Μπάσκετ

BCL: Η δύσκολη μάχη της ΑΕΚ με την Τόφας

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 10:59

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που έχει το κουπόνι την Τετάρτη (4/1)

BCL: Η δύσκολη μάχη της ΑΕΚ με την Τόφας

Με την φάση των Play-In που συμμετέχουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες συνεχίζεται η φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά είχαμε όπως πέρσι και φέτος 8 όμιλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες προκρίθηκαν απευθείας στη Φάση των "16". Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Στην φάση των Play-In έχουμε σειρές σαν πλέι οφς στις 2 νίκες με πλεονέκτημα έδρας σε όσους ήταν 2οι και σειρά αγώνων 1-1-1. Τιμωρημένη και χωρίς κόσμο η ΑΕΚ

ΜΠΑΣΑΧΕΣΙΡ-ΟΣΤΑΝΔΗ

Ζευγάρι ανοιχτό καθώς η Μπασαχεσίρ έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά δεν είναι καλά. Η Μπασαχεσίρ από την Τουρκία πέρσι έριξε πολλά χρήματα αλλά δεν είχε ανάλογη πορεία. Πολλές αλλαγές και μείωσε και το μπάτζετ της. Μέτρια παντού και προβληματισμός. Πάντωςσ στη λίγκα της νίκησε την Καρσίγιακα εντός 78-73 από-10!Η Οστάνδη στις έμπειρες βελγικές ομάδες και μην ξεχνάμε ότι το βέλγικο μπάσκετ κάνει πρόοδο. Και παλιά είχε πάρει και προκρίσεις. Χειρότερη από ότι ξέραμε και έχει χάσει εντός ακόμα και από την Λέγκια! Αλλά έχει κερδίσει και στην Γαλατά και συνεπώς μπορεί να κερδίσει εκτός και να σπάσει την έδρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανοιχτό ματς και στο1.47 και -4. Ισως και προς διπλό με 5-6π.

ΑΕΚ-ΤΟΦΑΣ

Ενδιαφέρον και ανοιχτό ζευγάρι καθώς η Τόφας μπορεί να σπάσει την έδρα. Κεκλειμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα που είχε κατακτήσει και το τίτλο,αλλά πήρε καλούς παίκτες και έχει καλή χημεία αλλά μικρό βάθος. Από -25 χωρίς κόσμο νίκησε την Καρσίγιακα και έχει ψυχολογία! Ελυσε και το πρόβλημα με τα Ban. Στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας η Τόφας του Πρίφτ. Πέρσι είχε μια κακή σεζόν και φέτος έχει φιλοδοξίες αλλά ψιλοπροβληματίζει. Και έχει διακυμάνσεις και έτσι έμεινε στην 3η θέση και δεν έχει το μπόνους της έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.62 και -3 η ΑΕΚ . Προβάδισμα μικρό η Τόφας μπασκετικά όμως και καθώς δεν έχει κόσμο η ΑΕΚ και άρα διπλό.

ΧΟΛΟΝ-ΙΓΚΟΚΕΑ

Ζευγάρι με φαβορί ασφαλώς την Χολόν και εύκολα εδώ. Η Χάποελ Χολόν στις έμπειρες ομάδες του Ισραήλ αλλά στον μεσαίο χώρο με επιθετικό μπάσκετ .Και εδώ μην ξεχνάμε τις καλές της πορειες. Τελικά έχασε στο τέλος την πρώτη θέση. Ομάδα του όβερ. Η Ιγκοκέα από την Βοσνία είναι στις έμπειρες μικρομεσαίες ομάδες της διοργάνωσης και θέλει μια συμπαθητική πορεία και ήδη την έχει καθώς έκανε την υπέρβαση και πήρε την πρόκριση για εδώ. Καθώς έκανε μεγάλο διπλό έκπληξη στην Μπιλμπάο. Και έχει κερδίσει και στο Νίμπουργκ και συνεπώς θέλει προσοχή αν και έχει περιορισμένο ρόστερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.34 και -6 η Χολόν που είναι καλύτερη ομάδα.Προς άσομε -5

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν προπόνηση για την Νταρουσάφακα.Τώρα έχουμε ένα ανοιχτό ζευγάρι αλλά και ευκαιρία για τους λουζιτανούς! Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία δεν θυμίζει ομάδα της χώρας της καθώς έκανε το μπαμ με τον παλιό ΝΒΑερ Τόνι Ντάγκλας και τον Μάικ Ζίρμπες έχοντας καλό ρόστερ! Και έκανε και διπλά παντου! Αλλά έχασε την απευθείας πρόκριση στην ισοβαθμία! Η τουρκική Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα που είναι στις κλασικές τετράδας στην χώρα της και αν και πλέον δεν ρίχνει τα χρήματα όπως πριν μερικά χρόνια. Έχει μικρό βάθος και προβληματίζει και έχασε και στην Δανία από την Μπάκεν!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβάδισμα η έδρα και σωστά στο 1.60 και -3. Αλλά έμπειρη η Νταρουσάφακα προσέχουμε

Βαθμολογία -

04/01/2023Group I
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Στρασβούργο Στρασβούργο 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Χάποελ Ιερουσαλήμ Χάποελ Ιερουσαλήμ 0 0 0 0 0% 0 0 0
04/01/2023Group J
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Βόννη Βόννη 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Μανρέσα Μανρέσα 0 0 0 0 0% 0 0 0
04/01/2023Group K
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ουνικάχα Μάλαγα Ουνικάχα Μάλαγα 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Γαλατασαράι Γαλατασαράι 0 0 0 0 0% 0 0 0
04/01/2023Group L
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Μπιλμπάο Μπιλμπάο 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Τενερίφη Τενερίφη 0 0 0 0 0% 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.