Μπάσκετ

Ημιτελικοί-φωτιά σε Ισπανία και Ιταλία!

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 12:52

Δράση κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη, ματσάρα το Μπανταλόνα-Τενερίφη ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι με την Μάλαγα

Ημιτελικοί-φωτιά σε Ισπανία και Ιταλία!

Σήμερα Σάββατο (18/2) το κουπόνι έχει τέσσερα ματς για το ισπανικό και το ιταλικό κύπελλο, με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΟΠΑ ΝΤΕΛ ΡΕΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(Βαρκελώνη)

Προημιτελικοί
Ρεάλ-Βαλένθια 86-85
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 87-89(παρ)
Τενερίφη-Γκραν Κανάρια 89-73
Μπανταλόνα-Μπασκόνια 94-81

Ημιτελικά
Ρεάλ-Μάλαγα
Μπανταλόνα-Τενερίφη

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ματσάρα το Μπανταλόνα-Τενερίφη. Η γηπεδούχος Μπανταλόνα βλέπει τελικό και έκανε τρομερή εμφάνιση από 35-42ημ με την Μπασκόνια με ένα απίθανο 33-15 στη 3η περ. Η Τενερίφη όμως τρομερή φόρμα. Σωστά στα ίσα Σε ένα κύπελλο που είχαμε ήδη το σοκ αποκλεισμού της Μπάρτσα από την Μάλαγα! Η Μάλαγα έχουμε πει κάνει δουλειά φέτος και έχει αξιόλογο νεανικό ρόστερ. Η Ρεάλ αγκομάχησε με τη Βαλένθια. Εκτός ο Γιουλ(8π). Θεωρώ σχετικά εύκολα. Οχι όμως για -8.

ΙΤΑΛΙΑ ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Τορίνο)

Προημιτελικοί
Μιλάνο-Μπρέσια 72-75
Πέζαρο-Βαρέζε 84-80
Βίρτους Μπ-Βενέτσια 82-68
Τορτόνα-Τρέντο 74-70

Ημιτελικοί
Βίρτους Μπ-Τορτόνα
Μπρέσια -Πέζαρο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Περίεργα ματς. Η Βίρτους Μπολόνια φαβορί αλλά δεν με πείθει τόσο και έχει χάσει και από την Τορτόνα φέτος που είναι ανερχόμενη. Στο 1.33 και -6 οριακό και με τίποτα στον άσο χάντικαπ ειδικά. Η Μπρέσια έκανε το μπαμ με το πανίσχυρο Μιλάνο και πήρε πάνω της αν και δεν ήταν καλά. Η Πέζαρο μεσαία ομάδα. Σωστά στο 1.70 απλά η Μπρέσια. Ελάχιστο προβάδισμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr