Μπάσκετ

Επιλογές σε Ισπανία και Ιταλία

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 12:32

Δράση σε ACB και Lega Basket, διαβάστε τις αναλύσεις

Επιλογές σε Ισπανία και Ιταλία

Αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββάτου και προκύπτουν επιλογές

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Φαβορί η Μάλαγα με την τρομερή της φόρμα αλλά θέλει και μια προσοχή. Η Φουενλαμπράδα είναι στις κλασικές μικρές ομάδες που με την εμπειρία της όμως κάθε χρόνο σώνεται. Μέτριο ρόστερ αλλά καλή χημεία. Καλή αρχή σχετικά και ομάδα και των θρίλερ και του όβερ. Λογικά συντριβή 97-72 στην Τενερίφη. Και 4 ήττες στα 5 τελευταία. Η Μάλαγα προβληματίζει τα τελευταία χρόνια καθώς έριξε το μπάτζετ. Πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφ, αλλά φέτος είναι εξαιρετική και ανανεωμένη και θέλει πλέι οφ τουλάχιστον. Εχει διπλό στην Βαλένθια και 5 σερί νίκες! Διέλυσε 104-78 την Σαραγόσα εντός. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ (ρεπό).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τρομερή φόρμα η Μάλαγα και γι αυτό στο -6. Στην Ισπανία δεν υπάρχει εύκολο ματς όμως. Δεν αξίζει κάτι και με 1.37 μάλιστα.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΠΕΤΙΣ

Σημαντικό ματς στα χαμηλά της βαθμολογίας και πονηρό. Προβάδισμα η έδρα πάντως. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα που έρχεται από καλή χρονιά αλλά φέτος προβληματίζει έντονα και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια! Και 4 ήττες στα 5 τελευταία. Συντριβή 102-73 στη Μπασκόνια.Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ(ήττα 82-70 στο Στρασβούργο). Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι η παλιά Σεβίλλη και είναι έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει 50π(!) στην Μάλαγα !Πρόβλημα στο σκορ. Μεγάλο διπλό στην παράταση στην Γρανάδα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πονηρό ματς καθώς δεν είναι καλά η Μούρθια. Καμία αξία στο 1.26 και -8.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Και εδώ σημαντικό ματς στην μάχη της παραμονής. Ντερμπάκι. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο νήμα. Κακή και φέτος με 6 σερί ήττες αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός! Πάλι όμως κακές εμφανίσεις και συντριβή 104-78 στην Μάλαγα. Η νεοφώτιστη Γρανάδα που πάντως έχει παίξει πολλά χρόνια και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια,έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας καθώς είναι δουλεμένη ομάδα. Μεγάλες διακυμάνσεις πάντως και σοκ εντός στην παράταση με την ουραγό Μπέτις δίκαια όμως. Ματς που θέλει να χτυπήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και εδώ ομάδες μέτριες. Η Σαραγόσα έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Στο 1.52 και -4 σωστά αλλά η Γρανάδα πονηρή και καλή εκτός.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ντέρμπι. Ανοιχτό. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός,που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Διέλυσε 90-68 εκτός την Μανρέσα. Παίζει στο Γιούροκαπ που κάνει κοιλιά και ήττα σοκ με κακή εμφάνιση 98-82 στο Κλουζ! Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα .Εξαιρετική αρχή με την άμυνα και την καλή της έδρα. Σε τρομερή φόρμα και διέλυσε 97-72 και την Φουενλαμπράδα εντός. Ματς κλειδί για την 3η θέση. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είχε ρεπό

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι. Η Τενερίφη πάντως σε καλύτερη φόρμα και γι αυτό στο 1.85. Αλλά δεν είναι τιμή αυτή για εκτός έδρας παιχνίδι σε μια έδρα που έχει χάσει η Μπαρτσελόνα!

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι αν και έχει προβάδισμα η γηπεδούχος σαφώς. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο με στόχο την τετράδα. Ενισχυμένη και με καλούς ιταλούς διεθνείς φέτος. Δεν άρχισε καλά αλλά ρολάρει και έχει κερδίσει και το Μιλάνο. Αλλά έχει χάσει και από την Τρέντο εντός! Κακή ήττα 75-63 στο Μπρίντεζι με 17-6 στο 10'! Παίζει στο Γιούροκαπ και καλή νίκη 78-65 με Μπούρσα εντός. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα . Αλλά δεν είναι και στα καλύτερα της. Ανετα 95-72 τη Νάπολι εντός. Πήρε τον Τέιλορ του Απόλλωνα Π. Παίζει στο Γιούροκαπ και ήττα 79-70 στη Λιετκαμπέλις

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εύκολα η δύσκολα θα το πάρει η Βενέτσια καθώς είναι ντεφορμέ η Μπρέσια. Λογικά 1.45 και -4 αλλά κάπως οριακό.

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι στα μκρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι με μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ και μεγάλες διακυμάνσεις. Εχει χάσει από +20 με τη Βίρτους! Σε κακή κατάσταση με 4 ήττες στα 5 τελευταία. Συντριβή 95-72 στην καλή πάντως Μπρέσια. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα,αλλά δεν πάει άσχημα και έχει σχετικά φόρμα και είναι σχετικά ψηλά με διπλό στη Βενέτσια. Και 4 νίκες στα 5 τελευταία. Καθάρισε 79-75 τη Πέζαρο εντός. Στο Γιούροκαπ συντριβή 73-58 στην Μπουντούτσνοστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σημαντικό ματς και ελκυστικό το 1.87 της έδρας. Αλλά είναι σε άνοδο η Τρέντο και έτσι το ματς είναι ανοιχτό.

ΤΟΡΤΟΝΑ-ΣΑΣΑΡΙ

Και εδώ ενδιαφέρον παιχνίδι και προβάδισμα η έδρα. Η Τορτόνα είναι μια νέα γενικά ομάδα που πέρσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και αν και νεοφώτιστη μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Στο ίδιο επίπεδο και φέτος και στόχος και η τετράδα. Σε τρομερή φόρμα με εξαιρετική άμυνα. Βγάζει μια κούραση πάντως .Από +11 βρέθηκε πίσω 44-38ημ στην Βερόνα αλλά περίπατος 80-102! Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια και με στόχο και φέτος την τετράδα. Κακό ξεκινημα και πολλές διακυμάνσεις. Χωρίς διπλό και ντεφορμέ . Συντριβή 63-92(26-50ημ)από Μιλάνο εντός. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ(ρεπό)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κανονικά ντέρμπι. Αλλά η Σάσαρι δεν είναι καλά και η σοβαρή Τορτόνα είναι φαβορί. Στο 1.39 και -6 όμως χαμηλές οι τιμές πολύ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr