Μπάσκετ

Euroleague: Το Ολυμπιακός - Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 10:22

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Παρασκευή (6/1)

Euroleague: Το Ολυμπιακός - Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Euroleague συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (6/1) με πολλά και ενδιαφέροντα ματς στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.


ΕΦΕΣ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

19:30 Novasports 3

Προβληματισμός στην πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που είναι η νέα δύναμη και φαβορί για να κάνει το θρι πιτ .Οπως και πέρσι άρχισε άσχημα αθώς είχε 5 ήττες σε 6 ματς(!)αλλά έκανε 5 σερί και καλές νίκες. Πάλι τα ίδια όμως και κρίση καθώς προβληματίζει η φροντ λάιν και ας γύρισε ο Λάρκιν! Έχει ήττες σοκ με Μπασκόνια και Βαλένθια μέσα! Αν και έχει απίστευτη περιφέρεια έχοντας και Κλάιμπουρν φέτος. Και έχει πια και κόσμο και χημεία και γέμισε η φροντ λάιν αν και φεύγει ο Πολονάρα. Κατέρρευσε με 23-7 στην 4η περίοδο στο Τελ Αβίβ και έχασε και εύκολα από την Μακάμπι (24-14,39-43,55-65 στο 30΄,77-67 με 22-2 στο 39'!)

Από τις πιο δύσκολες στοιχηματικά ομάδες η μικρομεσαία αλλά πονηρή Βιλερμπάν που κλασικά είναι επικίνδυνη όπως είδαμε και με το διπλό της στην Βαρκελώνη(!) και τη νίκη της με Ολυμπιακό εντός από -21! Μεγαλομέτοχος ο πρώηνΝΒΑερ Τόνι Πάρκερ και η τοπική κοινωνία ,αλλά δεν έχει ακριβό μπάτζετ. Φέτος παίζει και άμυνα και έχει αλλάξει κάπως στιλ από πέρσι. Αλλά έχει την χειρότερη επίθεση καθώς ο Ντε Κολό δεν είναι ο παλιός σκόρερ. Νίκησε από -12 στην Βαλένθια και από -20 στην Μπολόνια Εριξε και μια 30αρα στην Μπασκόνια(!),αλλά έχει ήττες εντός από Μπάγερν ,Ζάλγκιρις.Άλμπα στο σοκ εντός με ένα 2-17(63-63,65-80)και 79-81τ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΦΕΣ:Μπαλμπάι(πλέι μέικερ,2π,1ας,εκτός),

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Λοβέρν(σέντερ,8π,4ρ,εκτός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά εύκολα η Εφές. Αν και δενπαίζει καλά αλλά και η Βιλερμπάν δεν σκοράρει. Στο -10 σωστά. Προς άσο με λιγότερους πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ

21:00 Novasports Prime

Τρομερή ψυχολογία στον Ολυμπιακό που έκανε μια κοιλιά αλλά χωρίς Βεζένκοφ διέλυσε τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ με 71-95 με τρομερό μπάσκετ και περίπατο! Μπήκε φουριόζος καθώς είναι ίδια ομάδα με πέρσι που με την κορυφαία άμυνα και έδρα στην διοργάνωση ,έφτασε Φ4. Κράτησε τον κορμό του και έχει εξαιρετικη χημεία. Ισχυρή φροντ λάιν και νίκησε εκτός έδρας τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όμως έχασε εντός από την Βαλένθια από +16 και από τον Αστέρα και δεν έχει τόσο δυνατή έδρα φέτος. Εχει διαλύσει με 50π(!) την Βίρτους Μπ εντός και την Φενέρ με 30! Αλλά έχασε στην Βιλερμπάν από +21 !Εχει την καλύτερη επίθεση. Χάνει διαφορές στο δεύτερο ημίχρονο

Συνέρχεται με 3 σερί νίκες πια το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα με στόχο το Φ4 αφού έκανε δύο πανάκριβες κινήσεις με τον ερχομό των Πάνγκος-Ντέιβις. Αλλά είναι προβληματικό με τεράστιο πρόβλημα στο σκορ και κακή χημεία ενώ οι δύο ακριβές μεταγραφές δεν αποδίδουν. Και "νοσοκομείο"φέτος. ! Εχει σοκ μέσα με Άλμπα,με Βίρτους από +14 και 30αρα από την Εφές! Και με την Μακάμπι έχασε από +10 εντός.Εκανε 9 σερί ήττες έχοντας την χειρότερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα!Η χειρότερη έδρα. Παίρνει μπρος όμως καθώς με 21-2 στο τέλος από -12 νίκησε τη Μονακό και καπάκι την Βαλένθια εύκολα εντός 90-79, Στη λίγκα έριξε την Τρίτη 20π εκτός στην Βίρτους μέσα στην Μπολόνια και πιστοποίησε την ανοδό του!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: -

ΜΙΛΑΝΟ: ΣΙλτς(φόργουορντ,14π,4ρ,εκτός),Ντατόμε(φόργουορντ,7π,2ρ,εκτός),Πάνγκος(πλέι μέικερ,10π,4ας,εκτός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κανονικά ο Βεζενκοφ και στο -8 με το ανεβασμένο όμως Μιλάνοπου παίζει και άμυνα ακόμα και όταν είχε 9 σερί ήττες.Ο Ολυμπιακος με την καλύτερη επίθεση και τρομερή ψυχολογία. Στην μέρα του μπορεί και 15π. Σωστά στο -8 αλλά αρχικά τίποτα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

21:30 Novasports 5

Πολύ δύσκολη στοιχηματικά ομάδα η μεσαία Βαλένθια που γύρισε στην Ευρωλίγκα από το ..παράθυρο καθώς πήρε wild card με την αποχώρηση των ρώσικων ομάδων. Παρουσιάζει απίστευτες διακυμάνσεις! Δεν έχει το παλιό ακριβό ροστερ που πάλευε για πλέι οφς. Ομως με την εμπειρία τηςκάνει ζημιές και μετά τα σοκ μέσα με Μπασκόνια και Βιλερμπάν ,έκανε το μπαμ στην πρωταθλητρια Εφές με 16τρ(!)και στην συνέχεια στο ΣΕΦ από -16 ! Εχει φάει 30 στην Μπολόνια αλλά νίκησε την Μπάρτσα μέσα Παίζει καλύτερα εκτός. Αν και έχασε στο Μιλάνο εύκολα με 90-79

Ο Ερ Αστέρας εξαιρετικός με την αλλαγή κόουτς από την 7η αγωνιστική που άλλαξε προπονητή με τον έμπειρο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην θέση του άπειρου Γιοβάνοβιτς! Πήρε μετά την αρχή της σεζόν και τον ΝΒΑερ Βιλντόζα και τώρα και τον Καμπάτσο από εκεί στη βόμβα της χρονιάς(ακόμα δεν έχει λυθεί όμως ένα χρέος της ομάδας και δεν πάιρνει το Οκ συμμετοχήςαπό την διοργανώτρια) Και με την τρομερή έδρα και άμυνα είναι πολύ επικίνδυνος και θέλει πλέι οφς. Αν και έχει αρκετούς παίκτες καλούς,αλλά γηρασμένους ή ιδιόρυθμους! Έχει μπαμ στο ΣΕΦ και φόρμα. Χάνει ένα μήνα τον ηγέτη Βιλντόζα. Από 19-34 πέρασε 36-34 και 79-71 αλλά έχασε στην παράταση από την Μπάρτσα εντός!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χέρμανσον(πλέι μέικερ,εκτός),Χιμένεθ(περιφερειακός,εκτός),Φαν Πόσομ(πλέι μέικερ,7π,2ας,εκτός),Τζόουνς(πλέι μέικερ,14π,5ας,αμφίβολος)

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ:Ιβάνοβιτς(περιφερειακός,6π,2ας,εκτός),Μάρτιν(σέντερ,5π,2ρ,εκτός),Καμπάτσο(πλέι μέικερ,νέο πρόσωπο,εκτός), Βιλντόζα(πλέι μέικερ,14π,3ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάλι εκτός ο Καμπάτσο(σ.σ αν δεν γίνει κάποιο θαύμα)για εξωαγωνιστικούς λόγους.Εκτός καιο Βιλντόζα. Δύσκολαθα αντέξει έτσι ο Αστέρας στην Βαλένθια που είναι ομάδα με τρομερά απ ντάουν μέσα έξω! Στο 1.40 και -5 προς άσο.

ΡΕΑΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ

21:45 Novasports 4

Συνεχίζει να μην πείθει η βασίλισσα και ενώ στην αρχή έτριζε η καρέκλα του Ματέο που πήρε την θέση του Λάσο μετά από 11 χρόνια! Από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης με πολύ βαρύ όνομα και στα φαβορί για τον τίτλο αφού πήγε τελικό πέρσι .Ομως είναι γηρασμένη και έχει και τραυματισμούς. Αλλά έχει μεγάλο βάθος και έμφαση στην άμυνα και τρομερή χημεία καθώς έχει ίδιο κορμό χρόνια! Αρχισε με ήττες μέσα με Ολυμπιακό και Βίρτους Μπ .Δυνατή εκτός . Εχει χάσει στο Κάουνας πάντως. Και έκανε κακή εμφάνιση στην Μπασκόνια που έχασε 92-86 όταν το 26-34 έγινε 59-40(!) και 73-71,87-80. Ηττα στην λιγκα της 78-87 με Μπάρτσα εντός

Επανήλθε η Μακάμπι με την δυνατή έδρα (μόλις μια ήττα)και τα καλά φινάλε. Σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι καθώς ψάχνει την επιστροφή της στα Φ4. Πάντα στα μεγάλα ονόματα και ανέβασε μπάτζετ φέτος. Έδρα ,εμπειρία και όνομα! Καλη περιφέρεια και πολύ αθλητική αλλά σοφτ πάλι και με διακυμάνσεις .Βελτίωσε την άμυνα πια.Από -18 κέρδισε καθαρά την Μονακό εντός αλλά έχει φάει μια 30αρα στην Μπασκόνια .Πρόβλημα στο σέντερ .Πάντως βρίσκει φόρμα και κάει καλα φινάλε. Από -11 καθάριαε στο τέλος τον Ολυμπιακό,την Άλμπα εκτός με 7-22 στην 4η περ και την Εφές μέσα με 23-7 στην 4η περίοδο (24-14,39-43,55-65 στο 30΄,77-67 με 22-2 στο 39'!) και 4/5 τελευταία!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΡΕΑΛ:Ράντολφ(φόργουορντ,εκτός), Χάνγκα(περιφερειακός,εκτός),Αλκοκέν(πλέι μέικερ,εκτός),

ΜΑΚΑΜΠΙ:Μπάλτγουιν(πλέι μέικερ,15π,5ας,αμφίβολος)),Πόιθρες(σέντερ,9π,4ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά άνετα η Ρεάλ αλλά η Μακάμπι κάνει τρομερά τελειώματα παράτις απουσίες. Οριακό ίσως με -8.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.