Μπάσκετ

Σημεία σε Ισπανία και Ιταλία

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 12:42

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (5/3), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Σημεία σε Ισπανία και Ιταλία

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που έχει σήμερα Κυριακή (6/3) το κουπόνι

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και ματς σχετικά εύκολο για την Μπανταλόνα. Δεν είναι στα καλύτερα της η Μπανταλόνα που είναι μια έμπειρη αλλά και γηρασμένη ομάδα με στόχο την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός, που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Στο κύπελλο στην έδρα της απέκλεισε στο Φ8 την Μπασκόνια 94-81 αλλά έχασε 72-73 από την Τενερίφη στα ημιτελικά. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα αλλά φέτος είναι μέτρια και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ 96-87 τη Νταρουσάφακα εντός(15/2)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -8. Δεν είναι και στα καλύτερα η Μπανταλόνα. Αλλά δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Οριακό το χάντικαπ.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και ματς με ελληνικό χρώμα και φαβορί καθαρά η έδρα. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Στο Φ8 όμως έχασε εύκολα στο πρώτο ματς 89-73 από την Τενερίφη. Παίζει στο Γιούροκαπ. Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει πλέι οφ και φέτος. Αρχισε με το μπαμ στην Μπανταλόνα, μετά διακυμάνσεις και ήταν σε κρίση με 6 ήττες στα 8 τελευταία. Πήρε τον Τσαλμπούρη από Μπέτις(11π). Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.25 και -9 η Γκραν Κανάρια και δεν αξίζει κάτι. Η Μπιλμπάο δεν ειναι κακή ομάδα και ας ήταν ντεφορμέ.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΡΕΑΛ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και ματς που θέλει προσοχή στο χάντικαπ αν και δεν θα έχει πρόβλημα η Ρεάλ. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της. Φέτος ενισχύθηκε και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή. Τεράστιο βάθος. Εχει διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα πρώτη και είχε την Βιλερμπάν εκτός και νίκησε καθαρά αλλά τραυματίστηκε ο Ταβάρες. Πρώτη εδώ. Σοκ στα ημιτελικά στο Φ8 και αποκλεισμός από την Μάλαγα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -10 η Ρεάλ που δεν ανοίγει εύκολα σκορ και η Ομπραντόιρο είναι μαχητικη ομάδα. Προς άσο και με 14π πχ ακόμα καλύτερα στα ειδικά.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και καλό ματς και ντερμπάκι! Η Βαλένθια στις κλασικές ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός αλλά και στην Ευρωλίγκα. Σε φόρμα πια και στην Ευρώπη είχε την Μπασκόνια εκτός και έχασε 40π. Παραμένει με απουσίες αλλά σε φόρμα. Στο Φ8 αποκλεισμός 86-85 από Ρεάλ στους "8". Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Εξαιρετική αρχή με την άμυνα και την καλή της έδρα. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρώτη. Στο Φ8 έφτασε τελικό και έχασε 83-80 από την Μάλαγα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι. Η Βαλένθια στο 1.70 και -2 αλλά ανοιχτό ματς με την σοβαρή Τενερίφη

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Επιστροφή από διακοπή 20 ημερών και εύκολο ματς για 15π χαλαρά για τους γηπεδούχους. Η Μπασκόνια χωρις μεγάλο μπάτζετ είναι εξαιρετική και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Με 11 νίκες στα 12 τελευταία και 9-1 εντός. Στην Ευρωλίγκα πάει καλά και είχε την Βαλένθια μέσα και κέρδισε 40π! Στο Φ8 στο κύπελλο ήττα στους "8" με 94-81 από Μπανταλόνα. Η νεοφώτιστη Γρανάδα που έχει παίξει και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας, αλλά είναι σε κρίση διαρκείας από τέλη Νοέμβρη και έκανε και 10 συνεχόμενες ήττες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εύκολα η Μπασκόνια και στο -16. Εχει και Ευρωλίγκα και μπορεί να κάνει συντήρηση. Οριακό.

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΑΡΕΖΕ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και ντέρμπι. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ. Με την αλλαγή προπονητή στην 13η αγ μεταμορφώθηκε και έχει μπαμ με το Μιλάνο. Τραγική εκτός με 1-9. Ηταν σε ανοδική πορεία. Η ιστορική Βαρέζε έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε διοικητικά ο Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Ομάδα του όβερ και των θρίλερ! Αλλά και κάπως σοφτ και ειδικά εκτός έδρας με πρόβλημα στην άμυνα. Στο κύπελλο ήττα 84-80 από Πέζαρο στους "8"

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στα ίσα το ματς και σωστά. Ανοιχτό.

ΜΛΑΝΟ-ΣΚΑΦΑΤΙ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και εύκολο ματς για τους γηπεδούχους αλλά θέλει προσοχή στο χάντικαπ. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα που με απουσίες απογοητεύει και είναι εκτός στόχων και έχει γκρίνια. Είχε τον Ολυμπιακό μέσα και νίκησε 84-62 και έχει ψυχολογία! Πρόβλημα στο σκορ,εξαιρετική άμυνα, έχει χάσει σε Βενετία, Τρέντο, Νάπολι, Εμίλια! Στο Φ8 σοκ στο πρώτο ματς 72-75 με Μπρέσια. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Εντυπωσιάζει και θέλει πλέι οφ με την δυνατή της έδρα και την άμυνα. Εχει και το μπαμ στην Μπολόνια!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -12 το Μιλάνο που έχει ψυχολογία από τον θρίαμβο με τον Ολυμπιακό. Η Σκαφάτι μαχητική. Σωστή η τιμή.

ΒΕΡΟΝΑ-ΕΜΙΛΙΑ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και ντέρμπι παραμονής με μικρό προβάδισμα στην έδρα. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα που δεν πάει άσχημα και είχε δύσκολο πρόγραμμα. Καλύτερη εκτός και σε καλή σχετικά κατάσταση και μαχητική. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία φέτος και θέλει να σωθεί πια. Έκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ (Σάκοτα πια) και υπάρχει μια βελτίωση. Αδύνατη έδρα, 10 ήττες στα 12 τελευταία αλλά ρολάρει καθώς έκανε το μπαμ με το Μιλάνο μέσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και εδώ. Στα ίσα. Ελκυστικό πάντως το 2.10 της γηπεδούχου.

ΠΕΖΑΡΟ-ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και ματς ντερμπάκι και τοπικό ντέρμπι μάλιστα. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ καθώς μετά από χρόνια στα χαμηλά επιστρέφει. Εντυπωσιακή αρχή αλλά με διακυμάνσεις. Δυνατή και εκτός προσέχουμε, θέλει διάρκεια. Στο Φ8 84-80 την Βαρέζε αλλά ήττα 74-57 από Μπρέσια. Η Μπρίντεζι με στόχο την τετράδα. Με διακυμάνσεις και ακραίες εμφανίσεις προσέχουμε και στοιχηματικά. Εκανε το μπαμ με Βίρτους Μπολόνια από -20 εντός αλλά και στην Βενέτσια. Θέλει διάρκεια, δεν έπαιξε στο κύπελλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και εδώ. Μικρό προβάδισμα στην έδρα και σωστά στο 1.57 και -3. Κρατάμε λίγο την νίκη.

ΤΡΕΝΤΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και ματς ντέρμπι. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα,αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Παίζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει. Στο κύπελλο ήττα 74-70 από Τορτόνα στο πρώτο ματς στο Φ8. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρυσι ήταν στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Ήταν σε κρίση με 7 ήττες στα 9 τελευταία. Αλλά έκανε το μπαμ και πήρε το κύπελλο στο Φ8 αποκλείοντας το Μιλάνο και στον τελικό 84-76 την Βίρτους Μπ! Παίζει στο Γιούροκαπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και εδώ ντερμπι. Η Τρέντο σε αντίθεση με το Γιούροκαπ δεν είναι τόσο κακή εδώ. Στα ίσα το ματς και σωστά

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΤΡΕΒΙΖΟ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και τοπικό ντέρμπι και ανοιχτό ματς. Καμία ομάδα δεν έπαιξε στο Φ8 στο κύπελλο. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Σε άνοδο και περισσότερες νίκες εκτός παρά εντός. Σε καλή κατάσταση. Κακή έδρα. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη και άρχισε να σκοράρει. Και με 6 νίκες στα 9 τελευταία και ματς κλειδί για την συνέχεια που θέλει να χτυπήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τοπικό ντέρμπι και στο 1.62 και -3 η έδρα σωστά. Αλλά ανοιχτό ματς.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Επιστροφή στην δράση μετά από 20 μέρες και προβάδισμα η Βίρτους. Αλλά θέλει προσοχή το χάντικαπ. Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Πάντως έχει διακυμάνσεις ειδικά στην Ευρωλίγκα που είναι μέτρια και είχε την Φενέρ εκτός και έχασε 35π. Εδώ έχει σοκ εντός με Σκαφάτι και στο Μπρίντεζι από +20! Στο κύπελλο έχασε στο τελικό 76-84 στο Φ8 από την Μπρέσια και έχει απογοήτευση! Στα ημιτελικά 90-65 την Τορτόνα! Η Τορτόνα στις ανερχόμενες δυνάμεις καθώς έκανε πέρυσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Εχει κερδίσει εντός την Βίρτους Μπολόνια!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Βίρτους στο 1.22 και -9. Δεν είναι καλά όμως και καμία αξία με την μαχητική Τορτόνα που είναι στις νέες δυνάμεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr