφώς. Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει να παλέψει για πλέι οφ. Αρχισε με μπαμ στην Μπανταλόνα και την Βαλένθια εντός. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει καλά. Η Φουενλαμπράδα είναι στις κλασικές μικρές ομάδες που με την εμπειρία της όμως κάθε χρόνο μπορεί και σώνεται. Μέτριο ρόστερ αλλά έχει καλή χημεία. Καλή αρχή σχετικά και φόρμα με 3 νίκες στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Μαχητική και εκτός έδρας και ομάδα και των θρίλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπιλμπάο με την έδρα έχει προβάδισμα. Στο 1.40 και -5 αλλά θέλει προσοχή ειδικά το χάντικαπ μιας και η Φουενλαμπράδα είναι μαχητική.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και πονηρό ματς αν και έχει προβάδισμα η Μπασκόνια σαφώς. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά που μπήκε πλέι οφ. Εκανε πολλές αλλαγές όμως και έχει κάνει πολύ κακή αρχή και είναι ουραγός έχοντας φάει και 35π με την Μπρεογκάν εντός! Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπασκόνια δεν έχει τα χρήματα του παρελθόντος και το παλιό της ταλέντο. Αλλά είναι πάλι δουλεμένη ομάδα και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Εχει το σοκ με Μπέτις όμως μέσα. Στην Ευρωλίγκα είχε την Μονακό εκτός που έχασε δύσκολα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπασκόνια είναι φαβορί καθώς απογοητεύει η Μανρέσα αλλά δεν αποκλείεται να συνέλθει. Συνεπώς θέλει προσοχή με -5 και στο 1.40 για εκτός έδρας και Ισπανία.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και το τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης και πολύ ενδιαφέρον ματς αν και είναι ασφαλώς καθαρά φαβορί η πολύ ακριβότερη Μπάρτσα. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα. Σοκ με Μπιλμπάο εντός,άρχισε με διακυμάνσεις. Παίζει στο Γιούροκαπ. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα. Τραυματίας ο σταρ Μίροτιτς και ο Κούριτς. Εχει το σοκ στην Γκραν Κανάρια. Δεν έχει διάρκεια. Ρολάρει πάντως με την άμυνα. Στην Ευρωλίγκα είχε την Εφές εκτός και έχασε 10π με γκρίνια και κόντρες Σάρας με παίκτες του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τοπικό ντέρμπι αλλά άλλο επίπεδο η Μπάρτσα. Ομως δεν είναι και στα καλύτερα της και η Μπανταλόνα έχει τον κόσμο της και θα παλέψει. Στο 1.40 και -5πολύ χαμηλά ειδικά η νίκη. Η καλή Μπαρτσελόνα βέβαια καλύπτει και το χάντικαπ.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και παιχνίδι στην μάχη της παραμονής βασικά. Η νεοφώτιστη Γρανάδα που πάντως έχει παίξει πολλά χρόνια και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας καθώς είναι δουλεμένη ομάδα. Και είναι αξιοπρόσεκτη. Σκοράρει αρκετά. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν και παραλίγο να προλάβει και τα πλέι οφ! Αρκετές αλλαγές πάντως και έχασε τον σταρ της Μούσα(Ρεάλ), αλλά και πάλι είναι σοβαρή με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.70 και -2 σωστά καθώς η Μπρεογκάν είναι πολύ πονηρή ομάδα. Και η Γρανάδα έχει κάνει καλή αρχή. Ντέρμπι περιμένουμε.

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΡΕΒΙΖΟ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και παιχνίδι επίσης στα μικρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι αλλά με μικρό προβάδισμα και εδώ στην έδρα. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Πέρσι άρχισε εξαιρετικά και μετά κινδύνεψε! Μέτριο ρόστερ και φέτος και μεγάλες διακυμάνσεις. Είχε χάσει από +20 με τη Βίρτους! Ματς με πρέπει εδώ. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Ο παλιός άσος Μαρσέλο Νικολά νέος κόουτς(ήταν ασίσταντ). Πολύ μέτριο ρόστερ αλλά βελτιωμένη πια και παλεύει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.57 και -4 η Νάπολι δεν αξίζει και ας έχει προβάδισμα καθώς χάνει εύκολα διαφορές και η Τρεβίζο είναι σε άνοδο. Προς άντερ ίσως με 160π.

ΤΡΕΝΤΟ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και παιχνίδι εύκολο για την πανίσχυρη Βίρτους και λογικά 10π. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα,αλλά δεν πάει άσχημα και έχει φόρμα και είναι σχετικά ψηλά. Στο Γιούροκαπ κάκιστη πορεία και χωρίς νίκη. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Δεν άρχισε καλά και με πρόβλημα στο σκορ έχοντας και απουσίες, αν και πήρε το Σούπερ Καπ. Ρολάρει πάντως. Αλλά ακραίες διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα είχε την Βαλένθια εντός έδρας και έριξε 30π! Θέλει διάρκεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Βίρτους δεν θα έχει πρόβλημα καθώς είναι άλλο επίπεδο. Στο -6 προς διπλό μάλιστα καθώς η Τρέντο είναι μέτρια. Λογικό το 1.35 που δύσκολα θα χαλάσει.

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ντέρμπι και όλα ανοιχτά με ομάδες μικρομεσαίες αλλά με πολύ καλή πορεία. Η Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και την 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα και το έδειξε χάνοντας στο πόντο στο Μιλάνο. Πολύ δεμένη ομάδα. Παίζει στο Γιούροκαπ. Η Τορτόνα είναι μια νέα γενικά ομάδα που πέρσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και αν και νεοφώτιστη μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Στο ίδιο επίπεδο και φέτος και στόχος η οκτάδα τουλάχιστον. Σε τρομερή φόρμα με εξαιρετική άμυνα και αξιόμαχη και εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτό ματς αν και έχει η έδρα ένα μικρό προβάδισμα. Στο -3 σωστά και προς άντερ ίσως με 160π.

ΜΙΛΑΝΟ-ΤΡΙΕΣΤΕ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και παιχνίδι εύκολο για το Μιλάνο και λογικά 15π χαλαρά. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα. Πολύ ενισχυμένο φέτος και σε ποιότητα αλλά και βάθος. Αλλά δεν έχει αρχίσει καλά με απουσίες και πρόβλημα στο σκορ και έχει χάσει στην Βενέτσια. Στην Ευρωλίγκα επίσης προβληματίζει και έχει το ματς εκτός με την Ζάλγκιρις στην Λιθουανία που έχασε και ο Μεσίνατα έχωσε στους παίκτες του. Η Τριέστε (παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή και μόνο τελικά. Ομάδα γενικά διακυμάνσεων. Δεν έχει βάθος αλλά έκανε δύο κολλητές καλές νίκες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε κρίση το Μιλάνο που έχει και πρόβλημα στο σκορ. Θα ξεσπάει στην μέτρια Τριέστε που πάντως είναι σε άνοδο; Σωστά στο -14 και το αφήνουμε!

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΠΕΖΑΡΟ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και ματς ντερμπάκι αν και έχει ένα προβάδισμα η έδρα. Η Μπρίντεζι στις καλές ομάδες και με στόχο την τετράδα. Πέρσι όμως είχε μια κακή χρονιά και έμεινε εκτός πλέι οφ και τα άλλαξε όλα κυριολεκτικά! Αρχισε καλά αλλά προβληματίζει καθώς δεν έχει νίκη εκτός. Αήττητη εντός πάντως. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου πέρσι μπήκε στα πλέι οφ με καλό δεύτερο γύρο αν και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Και φέτος ίδιο επίπεδο και στόχος η οκτάδα. Εντυπωσιακή αρχή αλλά έχει το σοκ με Νάπολι εντός. Εχει και καλό διπλό στην Μπρέσια και πονηρό εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.50 και -4 και ντερμπάκι. Μάλλον τσιμπημένο και το Πέζαρο έχει τύχη. Με +5 προς διπλό μάλλον.

ΣΑΣΑΡΙ-ΣΚΑΦΑΤΙ

Από διακοπή 15 ημερών με τις εθνικές ομάδες και παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο αλλά θέλει προσοχή. Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια και με στόχο και φέτος την τετράδα. Πέρσι ξεκίνησε άσχημα αλλά συνήλθε μετά. Πολλές αλλαγές και φέτος αλλά ίδιο επίπεδο αν και με διακυμάνσεις. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Θα στηριχθεί στους αμερικανούς της αλλά έχει κρατήσει σημαντικό κομμάτι του κορμού της. Συμπαθητική εικόνα και ας είναι ουραγός και ποντάρει στην έδρα και στην άμυνα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει με την έδρα η καλύτερη Σάσαρι. Σωστά στο μόλις -7 καθώς η Σκαφάτι είναι μαχητική και αδικείται από την θέση της στην βαθμολογία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr