Μπάσκετ

Euroleague: Πολλά τα ντέρμπι!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 11:58

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς της Τρίτης (22/11) της Euroleague

Euroleague: Πολλά τα ντέρμπι!

Η διαβολοβδομάδα της Euroleague ξεκινάει την Τρίτη (22/11) με το κουπόνι να έχει ενδιαφέροντα ματς για στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος δείχνουν το δρόμο. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα δύσκολο ματς.

Το κουπόνι για στοίχημα έχει δυνατές τιμές για τις αναμετρήσεις της Euroleague. Και ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα σε αυτά σε μια ακόμα εξόρμηση, όπου μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά.

ΜΟΝΑΚΟ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Με στόχο τα πλέι οφς αλλά και το Φ4 η Μονακό που φέτος αύξησε το μπάτζετ της στα 10εκ αγωνιστικά καθώς έχει ουκρανό ζάμπλουτο ιδιοκτήτη και την βοήθεια και της τοπικής κοινωνίας! Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ. Ηδη έριξε μια 20αρα στην Μπολόνια και άλωσε το ΟΑΚΑ (από +18 όμως βρέθηκε και να χάνει) και ΣΕΦ. Χάνει εύκολα διαφορές πάντως καθώς έχασε καθαρά στην Μακάμπι απο+18. Βγάζει μια κούραση τελευτάια προσέχουμε και αγκομάχησε να κερδίσει από 55-63 και 68-71 στο 37'την Μπασκόνια εντός. Σοκ στη λίγκα της με την Λιμόζ μέσα με άποντο τον Τζέιμς!

Εξαιρετική εικόνα για την Φενέρ που έχει μειώσει και το μπάτζετ της αλλά παραμένει μια σοβαρή ομάδα με χρήματα και έχει μπει σε νέα εποχή με τον Ιτούδη από φέτος. Και αν και δεν τρομάζει είναι έμπειρη και με κόσμο ομάδα που είναι πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφς. Φέτος με Ιτούδη και Καλάθη είναι μια γεμάτη ομάδα αλλά με πολλούς ρολίστες Εντυπωσιακή αρχή καθώς γίνεται καλή δουλειά και έχει την καλύτερη άμυνα. Δεν έχει ακόμα πάιξει κανένα τρομερό μπάσκετ αλλά ειναι αποτελεσματική και πήρε και το ντέρμπι με την Εφές εκτός . Περίπατο μετά το 22-25 με 30αρα με τον ΠΑΟ μέσα και στη λίγκα 15π χαλαρά την Τόφας εντός

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΜΟΝΑΚΟ:Μοερμάν(φόργουορντ,5π,3ρ,αμφίβολος)

ΦΕΝΕΡ: Μπιέλιτσα(φόργουορντ,αμφίβολος),Πιερ(φόργουορντ,10π,4ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Μονακό δείχνει να κάνει μια κοιλιά και η Φενέρ εντυπωσιάζει. Θα φανεί σήμερα όμως αυτό οπότε το1.75 και -1 σωστάαλλά ο άσος ειδικά δεν αξίζει.Πάντως και η Φενέρ προσέχουμε δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει η αρχή της και η βαθμολογία

ΑΛΜΠΑ-ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Απίστευτη αρχή για την Άλμπα που είχαμε πει είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και θέλει προσοχή ,αλλά πλέον βγάζει κούραση! Γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω κάθε χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει μεγάλο μπάτζετ, αλλά έχει χημεία και παίζει σύγχρονο μπάσκετ και είναι πονηρή και εκτός με την μαχητικοτητά της . Θα κάνει ζημιές σε όποιον την υποτιμήσει καθώς παίζει και άμυνα. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του τριποντάκια Έρικσον. Εχει αλώσει το Μιλάνο και έριξε 30π στον ΠΑΟ εντός .Βγάζει κούραση και αυτοκτόνησε από +20 στο Καουνας ,έχασε από την Μπάγερν εντός και έφαγε 20π στην Ρεάλ λογικά

Ο Ερ Αστέρας προσπαθεί να βρει τον δρόμο του και από την 7η αγωνιστική άλλαξε προπονητή με τον έμπειρο Ντούσκο Ιβάνοβιτς να πάιρνει την θέση του άπειρου Γιοβάνοβιτς! Πήρε μετά την αρχή της σεζόν και τον ΝΒΑερ Βιλντόζα και θα συνέλθει μετά το κακό ξεκίνημα. Γενικά έχει παίκτες καλούς,αλλά γηρασμένους ή ιδιόρυθμους! Δύσκολα θα αλλάξει επίπεδο και φέτος. Απλά έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη ,είναι πάντα μαχητικός και στις πονηρές ομάδες,αλλά απέχει από όταν πριν μερικά χρόνια πήγε πλέι οφς! Παλέυει αρκετά ματς αλλά δεν αρκεί. Πήρε ανάσα με την νίκη θρίλερ με την Βιλερμπάν εντός στο τέλος αν και από 38-23ημ(!)βρέθηκε στο -6 στο 37'!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΛΜΠΑ:Ερικσον(φόργουορντ,εκτός),

Μάτισεκ(περιφερειακός,1π,1ας,εκτός),Ολίντε(φόργουορντ,10π,3ρ,εκτός)

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ:Ραντούλιτσα(σέντερ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Άλμπα βγάζει κούραση αν και είναι πια σχεδόν πλήρης. Ο Αστέρας θα συνέλθει με τον Ιβάνοβιτς και είναι πονηρή ομάδα και εκτός. Στο 1.55 και -3 σωστά και οριακά όλα.

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περίεργη εικόνα η Μακάμπι ως τώρα με διακυμάνσεις. Σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι καθώς ψάχνει την επιστροφή της στα Φ4. Η Μακάμπι είναι πάντα στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς πολύ μεγάλο μπάτζετ αν και το ανέβασε φέτος. Πάντα έχει μια δυνατή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Καλη περιφέρεια και πολύ αθλητικη αλλά θέλει χρόνο. Και θέλει διάρκεια. Από -18 κέρδισε καθαρά την Μονακό εντός αλλά δεν είναι καλά με κάκιστη εμφάνιση και συντριβή με 30αρα στην Μπασκόνια. Και ήττα και στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν εκτός άνετα με πρόβλημα πάλι στην άμυνα. Σε φόρμα με 4 νίκες στα 5 τελευταία(έχασε στο ΣΕΦ μόνο)

Εξαιρετική γενικα αρχή για τον Ολυμπιακό που μπήκε φουριόζος καθώς είναι ίδια ομάδα με πέρσι που έκανε ένα νέο ξεκίνημα σαν αθλητική και σύγχρονη ομάδα με την κορυφαία άμυνα και έδρα στην διοργάνωση με τον κόσμο του. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό του και έχει εξαιρετικη χημεία . Ισχυρή φροντ λάιν αλλά τον υπολογίζουν φέτος μην ξεχνάμε. Εξαιρετική αρχή έχοντας κερδίσει εκτός έδρας τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όμως έχασε κολλητα εντός από Μονακό και Βαλένθια από +16 . Πήρε το ματς που ήθελε στο Μόναχο με 11-27 στην αρχή αν και αγχώθηκε στο τέλος(65-69)με την μαχητική Μπάγερν

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ:-

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:-

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ντέρμπι καθώς και η Μακάμπι δεν είναι στα καλύτερα,αλλάκαι ο Ολυμπιακός δεν είναι επίσης τόσο καλός όσο δείχνει. Στα ίσα το ματς και στο 1.88 ο Ολυμπιακός.Για τέτοιο ματς εκτός έδρας δεν αξίζει. Λογικά το 163π στο όριο καθώς φέτος σκοράρει ο Ολυμπιακός. Μάλλον πολλοί οι 14π του Σλούκα και προς όβερ ο Φαλ 7π αν και δεν υπάρχει κάτι λάθος.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ

Πολύ δύσκολη στοιχηματικά ομάδα η περίεργη Βαλένθια που γύρισε στην Ευρωλίγκα από το ..παράθυρο καθώς πήρε wild card με την αποχώρηση των ρώσικων ομάδων. Σε τρομερή φόρμα μετά την κακή της αρχή καθώς δείχνει να βρίσκει την χημεία της. Δεν έχει το παλιό ακριβό ροστερ που πάλευε για πλέι οφς. Ομως με την εμπειρία της θα κάνει ζημιές και μετά τα σοκ μέσα με Μπασκόνια και Βιλερμπάν από +12,έκανε το μπαμ στην πρωταθλητρια Εφές με 16τρ(!)και στην συνέχεια στο ΣΕΦ ! Νίκησε και την Μονακό εντός! Εξαιρετική και εκτός!Αλλά βγάζει κούραση και έφαγε 30π στην Μπολόνια και έχασε και 15π στην Τενερίφη στη λίγκα της

Με διακυμάνσεις φέτος η βασίλισσα Ρεάλ που έφτασε να τρίζει η καρέκλα του Ματέο αλλά τώρα όλα δείχνουν καλά! Από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης με πολύ βαρύ όνομα και στα φαβορί για τον τίτλο αφού πήγε τελικό πέρσι .Ομως είναι γηρασμένη και έχει και τραυματισμούς. Εφυγε ο Λάσο μετά από 11 χρόνια και συνεχίζει φέτος ο βοηθός του. Έχει ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ με έμφαση στην άμυνα και τρομερή χημεία καθώς έχει ίδιο κορμό χρόνια! Αρχισε με ήττες μέσα με Ολυμπιακό και Βίρτους Μπ. Αλλά ρολάρει με διπλό στο Μιλάνο,νίκη με Εφές μέσα και περίπατο με 20αρα με την Άλμπα εντός. Στη λίγκα της έριξε 35π στην Μούρθια εντός

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χέρμανσον(πλέι μέικερ,εκτός), Χιμένεθ(περιφερειακός,εκτός)

ΡΕΑΛ:Ράντολφ(φόργουορντ,εκτός), Ρούντι(περιφερειακός,εκτός), Χάνγκα(περιφερειακός,εκτός), Αλκοκέν(πλέι μέικερ,εκτός),Γιαμπουσέλε(φόργουορντ,10π,3ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πονηρή ομάδα η Βαλένθια αν και βγάζει κούραση στα δύο τελευταία ματς. ΗΡεάλ σε άνοδο αλλά για ισπανικό εμφύλιο χαμηλά το 1.40 και καθώς δεν είναι και σταθερή. Και ειδικά το -5.

ΜΙΛΑΝΟ-ΕΦΕΣ

Σε σοβαρή κρίση το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που επιτέλους πάντως πήγε Φ4 με τον έμπειρο Μεσίνα στον πάγκο. Και φέτος έκανε δύο εξαιρετικές και πανάκριβες κινήσεις με τον ερχομό των Πάνγκος-Ντέιβις για να πάει Φ4! Συνεπώς θα είναι καλύτερο φέτος αλλά αυτό δεν έχει φανεί ακόμα. Νίκησε από -15 στη Βιλερμπάν,σοκ με Άλμπα μέσα και με Βίρτους Μπ από +14 και στην Σερβία με την Παρτίζαν νίκησε από -12 ! Πρόβλημα στο σκορ και πολλά μπλακ άουτ έχοντας και απουσίες όμως και είναι μπερδεμένο! Νέα ήττα με κάκιστη εμφάνιση στο Κάουνας που έχανε συνέχεια 15π και φωνές Μεσίνα στους παίκτες του.Χωρίς νίκη εντός και 4 συνεχόμενες ήττες!

Κακό ξεκίνημα όπως και πέρσι όμως για την πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που είναι η νέα δύναμη και φαβορί για να κάνει το θρι πιτ .Καθώς έχει ήδη 5 ήττες σε 8 ματς και δεν έχει κερδίσει εκτός! Πάντως είναι η κορυφαία ομάδα με εξαιρετικό μπάσκετ με σκορ και θέαμα με το απίστευτο δίδυμο στην περιφέρεια με Λάρκιν -Μίσιτς και πλέον και τον Κλαιμπουρν ! Η Εφές έχει πια και κόσμο και τρομερή χημεία. Ενισχυμένη και καυτή περιφέρεια και πια και με ειδικό βάρος και απέκτησε βάθος και στην φροντ λάιν. Εκτός ο Λάρκιν. Έχει σοκ με Βαλένθια εντός. Πάντως από -9 πήρε εύκολα(71-58,90-76)το ντέρμπι με Μπαρτσελόνα εντός 96-86. Στη λίγκα της αγχωτικά 88-83 την Κόνια εντός.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΜΙΛΑΝΟ: ΣΙλτς(φόργουορντ,14π,4ρ,εκτός), Μπαρόν(περιφερειακός,10π,2α,ςεκτός),Ντατόμε(φόργουορντ,7π,2ρ,εκτός), Καμπαρό(φόργουορντ,νέο πρόσωπο),Τόνουτ(περιφερειακός,3π,1ας,εκτός)

ΕΦΕΣ:Λάρκιν(πλέι μέικερ,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες.Ελπίζειμε την άμυνα η Μιλάνο και η Εφές με την κλάση της. Ντέρμπι και σωστά στο1.72 και -1 η Εφές επειδή είναι πιο κλασάτη και έχει και απουσίες το Μιλάνο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τελευταία προσπάθεια μάλλον φέτος για τον στόχο της στην νέα εποχή Σάρας η Μπαρτσελονα που έχει πάντα ένα πανάκριβο μπάτζετ αλλά δεν έφερε τίτλο και μάλιστα έρχονται και μειώσεις το καλοκαίρ! Πάντως έγινε και πάλι ομάδα και στηρίζεται στην τρομερή της άμυνα. Πίεση σε όλους φέτος. Εκτός ο τραυματίας βαρόμετρο Μίροτιτς. Πέρσι ήταν άνετα πρώτη ,φέτος άρχισε με ήττα από Ολυμπιακό εντός και σοκ στο Κάουνας. Εχει νεκρά διαστήματα και χάνει διαφορές. Στηρίζεται στην άμυνα. Πέτυχε 15τρ στην Τουρκία με την Εφές,αλλά δεν έπαιξε άμυνα και έχασε από +9 και εύκολα 96-86(71-58,90-76)! Γκρίνια Σάρας με παίκτες,σοκ στη λίγκα στην Μπανταλόνα,χάλασε το κλίμα

Συνήλθε μετά το κακό ξεκίνημα η Παρτίζαν του Ζοτς αν και έχει θέμα με το βάθος της. Η ιστορική ομάδα γύρισε στην Ευρωλίγκα με wild card καθώς έχει στον πάγκο της τον μεγάλο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Δεν περιμένει πολλά άμεσα αλλά θα κάνει ζημιές έχοντας μια από τις σκληρότερες έδρες της Ευρώπης. Δεν έχει βάθος στο σέντερ και τον άσο ειδικά αλλά και γενικότερα. Ποντάρει σε έδρα και κλειδί το τρίποντο. Σοκ με συντριβή στην Άλμπα και από +12 έχασε στην Μπασκόνια και από +12 από το Μιλάνο εντός! Αλλά διέλυσε με 30αρα την Βίρτους Μπολόνια και άλωσε το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ. Καθάρισε με την επίθεση άνετα την Μακάμπι εντός


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μίροτιτς(φόργουορντ,εκτός), Κούριτς(περιφερειακός,αμφίβολος),Μαρτίνεζ(περιφερειακός,εκτός)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Αβράμοβιτς(πλέι μέικερ,εκτος),Κοπρίβιτσα(σεντερ,2π,2ρ,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στο -10 η Μπαρτσελόνα που έρχεται από κακέςεμφανίσεις και έχει γκρίνια και λογικά θα επανέλθει. Με τοβάθος της και την άμυνα μπορεί να κερδίσει καθαρά την Παρτίζαν που δεν έχει βάθος ειδικά στους ψηλούς .Περίεργοματς στο όριο πόντων καθώς η Μπάρτσα στηρίζεται στην άμυνα. Οριακό και απλά προς άσο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.