Μπάσκετ

Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Το ντέρμπι κορυφής Λετονία - Ελλάδα

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 09:03

Με έξι ματς συνεχίζονται τα προκριματικά σήμερα Δευτέρα (27/2)

Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Το ντέρμπι κορυφής Λετονία - Ελλάδα

Ωρα προκριματικών και παραθύρων για το Μουντομπάσκετ του 2023 και πάλι μετά τον Νοέμβριο. Και με την συμμετοχή φυσικά της εθνικής μας ομάδας στα λεγόμενα "παράθυρα" που είμαστε πλέον στην 2η φάση με τον σχηματισμό των νέων ομίλων και που πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Και αυτό είναι το τελευταίο παράθυροκαι τα τελευταία ματς πια! Η Εθνική μας ομάδα εξασφάλισε ήδη την πρόκριση! Και αυτή την φορά έχουμε τις ομάδες με απουσίες καθώς λείπουν οι ΝΒΑερς αλλά και τα παιδιά που παίζουν στα κολλέγια. Και φυσικά οι πάικτες της Ευρωλίγκα με ελάχιστες εξαιρέσεις αν και τώρα κάποιες ομάδες θα έχουν και αθλητές της Ευρωλίγκα και θέλει προσοχή

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει σε τρεις χώρες, Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία από 25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023. Στα προκριματικά αρχικά είχαμε 32 ομάδες χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των 4 ομάδων. Προκρίθηκαν στη Β’ προκριματική φάση οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου μεταφέροντας τα αποτελέσματα όμως. Στη Β’ φάση σχηματίστηκαν δύο όμιλοι των έξι ομάδων. Στην συνέχεια οι τρεις πρώτοι των ομίλων της Β’ φάσης προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο . Εκτός τέθηκαν Ρωσία και Λευκορωσία λόγω των γενικών κυρώσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς. Και ντέρμπι κορυφής. Στα ίσα και ανοιχτό ματς

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς εντελώς. Στο -2 η έδρα και προς άσο

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς και ντέρμπι κορυφής. Εκτός και ο Ρογκαβόπουλος. Στο 1.62και -3 η έδρα σωστά. Προς άσο μάλλον.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ αδιάφορο ματς. Στο 1.30 και-8 ηέδρα δεν αξίζει κάτι

ΣΕΡΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερβία θέλει νίκη για να περάσει ή να χάσει το Βέλγιο. Η Αγγλία αδιάφορη με 1-8. Η Σερβία έχασε από +15με την Εθνική μας αλλά με σύνθεση ανάγκης. Θα έχει και παίκτες της Ευρωλίγκα. Στο -32 γι αυτό και τίποτα

ΒΕΛΓΙΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Βέλγιο ελπίζε αλλά μάλλον μαθηματικα. Εχει την ισοβαθμία με την Σερβία αλλά πρέπει να κερδίσει η ίδια και να χάσει η Σερβία στην έδρα της από την Αγγλία. Απίθανο. Προβληματική και η αδιάφορη και αποκλεισμένη Τουρκία και στο -8 σωστά. Τίποτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.