Μπάσκετ

Υπάρχουν επιλογές στην ACB

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 02:59

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (12/2), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Υπάρχουν επιλογές στην ACB

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή (12/2)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ

Ματς εύκολο για την Μπάρτσα και 10-15π. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα που είχε εκτός την Μπολόνια και κέρδισε 20π. Εδώ έχει σοκ στην Γκραν Κανάρια ,την Ομπραντόιρο και την Μπανταλόνα! Αγχωτικά από -15 και 32-43ημ εντός την Βαλένθια 81-75. Η νεοφώτιστη πέρυσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν! Και φέτος με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε στοιχηματικά. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα και 32 στην Γρανάδα! Από 33-39ημ καθάρισε την Χιρόνα εντός 92-70
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εύκολα η Μπάρτσα. Στο -14. Θέμα και διάθεσης. Εχει αρκετές πιθανότητες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι και ας είναι φαβορί η γηπεδούχος. Η Βαλένθια στις κλασικές ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός αλλά και στην Ευρωλίγκα. Αλλά βρίσκει φόρμα, είχε τον ΠΑΟ εκτός και νίκησε σε θρίλερ. "Νοσοκομείο"με 5 τραυματίες προσέχουμε. Από +15 και 32-43ημ μέσα στην Βαρκελώνη, δεν άντεξε και έχασε 81-75 από Μπάρτσα. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Διέλυσε 88-70(40-37ημ) την Μάλαγα εντός. Στο Γιούροκαπ ήττα 92-70 στην Χάποελ Τ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Προσοχή στην κόπωση και απουσίες της Βαλένθια. Σωστά στο 1.42 και -5 αλλά θέλει προσοχή.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΡΕΑΛ

Εύκολο ματς για την Ρεάλ και 10π. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα αλλά φέτος είναι μέτρια και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Με διακυμάνσεις. Κακή εμφάνιση και ήττα 84-71 στην ουραγό Μπέτις. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στη μετά-Λάσο εποχή. Τεράστιο βάθος. Εχει διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα πρώτη και δεν είχε αγώνα(αναβολή με Εφές). Καθάρισε άνετα εντός την δυνατή Τενερίφη με 88-77(50-36ημ) και στην κορυφή.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Φρέσκια η βασίλισσα. Δεν θα έχει πρόβλημα. Λογικά 10-15π. και προς διπλό με το -10.

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Καλό ματς και ντέρμπι. Η Μάλαγα ήταν μέτρια τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ανανεωμένη και θέλει εξάδα με καλό ρόστερ. Εχει διπλό στην Βαλένθια και 11 νίκες στα 14 τελευταία. Κακή εμφάνιση και ήττα εύκολα στο β' μέρος 88-70 στην Γκραν Κανάρια(40-37ημ). Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ(δεν είχε ματς). Η Μπασκόνια χωρίς μεγάλο μπάτζετ είναι εξαιρετική και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Με 14 νίκες στα 16 τελευταία καθώς δεν είχε πρόβλημα εντός με την Σαραγόσα με 91-79 μετά το αρχικό -8. Στην Ευρωλίγκα πάει καλά και είχε την Ζάλγκιρις εκτός και έχασε όμως στο τέλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι. Η Μάλαγα με την έδρα έχει ένα προβάδισμα. Σωστά στο 1.65 και -2. Αλλά ντέρμπι.

ΤΟΡΤΟΝΑ-ΤΡΙΕΣΤΕ

Φαβορί η γηπεδούχος. Προσοχή θέλει το χάντικαπ όμως. Η Τορτόνα στις ανερχόμενες δυνάμεις. Καθώς έκανε πέρυσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Φέτος είναι 3η και σκοράρει κιόλας ενώ πέρσι στηρίχθηκε στην άμυνα. Εχει κερδίσει εντός την Βίρτους Μπολόνια! Ανετα στο β' 103-91(54-54ημ) την Βαρέζε εντός. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Σε άνοδο και περισσότερες νίκες εκτός παρά εντός. Με 5 νίκες στα 7 τελευταία. Πάλεψε με το πανίσχυρο Μιλάνο εντός και 59-65(35-33ημ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Θέλει προσοχή το ματς καθώς η Τριέστε είναι σε ανοδική πορεία. Στο 1.37 και -6 σωστά.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΠΕΖΑΡΟ

Ντερμπάκι και προβάδισμα η έδρα. Σε κρίση η Βενέτσια που είναι στις ομάδες τετράδας. Νέος προπονητής από την 19η αγ ο έμπειρος Κροάτης Σπάχια, μεγάλο όνομα. Στη θέση Ραφαέλε. Ενισχυμένη φέτος,έχει κερδίσει και το Μιλάνο μέσα αλλά έχει χάσει και από την Τρέντο και την Τριέστε! Με 5 ήττες στα 6 τελευταία και σοκ 75-76 από 38-31ημ με Μπρίντεζι μέσα. Παίζει στο Γιούροκαπ(ήττα 87-84 στην Λιετκαμπέλις). Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ. Εντυπωσιακή αρχή αλλά με διακυμάνσεις. Δυνατή και εκτός προσέχουμε, θέλει διάρκεια. Ανετα 85-74 εντός την Εμίλια
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Λογικά με νέο κόουτς θα κερδίσει η Βενέτσια. Στο 1.40 και -6. Ντερμπάκι και κρατάμε απλά τη νίκη.

ΒΑΡΕΖΕ-ΜΙΛΑΝΟ

Τοπικό ιστορικό ντέρμπι και φαβορί το Μιλάνο αλλά θέλει προσοχή το χάντικαπ. Η ιστορική Βαρέζε έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε διοικητικά ο Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Ομάδα του όβερ και των θρίλερ! Ηττα 103-91(54-54ημ) στην Τορτόνα λογικά. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα που με απουσίες απογοητεύει(δεν είχε ματς). Πρόβλημα στο σκορ, εξαιρετική άμυνα, έχει χάσει σε Βενετία, Τρέντο, Νάπολι, Εμίλια! Συνεχίζει να μην παίζει καλά και αγχωτικά 59-65 στο Τριέστε(35-33ημ)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -6 το Μιλάνο που δεν είναι καλά αλλά είναι και άλλο επίπεδο. Οριακό καθώς έχει πάθει και ζημιές φέτος.

ΣΚΑΦΑΤΙ-ΤΡΕΝΤΟ

Ματς στα μικρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι αλλά μικρό προβάδισμα η έδρα. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Εντυπωσιάζει και θέλει πλέι οφ με την δυνατή της έδρα και την άμυνα. Εχει και το μπαμ στην Μπολόνια! Σε φόρμα και ας έχασε 71-69 από +8 στην Νάπολι. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Συντριβή 77-95 με Σάσαρι μέσα (34-58ημ). Παίζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει (ήττα 72-80 με Τουρκ εντός).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Σκαφάτι πιο σοβαρή και έχει ένα προβάδισμα με την έδρα. Στο 1.60 και -3 σωστά.

ΕΜΙΛΙΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ

Παιχνίδι με φαβορί ασφαλώς και λογικά εύκολα την Βίρτους. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία και θέλει να σωθεί πια. Έκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ(Σάκοτα πια). Αδύναμη έδρα, 10 ήττες στα 12 τελευταία αλλά βελτιωμένη καθώς έκανε το μπαμ με το Μιλάνο μέσα. Εχασε εύκολα 85-74 στο Πέζαρο. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Πάντως έχει διακυμάνσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα που είναι σε μέτρια κατάσταση και είχε την Μπάρτσα και έχασε με 20π. Εδώ έχει σοκ εντός με Σκαφάτι και στο Μπρίντεζι από +20! Δύσκολα 84-78(39-40ημ) εντός την Μπρέσια.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Εμίλια μπορεί να παλέψει και στο -9 η ασταθής Μπολόνια αν και άλλη κλάση, δεν αξίζει. Με 12π πχ προς άσο σε κάποια δελτία στο1.50.

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΒΕΡΟΝΑ

Παιχνίδι με φαβορί την Μπρίντεζι. Θα παλέψει όμως η Βερόνα που είναι συμπαθής ομάδα. Η Μπρίντεζι με στόχο την τετράδα. Με διακυμάνσεις και ακραίες εμφανίσεις προσέχουμε και στοιχηματικά. Εκανε το μπαμ με Βίρτους Μπολόνια από -20 εντός αλλά και στην Βενέτσια με 75-76 από 38-31ημ. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα που δεν πάει άσχημα και είχε δύσκολο πρόγραμμα. Καλύτερη εκτός και σε καλή σχετικά κατάσταση. Το πάλεψε και στην πανίσχυρη Βίρτους Μπολόνια αλλά έχασε εύκολα εντός με την Τρεβίζο 81-97.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.30 και -7 το ματς. Οριακό. Καθώς παλεύει η Βερόνα και η Μπρίντεζι είναι ασταθής.

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΣΑΣΑΡΙ

Ντερμπάκι και ανοιχτό ματς. Λίγο έδρα. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες αλλά ντεφορμέ. Πέρσι ήταν στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Σε κρίση με 7 ήττες στα 9 τελευταία. Πάλεψε πάντως στην δυνατή Βίρτους Μπολόνια και έχασε 84-78 δύσκολα(39-40ημ). Παίζει στο Γιούροκαπ(103-84 την Κλουζ εντός). Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύναμη εκτός. Εχασε εύκολα και στην μέτρια Νάπολι αλλά έρχεται από δύο τρομερές εμφανίσεις. Διέλυσε εκτός 77-95 (34-58ημ) την Τρέντο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπρέσια δεν είναι εμπιστοσύνης φέτος. Η Σάσαρι σοφτ και ομάδα μέρας αλλά έμπειρη. Στο 1.62 και -3 σωστά. Τίποτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr