Μπάσκετ

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 13:08

Διαβάστε τις αναλύσεις και τις πρότασεις για την ACB και την Lega Basket

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

Αξιόλογο το πρόγραμμα του Σαββάτου και προκύπτουν δυνατές επιλογές

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ

Σημαντικό ματς και ντερμπάκι με μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν! Και φέτος με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε στοιχηματικά. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα. Είχε την Σαραγόσα εκτός. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της βασικά. Φέτος πάντως είναι καλύτερη καθώς είναι ενισχυμένη και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με την Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα με 4 νίκες στα 5 τελευταία και είχε την Μανρέσα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και απλά με την έδρα σωστά στο 1.52 και -3.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΧΙΡΟΝΑ

Σημαντικό ματς στην μάχη της παραμονής . Μικρό προβάδισμα η έδρα. Η Φουενλαμπράδα είναι στις κλασικές μικρές ομάδες που με την εμπειρία της κάθε χρόνο σώνεται. Μέτριο ρόστερ, ομάδα του όβερ. Σε κρίση με 7 συνεχόμενες ήττες αν και δεν παίζει τόσο άσχημα. Λογικά ήττα 92-86 στην Βαλένθια που μείωσε στο τέλος. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες που ήταν στις καλές εποχές της Μπανταλόνα στο πάγκο της! Καλό ρόστερ, είχε 6 ήττες στα 7 τελευταία αλλά μπαμ 79-66(41-28ημ)εντός με Μπανταλόνα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στα ίσα το ματς και σωστά αν και το 1.85 της έδρας είναι ελκυστικό. Αλλά δεν αξίζει κάτι ιδιαίτερα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ

Παιχνίδι προπόνησης για την Μπάρτσα και λογικά 15π. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα. Μέτρια εικόνα. Εδώ έχει σοκ στην Γκραν Κανάρια, την Ομπραντόιρο και την Μπανταλόνα! Δεν έχει διάρκεια. Πήρε όμως το Κλάσικο την Τρίτη στην Μαδρίτη με την Ρεάλ 78-87(44-42ημ). Στην Ευρωλίγκα είχε τη Βίρτους εντός και σοκ με 10π! Η Μπέτις του Τσαλμπούρη έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και 9 ήττες στα 11 τελευταία αλλά έκανε το 88-82 με Γκραν Κανάρια εντός(50-47ημ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κακό κλίμα πάλι στην Μπάρτσα αλλά ίσως ξεσπάσει και προς άσο με -15.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Παιχνίδι εύκολο για την Μπανταλόνα που είναι άλλο επίπεδο. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός,που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Θέλει διάρκεια. Κάκιστη εμφάνιση και ήττα 81-69 στην Χιρόνα(41-28ημ). Παίζει στο Γιούροκαπ. Η νεοφώτιστη Γρανάδα που πάντως έχει παίξει και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας καθώς είναι δουλεμένη ομάδα. Σε κρίση με πρόβλημα στο σκορ και 6 συνεχόμενες ήττες. Λογικά 84-95 με Μπασκόνια εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -15 το ματς αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς και η Μπανταλόνα δεν είναι στο πικ της και δεν έχει λόγο με γερασμένη ομάδα να.. σκοτωθεί!

ΤΟΡΤΟΝΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ

Σημαντικό ματς και φαβορί η Βίρτους αλλά θέλει προσοχή. Η Τορτόνα έκανε πέρσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφς. Στο ίδιο επίπεδο και φέτος και στόχος και η τετράδα. Εξαιρετική άμυνα. Βγάζει μια κούραση και κάνει "κοιλιά". Καλό διπλό από -11 και 73-62 στο Βαρέζε στο 30' με 88-89! Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Πάντως έχει διακυμάνσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα που είναι σε κακή κατάσταση. Εχει σοκ εντός με Σκαφάτι. Συντριβή στο ντέρμπι με Μιλάνο εντός 74-96(32-40ημ)! Στην Ευρωλίγκα είχε την Μπάρτσα εκτός και έκανε τεράστιο διπλό με10π!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Με ψυχολογία αλλά και κούραση από ντέρμπι Πέμπτη βράδυ, πάει στην Τορτόνα η Βίρτους. Σωστά στο -5 καθώς η Τορτόνα είναι αξιόλογη και μαχητική αν και κάνει κοιλιά

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι τοπικό ντέρμπι στον βορρά και προβάδισμα η έδρα. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Εκανε μια κοιλιά, αλλά συνέρχεται. Καλό διπλό από 69-57 στο 30' στην Σαρδηνία με Σάσαρι στην παράταση! Παίζει στο Γιούροκαπ που πάει καλά και δεν είχε ματς. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρυσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Ηττα εύκολα 68-78 με Μπρίντεζι εντός. Παίζει και στο Γιούροκαπ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.36 και -6 σωστά η Μπρέσια αλλά οριακό καθώς δεν είναι και στο πικ της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr