Μπάσκετ

Euroleague: Οριακές καταστάσεις

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 10:01

Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις για τα ματς της Euroleague της Τετάρτης (23/11)

Euroleague: Οριακές καταστάσεις

Η "διαβολοβδομάδα" στη Euroleague συνεχίζεται και τα ματς που είναι στο κουπόνι της Τετάρτης (23/11) για στοίχημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Διαβάστε τα προγνωστικά στοιχήματος που έχουν και ανάλογες προτάσεις. Δεσπόζει η αναμέτρηση που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πάλι προβληματισμός στον ΠΑΟ που μετά την καλή νίκη με την Μπασκόνια εντός ,κατέρρευσε στη Τουρκία με την Φενέρ μετά το 22-25 και διασύρθηκε. Σε μια εποχή εδώ και μερικά χρόνια κάμψης της ομάδας καθώς ο Γιαννακόπουλος έχει τις μετοχές αλλά δεν ασκεί την δίοικηση. Στοχος τα πλέι οφς αλλά δύσκολα.Θέλει χρόνο ακόμα .Ξεκίνησε με 30αρα στην Άλμπα!. Στο ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται πάντως και παίζει καλά και με μεγαλύτερα ονόματα και όλες οι ήττες του ήταν δύσκολες. Εχει ένα διπλό στην Σερβία αλλά θέλει να βρει ρυθμό για την συνέχεια. Ο Μπέικον βοηθά στην επίθεση.Νίκησε 99-82 στην Καρδίτσα.Πίεση και για Ράντονιτς στο πάγκο.

Πολύ περίεργη συμπεριφορά από την ιστορική Βίρτους Μπολόνια που επιστρέφει μετά από χρόνια στην κορυφαία διοργάνωση. Εχει πολλά νέα πρόσωπα και θέλει χρόνο για να βρει χημεία. Εχει πολλά λεφτά και έφτιαξε και νέο γήπεδο .Ομάδα με πολύ κόσμο και που στόχος της θα είναι τα πλέι οφς. Με Σκαριόλο στο πάγκο αλλά έχει παίκτες με μεγάλο μ.ο ηλικίας. Έφαγε 20π από Μονακό εντός και έχασε από την Βιλερμπάν σε σοκ από +20! ΅Εκτός έχασε στο Κάουνας από +12,διασύρθηκε με 30π στην Παρτίζαν.αλλά έκανε το μπαμ στην Ρεάλ και στο Μιλάνο από -14! Διέλυσε πάντως με 30π την Βαλένθια και έχει φόρμα. Μια με την άμυνα και μια με την επίθεση

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΟ: Γκριγκόνις(περιφερειακός,9π,2ρ,εκτός),

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αμπάς(φόργουορντ,εκτός), Σεγκέλια(φόργουορντ,10π,3ρ,αμφίβολος),Λούντμπεργκ(περιφερειακός,9π,2ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι. Ο ΠΑΟ ασταθής αλλά παίζει καλάστο ΟΑΚΑ. Αλλά από κακή εμφάνιση και ψυχολογία. Η Βίρτους Μπολόνια ασταθής αλλά με καλύτερες προοπτικές και από μεγάλα διπλά μια με την άμυνα και μια με την επίθεση. Στο -3 ο ΠΑΟ και στο 1.72 μάλλον χαμηλά. Περιμένουμε το λάιβ.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Σοβαρή ομάδα η Βιλερμπάν που θέλει να προχωρήσει και είναι πολύ επικίνδυνη φέτος και εκτός. Μεγαλομέτοχος ο πρώην πια σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο Τόνι Πάρκερ και κομμάτι της μετοχικής σύνθεσης και η Λιόν του ποδοσφαίρου(!),αλλά δεν έχει το πολύ ακριβό μπάτζετ. Θα κάνει ζημιές αλλά δύσκολα θα πάει πλέι οφς . Εχει αλλαγές φέτος και δείχνει να παίζει άμυνα και να έχει αλλάξει κάπως στιλ από πέρσι. Νίκησε από -12 στην Βαλένθια. Διέλυσε με 30αρα την Μπασκόνια εντός που έχασε όμως από την Ζάλγκιρις(!) και έκανε το μπαμ στην Βίρτους Μπ από -20! Από -15(38-23ημ)το γύρισε σε +6 στο 37'στο Βελιγράδι αλλά έχασε! Γυρνά παιχνίδια.Ηττα 95-90 στο Ντιζόν στη λίγκα της

Συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα (με δύσκολο πρόγραμμα)καθώς έχει καλό προπονητή(Τρινκέρι) η έμπειρη Μπάγερν που έχει το μπαμ με την Εφές εντός αλλά είναι ουραγός!Γενικά σοβαρή ομάδα που είναι στην σκιά του τεράστιου μπραντ του ποδοσφάιρου στο κλαμπ. Αν και έχει ενιαίο ταμείο και βάζει χρήματα και στο μπάσκετ, αρέσκεται να έχει μια καλή ομάδα που χαίρεται το παιχνίδι της και έχει γεμάτο γήπεδο και ρόλο ρυθμιστή παλεύοντας για τα πλέι οφς που μπήκε πάντως τα τελευταία χρόνια. Εξαιρετική χημεία και άμυνα! Ζημιάρα ομάδα αλλά με ταβάνι. Δεν σκοράρει εύκολα. Από +16 είχε χάσει στο Μιλάνο. Μείωσε 65-69 από -16 με Ολυμπιακο μέσα αλλά έχασε δίκαια

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντε Κολό(περιφερειακός,12π,3ας,αμφίβολος),Λοβέρν(σέντερ,8π,4ρ,εκτός)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σίσκο(πλέι μέικερ,εκτός),Χάρις(σέντερ,8π,2ρ,αμφίβολος), Γουόλντεν(πλέι μέικερ,8π,2ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και εδώ με την Βιλερμπάν να έχει την έδρα αλλά είναι ασταθής και η Μπάγερν πονηρή γενικά και μαχητική. Στο1.57 και -3 σωστά. Αλλά δεν αξίζει κάτι. Απλά μικρό προβάδισμα η έδρα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η έμπειρη Μπασκόνια είναι μια πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν την υποτιμάς ποτέ !

Καθώς είναι πολύ δουλεμένη και είναι η πιο έμπειρη μεσαία ομάδα στην Ευρώπη και γι αυτό και ας ρίχνει το μπάτζετ και ας πουλάει τα αστέρια της ,καταφέρνει κάθε χρόνο και είναι εξαιρετική ανταγωνιστική. Πολλές αλλαγές και φέτος και παίζει ελεύθερο και επιθετικό μπάσκετ με νεανικό ρόστερ. Γυρνάει παιχνίδια αλλά και σοφτ πολλές φορές. Εχει το σοκ με 30αρα στην Βιλερμπάν, αλλά διέλυσε με 30π την Μακάμπι εντός! Στο Μονακό προηγήθηκε με τρομερή άμυνα στο β΄ μέρος 55-63 και 68-71 αλλά έχασε.Ηττα στη λίγκα της από +10 με 93-80(!) στην ουραγό Μανρέσα.

Εκπληκτικό ξεκίνημα απρόσμενα για την Zάλγκιρις που είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή σε αυτό το επίπεδο με εξαίρεση όταν πήγε Φ4 με Σάρας! Και φέτος έχει ένα περιορισμένο μπάτζετ και στόχος είναι απλά οι καλές εμφανίσεις ειδικά στην έδρα της που παιζει με 15.000 κόσμο! Και ήδη έκανε το μπαμ με την Μπαρτσελόνα ,το Μιλάνο και την Βίρτους Μπ(από -12). Ψηλή ομάδα και παίζει και με 4 φόργουορντ .Παλέυει και εκτός. Τρομερή ανατροπή με την Άλμπα μέσα από -20(!) και τρομερή φόρμα με 5 νίκες στα 6 τελευτάια. Με την άμυνα ισοπέδωσε το Μιλάνο εντός έχοντας συνέχεια 10π

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Ίνοχ(σέντερ,αμβίβλος)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Καλνιέτις(πλέι μέικερ,εκτός), Χέιγς(σέντερ,6π,5ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και εδώ ντέρμπι. Η Μπασκόνια μετην έδρα φαβορί και στο 1.44 και -5. Αλλά η Ζάλγκρις είναι μαχητική και πονηρή και εντυπωσιακή εκτός. Δϋσκολο ματς και χαμηλές οι τιμές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.