Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 12:42

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Σάββατο (4/3), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα 4 παιχνίδια που έχει σήμερα Σάββατο (4/3) το κουπόνι

ΜΑΛΑΓΑ-ΧΙΡΟΝΑ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και ματς με φαβορί ασφαλώς την Μάλαγα που είναι στα σύννεφα! Η Μάλαγα ήταν μέτρια τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ανανεωμένη και θέλει εξάδα με καλό ρόστερ. Εχει διπλό στην Βαλένθια και τρομερή φόρμα. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε το κύπελλο αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα και στο τελικό 83-80 τη Τενερίφη. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Καλό ρόστερ, ήταν σε κρίση αλλά μεταμορφώθηκε και βρήκε φόρμα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.20 και -9 σωστά, αλλά δύσκολο ματς καθώς η Χιρόνα είναι σοβαρή και ας είναι νεοφώτιστη. Προς άσο απλά.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών. Παιχνίδι στα χαμηλά στρώματα. Και προβάδισμα καθαρά η έδρα. Η Μανρέσα κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια τρομερή πορεία, φέτος είναι τραγική και κινδυνεύει! Αδύναμη εκτός. Με 10 ήττες στα 11 τελευταία. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φουενλαμπράδα είναι μια μικρή ομάδα αλλά κάθε χρόνο σώνεται με την εμπειρία της. Ομάδα του όβερ και σε τραγική κατάσταση με 13 συνεχόμενες ήττες και βαρύ κλίμα. Εχει να κερδίσει από τις 5/11 και έχει πολύ κακές εμφανίσεις!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι παραμονής. Με το -7 με την Μανρέσα χάλια δεν μου αρέσει. Αλλά το 1.33 δεν είναι κακό με την Φουενλαμπράδα μήνες χωρίς νίκη.

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΜΠΕΤΙΣ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και ματς στα μικρομεσαία στρώματα και προβάδισμα καθαρά η έδρα. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν! Και φέτος με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε στοιχηματικά. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα και 32 στην Γρανάδα! Η Μπέτις είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει και 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και αδύνατη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς, αλλά προβληματίζει. Εφυγε ο Τσαλμπούρης(11π).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και εδώ η έδρα έχει προβάδισμα και το 1.30 νομίζω θα περάσει. Στο -7 δεν μου αρέσει καθώς η Μπέτις έχει και ματς που έχει παλέψει.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και εύκολο ματς για τη Μπάρτσα. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο φινάλε. Κακή και φέτος, άρχισε με 6 σερί ήττες αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός και κάπως βελτιώθηκε. Παραμένει όμως προβληματική. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα που είχε εντός την Ζάλγκιρις(93-74). Εδώ έχει σοκ στην Γκραν Κανάρια, την Ομπραντόιρο και την Μπανταλόνα! Δεν παίζει σύμφωνα με την αξία της. Σοκ στο κύπελλο με αποκλεισμό από την Μάλαγα στους "8".

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -10 η Μπαρτσελόνα. Σωστά. Αλλά για εκτός έδρας παιχνίδι στην Ισπανία δεν αξίζει και καθώς δεν παίζει και καλά και έχει και διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

ΣΑΣΑΡΙ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και ματς ντέρμπι. Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύναμη εκτός. Περίεργη συμπεριφορά και δεν έπαιξε στο Φ8 του κυπέλλου. Σε κρίση η Βενέτσια που είναι στις ομάδες τετράδας. Νέος προπονητής από την 19η αγ ο έμπειρος Κροάτης Σπάχια,μεγάλο όνομα. Ενισχυμένη φέτος,έχει κερδίσει και το Μιλάνο μέσα αλλά έχει χάσει και από την Τρέντο και την Τριέστε! Με 4 ήττες στα 5 τελευταία. Παίζει στο Γιούροκαπ. Στο Φ8 ήττα στους "8" από Βίρτους Μπ 82-68.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.60 και -3 η Σάσαρι με την έδρα αλλά δεν αρέσει. Η Βενέτσια με την αλλαγή προπονητή θα συνέλθει. Μπορεί διπλό και ειδικά με 6-7π.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr