Μπάσκετ

Ασος η Μάλαγα

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 12:46

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή (29/1)

Ασος η Μάλαγα

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (29/1), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΡΕΑΛ

Παιχνίδι εύκολο για την βασίλισσα Ρεάλ και λογικά 10π χαλαρά. Η Μανρέσα κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά,αλλά φέτος είναι τραγική και κινδυνεύει! Αδύνατη εκτός. Με 8 ήττες στα 9 τελευταία. Βελτιωμένη και ήττα από Μάλαγα μέσα στην παράταση από +12. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και 82-69 την Ρίτας. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή. Εχει διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα πρώτη και είχε την Μπάρτσα εντός στο ντέρμπι και νίκησε από -10 στην παράταση. Χαλαρά εδώ 91-73 την Μπρεογκάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Ρεάλ εύκολα καθώς είναι χάλια φέτος η Μανρέσα. Στο -11 προς διπλό αν και δεν είναι λίγοι οι πόντοι για εκτός έδρας παιχνίδι στην Ισπανία.

ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι αν και έχει ένα προβάδισμα η Μάλαγα. Η Μάλαγα ήταν μέτρια τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ανανεωμένη και θέλει εξάδα με καλό ρόστερ. Εχει διπλό στην Βαλένθια και 10 νίκες στα 12 τελευταία. Αγχωτικά στην παράταση εκτός την κακή φέτος Μανρέσα από -12. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που πάει εξαιρετικά και 88-66 την ΑΕΚ. Η Βαλένθια στις ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός αλλά και στην Ευρωλίγκα. Αλλά έχει και μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα που είχε την Αλμπα εκτός και νίκησε. "Νοσοκομείο"με 5 τραυματίες. Ανετα 88-76 την Σαραγόσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πόσο θα αντέξει να παίζει στο κόκκινο η Βαλένθια με τόσες απουσίες και από ταξίδι εκτός στην Ευρωλίγκα και πάλι εκτός; Στο1.57 και -3 σωστά. Η Μάλαγα δυνατή φέτος και πάμε στον άσο και βασικά στη νίκη της

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Πονηρή έξοδος για την Μπασκόνια που είναι φαβορί. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα αλλά φέτος είναι μέτρια και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Με διακυμάνσεις. Από -12 και 38-31ημ, άνετο διπλό(!) 72-88 στην ουραγό Φουενλαμπράδα. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχασε 85-65 στην Τενερίφη. Η Μπασκόνια χωρις μεγάλο μπάτζετ είναι εξαιρετική και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Με 12 νίκες στα 14 τελευταία καθώς από +10 σκόνταψε 91-86 στην Ομπραντόιρο. Στην Ευρωλίγκα είχε την Εφές μέσα και νίκησε 115-111.Σοκ με Χένρι(10π).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πονηρό ματς καθώς η Μπασκόνια έχει φόρμα,αλλά και κούραση από την Ευρωλίγκα και η Μούρθια είναι κάπως ανεβασμένη. Στο -3 και 1.55 δεν αξίζει καθώς θέλει προσοχή.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ

Πονηρό ματς αν και έχει προβάδισμα η γηπεδούχος. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Ήταν σε κρίση αλλά μπαμ 75-91 στην Μπανταλόνα με 15π από ημίχρονο. Στο Γιούροκαπ διπλό 57-60 στην Αγγλία με Λόντον. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της βασικά. Φέτος πάντως είναι καλύτερη καθώς είναι ενισχυμένη και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με την Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα με 7 νίκες στα 9 τελευταία και 91-86 την Μπασκόνια εντός

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Γκραν φαβορί αλλά θα παλέψει η Ομπραντόιρο που είναι εξαιρετική εκτός. Στο -6 σωστά. Οριακό.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΕΤΙΣ

Ντέρμπι παραμονής και μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο φινάλε. Κακή και φέτος, άρχισε με 6 σερί ήττες αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός και κάπως βελτιώθηκε. Ηττα λογικά 88-76 στην Σαραγόσα. Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και χαμηλά και αδύναμη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς και είναι κάπως βελτιωμένη. Λογικά έχασε εύκολα 88-64 στην Τενερίφη. Ματς που θέλει να χτυπήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι παραμονής. Στο 1.33 και -6 όμως χαμηλά καθώς η Μπέτις έχει κάνει και ματς που έχει παλέψει εκτός. Προς άντερ με 160π.

ΜΙΛΑΝΟ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι εύκολο για το Μιλάνο αλλά θέλει προσοχή στο χάντικαπ. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα που με απουσίες απογοητεύει και είχε την Μονακό εκτός και έχασε 101-88. Πρόβλημα στο σκορ, εξαιρετική άμυνα, έχει χάσει σε Βενετία, Τρέντο, Νάπολι και τώρα στην Εμίλια εύκολα με 73-68(ήταν και στο -15)! Αλλά έχει ρίξει 20π στην Μπολόνια! Αήττητο μέσα. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Ανετα 80-70 την Βαρέζε εντός. Παίζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει (ήττα 86-75 στην Παρί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 το Μιλάνο που είναι απογοητευμένο και είχε χάσει στο Τρέντο. Προς άσο καθώς και η Τρέντο είναι μέτρια.

ΤΡΕΒΙΖΟ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Πονηρό ματς αν και έχει προβάδισμα η πιο κλασάτη Τορτόνα. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο,είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη με 4 νίκες στα 6 τελευταία και μπαμ 80-81 στην Μπρέσια δίκαια. Αδύνατη εκτός πάντως. Η Τορτόνα έκανε πέρυσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Φέτος είναι 3η και σκοράρει κιόλας. Βγάζει μια κούραση αλλά έκανε το μπαμ εντός με την Βίρτους Μπολόνια! Γενικά άλλο επίπεδο πλέον και στις ανερχόμενες δυνάμεις. Ανετα έχοντας 15π καθάρισε 79-74 εντός την Σκαφάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.50 και -4 η Τορτόνα. Η Τρεβίζο σε άνοδο όμως θα παλέψει. Οριακό προς άσο όμως. Με +9 στο 1.44.

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΝΑΠΟΛΙ

Ματς στα χαμηλά και ντερμπάκι. Με λίγο έδρα. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σε άνοδο πάντως και μετά το διπλό στο Τρεβίζο έκανε μπαμ στην Βενέτσια και εύκολα με 72-81. Περισσότερες νίκες εκτός παρά εντός! Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ.Με την αλλαγή προπονητή στην 13η αγ. μεταμορφώθηκε και μπαμ με με το Μιλάνο. Και νέα σπουδαία νίκη εντός με τρομερή εμφάνιση και περίπατο με την Σάσαρι με 93-83.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι καθώς με την αλλαγή κόουτς μεταμορφώθηκε η Νάπολι. Στο 1.50 και -4 σωστά αλλά δεν αξίζει κάτι.

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΕΜΙΛΙΑ

Παιχνίδι πονηρό αν και έχει προβάδισμα σαφώς η έδρα. Η Μπρίντεζι είναι στις καλές μεσαίες ομάδες με στόχο την τετράδα. Με διακυμάνσεις και προβληματισμός καθώς έχει 4 ήττες στα 6 τελευταία. Και στην έδρα της έχει κακές ήττες. Αλλά έκανε το μπαμ εντός με την πανίσχυρη Βίρτους Μπολόνια από -20 στο 30'(47-67)με 78-77. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία και θέλει να σωθεί πια απλά. Έκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ (Σάκοτα πια).Αδύνατη έδρα,8 ήττες στα 10 τελευταία αλλά σε άνοδο με διπλό στο Τρέντο και μπαμ με το Μιλάνο μέσα άνετα 75-68 έχοντας και 15π!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Με φόρα η Μπρίντεζι και στο -6. Αλλά και η Εμίλια βελτιωμένη. Σωστό. Ισως προς αν και θέλει προσοχή.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΒΕΡΟΝΑ

Παιχνίδι εύκολο για την Βίρτους αλλά θέλει προσοχή στο χάντικαπ. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Πάντως έχει διακυμάνσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα που είναι σε κακή κατάσταση και είχε την Μπάγερν στο Μόναχο που έχασε καθαρά. Εδώ έχει σοκ εντός με Σκαφάτι και έχασε και στην Μπρίντεζι από +20(47-67) στο 30' με 78-77! Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα και είχαμε πει ότι είναι καλή αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα. Και έτσι είναι σε άνοδο και πάει καλά! Καλύτερη εκτός προσέχουμε. Πάλεψε στα ίσα στο Πέζαρο και έχασε στο τέλος 76-73 από 51-59 στο 30'!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -12 η Βίρτους αλλά δεν είναι καλά και η Βερόνα δεν παίζει άσχημα για την κλάση της. Δεν αξίζει κάτι.

ΣΑΣΑΡΙ-ΠΕΖΑΡΟ

Ματς ντέρμπι με μικρό προβάδισμα απλά στην έδρα. Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύνατη εκτός. Και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της καθώς προβληματίζει γενικά. Εχασε εύκολα και στην μέτρια Νάπολι με 93-83. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ. Εντυπωσιακή αρχή αλλά έχει το σοκ με την Νάπολι εντός και διακυμάνσεις. Δυνατή και εκτός προσέχουμε αλλά θέλει διάρκεια. Αγχωτικά κέρδισε την νεοφώτιστη Βερόνα εντός με 76-73 από 51-59 στο 30'. Ματς που είναι κλειδί για την συνέχεια και θα το χτυπήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και εδώ. Στο 1.53 και -4 λόγω έδρας. Χαμηλά καθώς το Πέζαρο έχει τύχη και για νίκη. Προς διπλό σε ζητούμενα με +10 (1.40).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr