Μπάσκετ

Basket League: Το Παναθηναϊκός - Περιστέρι και ο Άρης

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 10:44

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα τρία ματς πρωταθλήματος που θα γίνουν το Σάββατο (7/1)

Basket League: Το Παναθηναϊκός - Περιστέρι και ο Άρης

Η Basket League έχει τρία ενδιαφέροντα ματς στο κουπόνι σήμερα Σάββατο (7/1) με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος και για τα livescores.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΡΗΣ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι . Ο Προμηθέας προβληματίζει αν και στις νέες δυνάμεις τα τελευταία χρόνια με στόχο την τετράδα. Γεμάτο ρόστερ. Πρόβλημα στην άμυνα. Για λόγους υγείας έφυγε ο κόουτς Γιατράς και ανέλαβε ο Χριστόπουλος στην 7η αγ. Με 6 ήττες στα 8 τελευταία και συντριβή 44-75 με ΠΑΟ εντός. Εφυγε ο σκόρερ Γιανγκ(20π). Ο Άρης τελευταία στιγμή πήρε το Οκ της συμμετοχής καθώς δεν έχει πολλά χρήματα. Σκληρή και δουλεμένη ομάδα με τρομερή έδρα που έκανε το μπαμ με τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα. Και έχει διπλό στην ΑΕΚ. Σοκ με Κολοσσό εντός 68-74.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακή κατασταση ο Προμηθέας.Ο Άρης θα παλέψει,έχει και καλή παράδοση στην Πάτρα. Στο διπλό με τους 6π

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ντέρμπι παραμονής και με νέους προπονητές και οι δύο ομάδες! Ντέρμπι με λίγο έδρα. Ο ιστορικός Ιωνικός Νικαίας πέρσι κινδύνεψε με οικονομική καταστροφή! Τελικά με ηρωϊκή προσπάθεια σώθηκε και φέτος τελευταία στιγμή βρήκε ρόστερ και ομάδα. Ενισχύθηκε και άλλο και έχει καλό ρόστερ αλλα διασύρθηκε στο Λαύριο 95-63 και νέα αλλαγή κόουτς(τέλος ο Μέξας και ήρθε ο Λίβανος). Η νεοφώτιστη Καρδίτσα θέλει την παραμονή. Ποντάρει στην άμυνα και στην έδρα .Ομάδα του άντερ με πρόβλημα στο σκορ. Είχε νικήσει από -12 τον Κολοσσό εντός. Ηττα 68-81 με Προμηθέα και τέλος ο Αγγέλου από το πάγκο (ήρθε ο Παπανικολόπουλος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.60 και-3 η έδρα. Δύσκολο ματς και ειδικά καθώς είναι από αλλαγές προπονητών. Προβάδισμα πάντως η έδρα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Παραδοσιακό ντέρμπι αλλά εύκολα ο ΠΑΟ. Προσοχή στο χάντικαπ όμως. Θα παλέψει το Περιστέρι. Με στόχο τον τίτλο ο Παναθηναϊκός που έχει ήττα σοκ στον Άρη και κακή αρχή. Πήρε τον Μπέικον και συνήλθε.Κόβει ένα καλό ξένο εδώ σε κάθε ματς. Διασύρθηκε από Ολυμπιακό στη νΕυρωλίγκα με 71-95 και έχει βαρύ κλίμα. Στηρίζεται ο Ράντονιτς,μάλλον τέλος ο Πεδουλάκης. Είχε στο Μόναχο την Μπάγερν και έχασε 15π. Βαρύ κλίμα. Νέα εποχή στο Περιστέρι που ανέλαβε ο πρωτάρης σαν κόουτς Σπανούλης. Καλή ομάδα σαν ρόστερ αλλά όχι πολλά πράματα.Ηττα 88-82 στον Κολοσσό. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ στα πλέι ιν(ήττα 89-80 στο Ντιζόν)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε βαρύ κλίμα ο ΠΑΟ μετά το στραπάτσο και στο Μόναχο. Το Περιστέι θα παλέψει. Διπλό με 17π.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.