Μπάσκετ

Δράση σε Ισπανία και Ιταλία

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 12:56

Προκύπτουν επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου, διαβάστε τις αναλύσεις

Δράση σε Ισπανία και Ιταλία

Ως ασφαλείς επιλογές φαντάζουν οι νίκες για Γκραν Κανάρια και Βενέτσια

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Και φαβορί η Μπανταλόνα αλλά θα παλέψει η γηπεδούχος. Η Φουενλαμπράδα είναι στις κλασικές μικρές ομάδες που με την εμπειρία της όμως κάθε χρόνο μπορεί και σώνεται. Μέτριο ρόστερ αλλά έχει καλή χημεία. Καλη αρχή σχετικά και ομάδα και των θρίλερ. Κάκιστη εμφάνιση και συντριβή 109-82 στην Μπιλμπάο. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα κλασικά. Σοκ με Μπιλμπάο εντός, άρχισε με διακυμάνσεις. Αλλά έκανε το μπαμ και νίκησε την Μπαρτσελόνα εντός 82-79 από 38-47ημ. Παίζει στο Γιούροκαπ που πάει πολύ καλά. και νίκησε 68-54 στο Ουλμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.50 και -4 η Μπανταλόνα σωστά αλλά χαμηλά καθώς είναι πονηρή και μαχητική ομάδα η Φουενλαμπράδα εντός.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Ενδιαφέρον ματς και φαβορί η γηπεδούχος. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Νέος κόουτς ο εξελίξιμος Λάκοβιτς και έκανε ήδη το μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Σπουδαίο διπλό στην Χιρόνα στην παράταση από +10. Παίζει στην Ευρώπη και στο Γιούροκαπ που πάει καλά(85-83 την Χάποελ εντός). Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά που μπήκε πλέι οφ. Εκανε πολλές αλλαγές όμως και δεν είναι καλά ενώ έχει φάει και 35π με την Μπρεογκάν εντός! Από -10 μεγάλη νίκη 93-80 με Μπασκόνια εντός. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και σοκ 82-92 με Μπενφίκα εντός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Γκραν Κανάρια με την κακή κατάσταση της Μανρέσα έχει προβάδισμα καθαρά. Αλλά το 1.30 και -7 δεν αξίζουν.

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Πονηρή έξοδος για την Τενερίφη που όμως είναι σαφώς φαβορί. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν και παραλίγο να προλάβει και τα πλέι οφ! Αρκετές αλλαγές πάντως και έχασε τον σταρ της Μούσα(Ρεάλ), αλλά και πάλι με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα! Ηττα εύκολα 80-70(44-33ημ)στην Γρανάδα. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα .Εξαιρετική αρχή με την άμυνα. Διέλυσε 94-78 την Βαλένθια εντός. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει πολύ καλά και δεν είχε αγώνα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Τενερίφη καλύτερη αλλά και η Μπρεογκάν μαχητική και σκληρή ομάδα. Οχι για -4 αν και σωστές οι τιμές. Και στο 1.47 σωστό.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο νήμα. Πολλές αλλαγές φέτος και πολύ κακή αρχή, αλλά βελτιωμένη και μπαμ έχοντας και +15 με την Ρεάλ εντός! Και καλό διπλό 67-83 στην Μπέτις με τρομερό 5-23 σκορ στην 4η περίοδο μετά το 62-60! Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει να παλέψει για πλέι οφ και φέτος. Αρχισε με μπαμ στην Μπανταλόνα και την Βαλένθια εντός. Μετά 4 σερί ήττες και διέλυσε 109-82 την Φουενλαμπράδα εντός. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει καλά και είναι φρέσκια καθώς είχε ρεπό. Αδύναμη εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι με την Σαραγόσα σε άνοδο. Στο 1.57 και -3 και έχει ένα μικρό προβάδισμα. Πονηρό ματς και εδώ όμως.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο και λογικά 10π. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο με στόχο την τετράδα. Ενισχυμένη και με καλούς Ιταλούς διεθνείς. Δεν άρχισε καλά αλλά ρολάρει και έχει κερδίσει και το Μιλάνο. Ηττα δίκαια 93-90(47-39ημ) στο Βαρέζε. Παίζει και στο Γιούροκαπ(74-71 την Λιετκαμπέλις εντός). Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν πάει άσχημα και έχει σχετικά φόρμα και είναι σχετικά ψηλά. Στο Γιούροκαπ κάκιστη πορεία και χωρίς νίκη πάντως(ήττα 81-66 και στην Τουρκ). Εδώ λογικά έχασε εντός από την Βίρτους Μπολόνια με 64-71(27-44ημ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.33 και -7 η Βενέτσια και ο άσος έχει ενδιαφέρον σαν νίκη και προς άσο και στο χάντικαπ.

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Παιχνίδι πονηρό αν και η Μπρέσια είναι καλύτερη και έχει μικρό προβάδισμα. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή και μόνο τελικά. Ομάδα γενικά διακυμάνσεων. Δεν έχει βάθος αλλά από δύο κολλητές καλές νίκες και είναι σε άνοδο. Λογικά έχασε στο Μιλάνο 98-81 από 38-42ημ. Η Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και την 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα και το έδειξε χάνοντας στο πόντο στο Μιλάνο. Πολύ δεμένη ομάδα. Σπουδαία εμφάνιση και 83-68 εντός την δυνατή μεσαία Τορτόνα. Παίζει στο Γιούροκαπ(ήττα 91-86 εκτός με Κλουζ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι αν και η Μπρέσια είναι καλύτερη ομάδα. Η Τριέστε όμως είναι σε άνοδο και στο -4 η Μπρέσια και στο1.53 δεν αξίζει κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr