Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 12:54

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Σάββατο (4/2), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο (4/2)

MΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Παιχνίδι που θα ήταν πονηρό αρχή της σεζόν αλλά τώρα έχει καθαρά φαβορί την Μπανταλόνα. Δεν είναι στα καλυτερά της η Μπανταλόνα που είναι μια έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα με στόχο την τετράδα. Εχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός,που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Άνετα 51-70 στο Μπιλμπάο! Στο Γιούροκαπ ήττα εύκολα 95-90 στη Προμετέι. Η Μανρέσα κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι τρομερή πορεία,φέτος είναι τραγική και κινδυνεύει! Αδύναμη εκτός. Με 9 ήττες στα 10 τελευταία(69-94 με Ρεάλ). Στο Τσάμπιονς Λιγκ 69-87 με Βόννη εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 η Μπανταλόνα. Η Μανρέσα απογοητεύει. Λογικά προς άσο με 10-11π.

ΜΠΕΤΙΣ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι. Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα,έχει φάει 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και αδύνατη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς,από 42-30ημ πήγε στην παράταση στην Σαραγόσα αλλά έχασε. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα αλλά φέτος είναι μέτρια και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Με διακυμάνσεις. Πάλεψε αλλά 80-87 με Μπασκόνια εντός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ 90-72 την Μπιλμπάο εντός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτά. Σωστά στα ίσα. Προς άντερ ίσως με 163π.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ματς στα μεσαία στρώματα αλλά φαβορί η γηπεδούχος. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της. Φέτος πάντως είναι καλύτερη καθώς είναι ενισχυμένη και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Εχει το μπαμ εντός με την Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα με 7 νίκες στα 10 τελευταία. Πάλεψε στην Γκραν Κανάρια(75-68). Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει πλέι οφ και φέτος. Αρχισε με μπαμ στην Μπανταλόνα, μετά διακυμάνσεις. Συντριβή 51-70 με Μπανταλόνα εντός και 5 ήττες στα 6 τελευταία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήττα 90-72 στην Μούρθια

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλό ματς και μικρό προβάδισμα η έδρα. Ελκυστικό το 1.60 της νίκης. Οριακός άσος με -2 ή -3.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και ντέρμπι. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφς. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Πέρασε μια μίνι κρίση,75-68 την Ομπραντόιρο εντός. Στο Γιούροκαπ 118-99 την Παρί εντός και πρώτη. Η Μάλαγα ήταν μέτρια τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ανανεωμένη και θέλει εξάδα με καλό ρόστερ. Εχει διπλό στην Βαλένθια και 11 νίκες στα 13 τελευταία. Περίπατος και μέσα με Βαλένθια 102-86 την περασμένη εβδομάδα. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρώτη με 67-84 στην Λιμόζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτό ματς και σωστά στα ίσα.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΡΕΒΙΖΟ

Σημαντικό ματς στην μάχη της παραμονής και ντέρμπι. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα που δεν πάει άσχημα και είχε δύσκολο πρόγραμμα. Και έτσι είναι σε άνοδο. Καλύτερη εκτός προσέχουμε. Το πάλεψε και στην πανίσχυρη Βίρτους Μπολόνια και έχασε 89-82. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη κάπως. Ηττα εύκολα 79-87 με Τορτόνα μέσα. Αδύνατη εκτός πάντως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι. Στο 1.72 και -2 η έδρα και σωστά. Δεν αξίζει κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr