Μπάσκετ

BCL: Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 11:27

Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις για τα 4 ματς που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (7/12)

BCL: Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ

Με την 5η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 όμιλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Την μια εβδομάδα πάιζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΒΟΝΝΗ

Παιχνίδι ενδιαφέρον και ντερμπάκι. Και προβάδισμα μικρό η έδρα. Η Καρσίγιακα είναι στις κλασικές καλές ομάδες της Τουρκίας. Μέτρια αρχή γενικά όμως φέτος και προβληματισμός. Αν και δεν πάυει να είναι μια ομάδα με στόχους. Κακή ήττα 74-70 στην Ιταλία από Εμίλια και θέλει μόνο νίκη. Εκανε το μπαμ όμως στηνΕφές στην λίγκα της ! Η Βόννη είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες και προς τα πάνω στην Γερμανία που έχει τρομερή πορεία. Θέλει μια καλή πορεία εδώ που έχει χάσει εντός από την Εμίλια όμως ,αλλά έχει κερδίσει και την Καρσίγιακα(83-71)εντός .Καθάρισε άνετα 80-72 την ΑΕΚ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπάκι. Αλλά με καλή ψυχολογία η Καρσίγιακα και έχει την έδρα. Σωστά στο 1.57 και -3 και προς άσο

ΦΑΛΚΟ-ΤΟΦΑΣ

Ματς με ελληνικό χρώμα και ο νικητής θα ελπίζει σε πρόκριση. Φαβορί απλά η Τόφας. Η Φάλκο Σομπατέλι από την Ουγγαρία είναι μια συμπαθέστατη μικρή ομάδα που έχει αποκτήσει εμπειρία εδώ και κάνει και ζημιές προσέχουμε και έχει πάρει και προκρίσεις. Συνεπώς θέλει να προχωρήσει. Εχασε στο τέλος από +8 με 81-74 στην Μούρθια. Στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας η Τόφας του Πρίφτη που στόχο κάθε χρόνο έχει την τετράδα. Πέρσι είχε μια κακή σεζόν και φέτος έχει φιλοδοξίες. Μέτρια αρχή πάντως και πορεία και προβληματίζει. Από το σοκ 75-79 από +9 με Στρσβούργο εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικό ματς και έχει προβάδισμαη Τόφας. Που είναι πιο έμπειρη και κλασάτη. Ελκυστικό το 1.65 και -2.

ΑΕΚ-ΕΜΙΛΙΑ

Σημαντικό ματς για την πρόκριση και μικρό προβάδισμα η ΑΕΚ που είχε κερδίσει με περίπατο στην Ιταλία! Ο νικητής θα ελπίζει βάσιμα. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα που είχε κατακτήσει και το τίτλο,αλλά πήρε καλούς παίκτες.Καλή χημεία. αλλά μικρό βάθος.Εχασε εύκολα 80-72 στην Βόννη. Κλασική μεσαία ομάδα στην Ιταλία η Εμίλια και δεν περιμένει πολλά εδώ. Αρκετές αλλαγές αλλα και φιλοδοξίες. Αρχισε με διπλό στην Βόννη αλλά δεν συνεχίζει ανάλογα και είναι σε κακή κατάσταση και στο καμπιονάτο προσέχουμε. Πάντως νίκησε 74-70 εντός την Καρσίγιακα και έμεινε ζωντανή. Και νέος προπονητής μετά την ήττα από Τριέστε εντος στο καμπιονάτο καθαρά,ο παλιός στην ΑΕΚ Ντραγκαν Σάκοτα στην θέση Μενέτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς. Στο 1.42 και -5 η ΑΕΚ πάντως δεν έχει καμία αξία.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Και εδώ καλό ματς και σημαντικό και ντέρμπι κορυφής. Η έδρα προβάδισμα καθαρά. Ο νικητής

εξασφαλίζει μάλλον και την 1η θέση. Το Στρασβούργο στις ομάδες τετράδας στην Γαλλία και ίδιος στόχος και φέτος. Αλλά είχαμε πει είναι χειρότερη φέτος και έχει κακό ξεκίνημα και στη λίγκα της ,αν και εδώ πάει καλά.Νέος προπονητής ο έμπειρος Ιταλός Λούκα Μπάνκι και ρολάρει με διπλό 75-79 από -8 στην Τόφας. Σε φόρμα. Η Μούρθια είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα στην Ισπανία που φέτος πάντως απογοητεύει. Είχε χάσει στην Ουγγαρία από την Φάλκο αλλά τη νίκησε εντός 81-74 από -8 και έμεινε ψηλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.57 και -3 και έχει προβάδισμα η έδρα καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος πλέον με την αλλαγή προπονητη. Και με τη Μούρθια να προβληματίζει

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.