Μπάσκετ

Προς άσο η Τριέστε

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 13:13

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (5/2), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Προς άσο η Τριέστε

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή (5/2)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Καλό παιχνίδι με ομάδες Ευρωλίγκα αλλά καθαρά η Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα που είχε διπλή αγωνιστική προσέχουμε(αγκομάχησε με την Μπάγερν μέσα). Εδώ έχει σοκ στην Γκραν Κανάρια, την Ομπραντόιρο και την Μπανταλόνα! Ανετα στο β΄ μέρος(36-35ημ)73-84 στην Χιρόνα. Η Βαλένθια στις ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός αλλά και στην Ευρωλίγκα. Αλλά σε τρομερή φόρμα και 5 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα(είχε διπλή αγ). "Νοσοκομείο" με 5 τραυματίες. Ηττα 102-86 στην Μάλαγα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απουσίες η Βαλένθια και αν και δεν παίζει καλά η Μπάρτσα, εύκολα. Στο -10 οριακό και πάλι.

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΧΙΡΟΝΑ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα και μικρό προβάδισμα η έδρα. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν! Και φέτος με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε στοιχηματικά που είναι δύσκολη. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα και 32 στην Γρανάδα(99-67)την περασμένη! Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Καλό ρόστερ, ήταν σε κρίση αλλά μεταμορφώθηκε και έχει 5 νίκες στα 7 τελευταία. Λογικά 73-84 από 36-35ημ με Μπάρτσα μέσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα έχει μικρο προβάδισμα. Στο-2 σωστά. Οριακός άσος.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο και λογικά 10-15π. Η Μπασκόνια χωρις μεγάλο μπάτζετ είναι εξαιρετική και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Με 13 νίκες στα 15 τελευταία καθώς πέρασε καθαρά 80-87 από την Μούρθια. Στην Ευρωλίγκα πάει καλά και είχε διπλή αγωνιστική(και τον ΠΑΟ μέσα,95-90 άνετα). Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο φινάλε. Κακή και φέτος ,άρχισε με 6 σερί ήττες αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός και κάπως βελτιώθηκε. Πήρε το ντέρμπι με την Μπέτις εντός στην παράταση από 42-30ημ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπασκόνια δεν θα έχει πρόβλημα αλλά θέλει προσοχή η κόπωση. Στο -11 οριακός άσος.

ΡΕΑΛ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Παιχνίδι καλό και καθαρά βέβαια η Ρεάλ και λογικά 10π αν και θα παλέψει η Τενερίφη. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή. Εχει διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα πρώτη και είχε διπλή αγωνιστική(ήδη 85-68 τον ΠΑΟ εντός και την Μονακό εκτός). Χαλαρά εδώ 69-94 στην Μανρέσα. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Εξαιρετική αρχή με την άμυνα και την καλή της έδρα. Εξαιρετική και εκτός. Διέλυσε την Φουενλαμπράδα εκτός με 67-95. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρώτη και διέλυσε 80-59 την Νταρουσάφακα στην Τουρκία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλη κλάση η Ρεάλ και λογικά θα κάνει και επίδειξη δύναμης. Στο-8. Στον άσο ειδικά με -5.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Ντέρμπι παραμονής και σε κακή κατάσταση και οι δύο. Λίγο έδρα. Η Φουενλαμπράδα μικρή ομάδα αλλά κάθε χρόνο σώνεται με την εμπειρία της. Ομάδα του όβερ και σε τραγική κατάσταση με 11 συνεχόμενες ήττες και 67-95 εντός με Τενερίφη Βαρύ κλίμα! Η νεοφώτιστη Γρανάδα που πάντως έχει παίξει και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας. Αλλά είναι σε κρίση διαρκείας με πρόβλημα στο σκορ και πλέον με 10 συνεχόμενες ήττες αλλά και τραγικές εμφανίσεις. Συντριβή και στην Μπρεογκάν με 99-67!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς καθώς έχουν μαζί 21 συνεχόμενες ήττες! Σωστά στο -3 η έδρα,αλλά τίποτα

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ

Σημαντικό ματς και ντερμπάκι αν και με την έδρα έχει προβάδισμα σαφώς η γηπεδούχος. Σε κρίση η Βενέτσια που είναι στις ομάδες τετράδας. Ενισχυμένη και με καλούς Ιταλούς διεθνείς φέτος. Έχει κερδίσει και το Μιλάνο μέσα αλλά έχει χάσει και από την Τρέντο και την Τριέστε! Κακή ήττα δίκαια 89-85 στην Σκαφάτι και 4 ήττες στα 5 τελευταία. Στο Γιούροκαπ ήττα 77-73 στην ουραγό Τσεντεβίτα. Η Μπρίντεζι με στόχο την τετράδα. Με διακυμάνσεις και ακραίες εμφανίσεις προσέχουμε και στοιχηματικά. Εκανε το μπαμ με Βίρτους Μπολόνια από -20 εντός και από 50-60 στο 30' νίκησε 81-74 την Εμίλια εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπάκι. Στο -6 η Βενέτσια που όμως δεν είναι καλά. Οχι.

ΤΟΡΤΟΝΑ-ΒΑΡΕΖΕ

Καλο ματς και πονηρό αν και φαβορί η γηπεδούχος που εντυπωσιάζει. Η Τορτόνα έκανε πέρσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Φέτος είναι 3η και σκοράρει κιόλας ενώ πέρσι στηρίχθηκε στην άμυνα. Εχει κερδίσει εντός την Βίρτους Μπολόνια! Στις ανερχόμενες δυνάμεις. Ανετα έχοντας 15π 79-87 στο Τρεβίζο. Η ιστορική Βαρέζε πέρσι έκανε μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε διοικητικά ο Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Ομάδα του όβερ και των θρίλερ! Ανετα 80-72 την Μπρέσια εντός καθώς είχε και 20π

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -6 η Τορτόνα αλλά η Βαρέζε είναι επικίδυνη και πιο όνομα. Τίποτα.

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΜΙΛΑΝΟ

Κάποτε ήταν ντερμπάρα.Τώρα φαβορί το Μιλάνο. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ)είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σε άνοδο πάντως και περισσότερες νίκες εκτός παρά εντός. Ανετα 85-68 την Νάπολι εντός και 5 νίκες στα 6 τελευταία και φόρμα! Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα που με απουσίες απογοητεύει και είχε διπλή αγ. Πρόβλημα στο σκορ,εξαιρετική άμυνα, έχει χάσει σε Βενετία, Τρέντο,Νάπολι, Εμίλια! Στο τέλος άνετα 78-65 την Τρέντο εντός(56-54 στο 30')

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -10 το Μιλάνο με απουσίες και διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Δεν αξίζει κάτι. Με 13-14π στον άσο καλύτερα.

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΚΑΦΑΤΙ

Σημαντικό ματς στα χαμηλά αν και η Σκαφάτι εντυπωσιάζει και ντέρμπι. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ. Με την αλλαγή προπονητή στην 13η αγ μεταμορφώθηκε και έχει μπαμ με το Μιλάνο. Ηταν σε φόρμα αλλά εύκολα έχασε 85-68 στο Τριέστε. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Εντυπωσιάζει και θέλει πλέι οφ με την δυνατή της έδρα και την άμυνα. Εχει και το μπαμ στην Μπολόνια! Σε φόρμα και θέλει. Σπουδαία νίκη 89-85 με την Βενέτσια εντός καθώς ήταν συνέχεια μπροστά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Στο 1.60 και -3 η έδρα. Τίποτα.

ΤΡΕΝΤΟ-ΣΑΣΑΡΙ

Σημαντικό ματς και ντέρμπι. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα,αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Πάλεψε στο Μιλάνο 30'(56-54)αλλά έχασε 78-65. Πάιζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει και 60-78 με Χάποελ εντός. Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύναμη εκτός. Εχασε εύκολα και στην μέτρια Νάπολι αλλά έκανε τρομερή εμφάνιση και διέλυσε 110-74 την Πέζαρο εντός!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ περίεργο ματς. Η Τρέντο εδώ πάει καλούτσικα. Σωστά στα ίσα.

ΠΕΖΑΡΟ-ΕΜΙΛΙΑ

Παιχνίδι με φαβορί το Πέζαρο σαφώς. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ. Εντυπωσιακή αρχή αλλά έχει το σοκ με την Νάπολι εντός και διακυμάνσεις. Δυνατή και εκτός προσέχουμε αλλά θέλει διάρκεια. Συντριβή 110-74 στην Σάσαρι! Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία και θέλει να σωθεί πια απλά. Έκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ (Σάκοτα πια). Αδύνατη έδρα,9 ήττες στα 11 τελευταία αλλά βελτιωμένη καθώς έκανε το μπαμ με το Μιλάνο μέσα και πάλεψε στο Μπρίντεζι που από 50-60 στο 30' έχασε 81-74.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλό το 1.40 της έδρας. Οριακό το-6 καθώς η Εμίλια είναι βελτιωμένη.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Παιχνίδι με φαβορί την Βίρτους ασφαλώς. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Πάντως έχει διακυμάνσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα που είναι σε μέτρια κατάσταση αν και νίκησε 84-72 τον Αστέρα εντός στην διπλή αγ. Εδώ έχει σοκ εντός με Σκαφάτι και στο Μπρίντεζι από +20! Μέτρια εικόνα και 87-82 την νεοφώτιστη Βερόνα εντός. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες αλλά ντεφορμέ. Πέρσι ήταν στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Σε κρίση με 6 ήττες στα 8 τελευταία. Εχασε εύκολα 80-72 στο Βαρέζε που μείωσε από 20π. Στο Γιούροκαπ διπλό 66-74 στο Μπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -9 η Βίρτους. Δεν είναι καλά. Η Μπρέσια επίσης,αλλά ίσως συνέλθει. Τίποτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr