Μπάσκετ

BCL: Εκτός έδρας μάχες για ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 10:36

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τρίτη (3/1)

BCL: Εκτός έδρας μάχες για ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Με την φάση των Play-In που συμμετέχουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες συνεχίζεται η φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά είχαμε όπως πέρσι και φέτος 8 όμιλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες προκρίθηκαν απευθείας στη Φάση των "16". Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Στην φάση των Play-In έχουμε σειρές σαν πλέι οφς στις 2 νίκες με πλεονέκτημα έδρας σε όσους ήταν 2οι και σειρά αγώνων 1-1-1. Τιμωρημένη και χωρίς κόσμο η ΑΕΚ

ΡΙΤΑΣ-ΠΑΟΚ

Ζευγάρι πονηρό αν και έχει σαφώς προβάδισμα η Ρίτας με το πλεονέκτημα της έδρας. Παλιό μεγάλο όνομα στη πατρίδα της η Λιθουανική Ρίτας. Πλέον δεν έχει πολλά χρήματα και θέλει απλά καλή εικόνα αλλά πήγε καλά στους ομίλους και θέλει να προχωρήσει πια. Και είναι σε καλή κατάσταση . Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά χρήματα και αρχικά ήθελε μια συμπαθητική πορεία εδώ . Ποντάρει στην εμπειρία του και την φανέλα. Σε καλή κατάσταση ,καθώς πέρασε από δύσκολο όμιλο αφήνοντας εκτός την ιταλική Σάσαρι! Πάει με απουσίες όμως στην Λιθουανία,χωρις Ρένφροε,Καμπερίδη,Σφαλτσάκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα άνετα και λογικά 5-10π. Στο-8 σωστά. Οριακό

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΜΟΖ

Ζευγάρι ανοιχτό βασικά και εδώ αν και έχει ένα προβάδισμα με την έδρα η γερμανική ομάδα. Στις κλασικές καλές μεσαίες ομάδες στη πατρίδα της η γερμανική Λούντβισγμπουργκ που στηρίζεται στους αμερικανούς. Θέλει καλή πορεία και εδώ που πέρσι έφτασε στο Φ4! Εχει διακυμάνσεις ακόμα προσέχουμε. Η Λιμόζ είναι από τα παλιά μεγάλα ονόματα. Πολλές αλλαγές φέτος και κακό ξεκίνημα. Πρόβλημα στο σκορ. Στην Γαλλία βρήκε φόρμα όμως και έχει 9 νίκες στα 11 τελευταία ματς. .Εδώ πέρασε δύσκολα καθώς είχε μέτρια εικόνα αλλά πλέον έχει την ευκαιρία της και θα παλέψει

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάπως πονηρό ματς καιχαμηλά το 1.37 και -6 καθώς η Λιμόζ έχει φόρμα στην Γαλλία και είναι καλή και εκτός.Προς διπλό με 8-9π.

ΝΤΙΖΟΝ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ζευγάρι που έχει ενδιαφέρον αν και η Ντιζόν με το πλεονέκτημα της έδρας έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Η γαλλική Ντιζόν που είναι μια μπασκετούπολη και πάντα η ομάδα της πρωταγωνιστεί στη πατρίδα της που έχει κερδίσει φέτος Βιλερμπάν και στο Μονακό! Και εδώ θέλει μια καλή πορεία και να προχωρήσει. Σε καλή κατάσταση. Νέα εποχή στο Περιστέρι που πήρε wild card όταν ανέλαβε ο Βασίλης Σπανούλης στον πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του ! Καλή ομάδα αλλά όχι κάτι τρομερό.Πέρασε στο φινάλε με διπλό στο Ισραήλ με την Μπνέι. Εχασε στον Κολοσσό στην Ελλάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ έχει προβάδισμα η έδρα. Αλλά στο -5 κάπως οριακό. Δεν είναι κακό το 1.42 της Ντιζόν πάντως όσο και αν παλέψει το Περιστέρι.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Ανοιχτό ζευγάρι και όλα πιθανά καθώς δεν είναι καλά καμία ομάδα.Ντέρμπι με μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η Μούρθια είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα στην Ισπανία που φέτος πάντως απογοητεύει. Είχε χάσει στην Ουγγαρία από την Φάλκο αλλά πήρε την πρόκριση στο φινάλε. Σε κακή κατάσταση γενικά. Η Καρσίγιακα είναι στις κλασικές καλές ομάδες της Τουρκίας. Μέτρια όμως και προβληματισμός αν και δεν πάυει να είναι μια ομάδα με στόχους. Σοκ από +25 στην Αθήνα με την ΑΕΚ και έτσι έχασε το πλεονέκτημα της έδρας. Πάντως έχει καλό ρόστερ και μπορεί να σπάσει την έδρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.38 και -5 καμία αξία η μέτρια Μούρθια αν και η Κρσίγιακα επίσης δεν είναι και στα καλυτερά της. Περίεργο ματς γενικά.

Βαθμολογία -

03/01/2023Group I
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Στρασβούργο Στρασβούργο 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Χάποελ Ιερουσαλήμ Χάποελ Ιερουσαλήμ 0 0 0 0 0% 0 0 0
03/01/2023Group J
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Βόννη Βόννη 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Μανρέσα Μανρέσα 0 0 0 0 0% 0 0 0
03/01/2023Group K
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ουνικάχα Μάλαγα Ουνικάχα Μάλαγα 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Γαλατασαράι Γαλατασαράι 0 0 0 0 0% 0 0 0
03/01/2023Group L
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Μπιλμπάο Μπιλμπάο 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Τενερίφη Τενερίφη 0 0 0 0 0% 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.