Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 11:58

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Σάββατο (11/3), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που έχει σήμερα Σάββατο (11/3) το κουπόνι

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Παιχνίδι με φαβορί την Γκραν που είναι καλύτερη πολύ. Προβληματίζει η νεοφώτιστη Γρανάδα που έχει παίξει και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια,έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας,αλλά είναι σε κρίση διαρκείας από τέλη Νοέμβρη και έκανε και 10 συνεχόμενες ήττες. Συντριβή 105-81 στην Μπασκόνια. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Ανετα 94-71 την Μπιλμπάο εντός. Παίζει στο Γιούροκαπ που είναι στην κορυφή και 94-88 την Τρέντο εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Γκραν Κανάρια άλλο επίπεδο και η Γρανάδα απογοητεύει και σε κάθετη πτώση. Εύκολα σχετικά η Γκραν αλλά στην Ισπανία εκτός έδρας εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Στο -6 οριακό.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ

Παιχνίδι στα χαμηλά και ντέρμπι. Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο φινάλε. Κακή και φέτος, άρχισε με 6 σερί ήττες αλλά βελτιώθηκε. Εχει κερδίσει πάντως εντός Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο τελευταίο ματς με 85-83 έχοντας και +22ημ! Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της. Φέτος ενισχύθηκε και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα και πάλεψε και με την Ρεάλ εντός και από -15 μείωσε στο τέλος 78-84.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Σαραγόσα έχει καθαρίσει τα θηρία αλλά έχει θέμα στα ματς με πρέπει. Στηρίζεται στην έδρα σαφώς. Η Ομπραντόιρο φέτος θέλει πλέι και στοχεύει αυτά τα ματς. Ντέρμπι και σωστά στο -3 η έδρα και 1.60.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Παιχνίδι τετράδας και μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η Τενερίφη έμπειρη ομάδα με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Εξαιρετική αρχή με την άμυνα και την καλή της έδρα. Πήγε τελικό στο κύπελλο που απέκλεισε πριν την οικοδέσποινα Μπανταλόνα! Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρώτη και 72-74 στο Μπιλμπάο. Ηττα 77-72 στην Βαλένθια από 35-44ημ. Δεν είναι στα καλύτερα της η Μπανταλόνα που είναι μια έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα με στόχο την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός,που έχει κερδίσει και την Μπάρτσα όμως. Ανετα 92-68 την Μούρθια. Στο Γιούροκαπ διπλό 65-86 στο Μπουργκ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι με καλές ομάδες. Η έδρα έχει προβάδισμα. Στο 1.37 χαμηλά όμως και στο -6.

ΒΑΡΕΖΕ-ΠΕΖΑΡΟ

Παιχνίδι με παραδοσιακές δυνάμεις άλλων εποχών και ντέρμπι. Η ιστορική Βαρέζε έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε διοικητικά ο Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Ομάδα του όβερ και των θρίλερ! Αλλά και σοφτ και με πρόβλημα στην άμυνα. Διπλό 95-101 στην μικρή Νάπολι(62-56ημ). Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ καθώς μετά από χρόνια στα χαμηλά επιστρέφει. Εντυπωσιακή αρχή αλλά διακυμάνσεις. Σοκ όμως εντός με διασυρμό 70-100 από την Μπρίντεζι!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλό ματς και ντέρμπι. Στο 1.50 και -4 λόγω έδρας αλλά χαμηλά. Η Πέζαρο από κάκιστη εμφάνιση αλλά έχει και καλά διπλά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr