Μπάσκετ

Με Χιρόνα και Σκαφάτι

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 12:29

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (12/3), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Με Χιρόνα και Σκαφάτι

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που έχει σήμερα Κυριακή (12/3) το κουπόνι

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Παιχνίδι με προβάδισμα στην Μάλαγα αν και πονηρό. Η Μούρθια είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα αλλά φέτος είναι μέτρια και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογκάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Ηττα λογικά 94-68 στην Μπανταλόνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήττα στην Νταρουσάφακα στην παράταση. Η Μάλαγα ήταν μέτρια τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ανανεωμένη και πήρε το κύπελλο! Και θέλει τετράδα. Εχει διπλό στην Βαλένθια και τρομερή φόρμα. Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ και 81-76 την Γαλατά εντός και είχε και εκτός την ίδια Παρασκευή. Ανετα 94-70 την Χιρόνα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.65 και -2 η Μάλαγα. Ντερμπάκι αλλά φέτος εντυπωσιάζει η Μάλαγα που πήρε και το κύπελλο και έτσι είναι φαβορί και μπορεί να περάσει η νίκη.

ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Παιχνίδι προπόνησης για την βασίλισσα. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή. Τεράστιο βάθος. Εχει διακυμάνσεις. Στην Ευρωλίγκα από διπλή αγ και σοκ με Μπασκόνια μέσα και είχε και τη Βαλένθια εντός και κέρδισε. Πρώτη εδώ. Από +15 μόλις 78-84 εκτός την Ομπραντόιρο. Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο του Τσαλμπούρη θέλει πλέι οφ και φέτος. Αρχισε με το μπαμ στην Μπανταλόνα, μετά διακυμάνσεις και είναι σε κρίση με 5 ήττες στα 6 τελευταία. Συντριβή 94-71 στην Γκραν Κανάρια. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και 72-74 με Τενερίφη εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -16 το ματς και οριακό. Καθώς είναι από κούραση και η βασίλισσα αλλά και ντεφορμέ η μεσαία Μπιλμπάο. Θέμα διάθεσης.

ΧΙΡΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Παιχνίδι πονηρό αν και η Βαλένθια έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Καλό ρόστερ, ήταν σε κρίση αλλά μεταμορφώθηκε και βρήκε φόρμα. Λογικά έχασε 94-70 στην κυπελλούχο Μάλαγα. Η Βαλένθια στις κλασικές ομάδες τετράδας. Χωρίς ακριβό μπάτζετ άρχισε άσχημα με σοκ με Μούρθια εντός, βρήκε φόρμα αλλά διακυμάνσεις. Έχει φάει 40π στη Μπασκόνια. Καλή νίκη 77-72 με Τενερίφη εντός(35-44ημ). Από διπλή αγ στην Ευρωλίγκα που έχασε από Μιλάνο μέσα και στην Ρεάλ. Απουσίες και βγάζει κόπωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -4 και 1.50 η Βαλέθια. Η Χιρόνα δεν είναι κακή ομάδα και η Βαλένθια είναι με απουσίες και κούραση. Προς άσο ειδικά με 8-9π στην έδρα.

ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Παιχνίδι εύκολο για την Μπασκόνια. Η Μπέτις είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει και 50π(!) στη Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ, αδύναμη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς, αλλά προβληματίζει. Όμως έκανε το μπαμ στην παράταση στην Μπρεογκάν! Η Μπασκόνια χωρίς μεγάλο μπάτζετ είναι εξαιρετική και με τρομερή εμπειρία και έχει νικήσει ήδη την Ρεάλ εντός! Με 12 νίκες στα 13 τελευταία και 10-1 εντός. Ανετα 105-81 την Γρανάδα. Στην Ευρωλίγκα πάει καλά, έκανε μπαμ στην Ρεάλ και είχε διπλή αγ (έχασε από την Μονακό εντός μετά)!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εύκολα η Μπασκόνια αλλά στο -9 από διπλή αγωνιστική δεν αξίζει ειδικά σε ισπανική λίγκα!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Ματς εύκολο για την Μπάρτσα και λογικά 15π. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα που είχε διπλή αγ και ήδη έχασε στον Ολυμπιακό με 77-70 και μετά στην Φενέρ. Εδώ έχει σοκ στην Γκραν Κανάρια, την Ομπραντόιρο, την Μπανταλόνα και πλέον και στην Σαραγόσα που έχασε 85-83 και ήταν -22 στο ημ! Η Μανρέσα κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια τρομερή πορεία, φέτος είναι τραγική και κινδυνεύει! Με 10 ήττες στα 12 τελευταία. Ανάσα 92-78 με την ουραγό Φουενλαμπράδα. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ(76-77 στην Μπασαχεσίρ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κακό κλίμα στη Μπάρτσα. Μπασκετικά μπορεί 20π. Αλλά δεν αρέσει και δεν έχει καλό κλίμα. Οριακό.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ

Σημαντικό ματς στα μικρομεσαία στρώματα. Η Φουενλαμπράδα είναι μια μικρή ομάδα αλλά κάθε χρόνο σώνεται με την εμπειρία της. Ομάδα του όβερ και σε τραγική κατάσταση με 14 συνεχόμενες ήττες και βαρύ κλίμα. Εχει να κερδίσει από τις 5/11 και έχει πολύ κακές εμφανίσεις! Ηττα 92-78 στην Μανρέσα. Η νεοφώτιστη πέρσι Μπρεογκάν έκανε μια εκπληκτική σεζόν! Και φέτος με στόχο την οκτάδα. Συνηθίζει στα ματς να έχει μεγάλες διαφορές υπέρ ή κατά προσέχουμε στοιχηματικά. Εχει ρίξει 35π εκτός στην Μανρέσα και 32 στην Γρανάδα αλλά έχασε τώρα από την ουραγό Μπέτις εντός στην παράταση! Σοκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τελικός για τους γηπεδούχους. Στο -2 η Μπρεογκάν που όμως έρχεται από σοκ από άλλη ουραγό αλλά είναι στην μέρα της ικανή και για 10π να κερδίσει. Περίεργο ματς.

ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΜΙΛΑΝΟ

Πονηρή έξοδος για το Μιλάνο που συνέρχεται και καθαρά λοιπόν. Η Μπρίντεζι με στόχο την τετράδα αρχικά αλλά δεν δείχνει τόσο δυνατή. Με διακυμάνσεις και ακραίες εμφανίσεις προσέχουμε και στοιχηματικά. Εκανε το μπαμ με Βίρτους Μπολόνια από -20 εντός. Σπουδαίο διπλό 70-100 στο Πέζαρο. Το Μιλάνο με στόχο τον τίτλο και πάλι και το Φ4 στην Ευρωλίγκα που με απουσίες απογοήτευσε. Γύρισαν Πάνγκος, Σιλντς, ρολάρει και 5 σερί νίκες στην Ευρώπη που είχε διπλή αγ και έχει πια 6 σερί νίκες! Εδώ έχει χάσει σε Βενετία, Τρέντο, Νάπολι, Εμίλια! Τρομερή άμυνα. Από 30π μόλις 89-80 την Σκαφάτι εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Συνέρχεται το Μιλάνο και καθαρά φαβορί. Εχει και κούραση όμως και για -6 χαμηλά. Θέλει προσοχή.

ΤΡΕΒΙΖΟ-ΤΡΕΝΤΟ

Παιχνίδι στα βόρεια και ντερμπάκι. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη και άρχισε να σκοράρει. Κακή εμφάνιση και ήττα 97-86 στην Τριέστε με 57-40ημ. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν πάει άσχημα και είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Παίζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει και έχασε 94-88 στην Κανάρια. Σπουδαία νίκη 83-76 εντός με την κυπελλούχο Μπρέσια από 36-42ημ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι. Στο 1.65 και -2 η έδρα σωστά. Μικρό προβάδισμα

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΤΡΙΕΣΤΕ

Παιχνίδι με φαβορί την γηπεδούχο ομάδα. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι ήταν στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Ήταν σε κρίση με 7 ήττες στα 9 τελευταία. Αλλά έκανε το μπαμ και πήρε το κύπελλο στο Φ8 !Αλλά έχασε 83-76(36-42ημ) στη μέτρια Τρέντο. Παίζει στο Γιούροκαπ και συντριβή 90-64 στην Βενέτσια. Η Τριέστε (παλιά Στεφανέλ) είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Σε άνοδο και περισσότερες νίκες εκτός παρά εντός. Κακή έδρα αλλά κέρδισε 97-76 εντός με 57-40ημ την Τρεβίζο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μπρέσια στο 1.40 και -6 σωστά. Το χάντικαπ θέλει προσοχή.

ΤΟΡΤΟΝΑ-ΒΕΡΟΝΑ

Παιχνίδι με φαβορί την γηπεδούχο που είναι εξαιρετική φέτος. Η Τορτόνα στις ανερχόμενες δυνάμεις καθώς έκανε πέρσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Εχει κερδίσει εντός την Βίρτους Μπολόνια! Σκοράρει κιόλας φέτος. Άγγιξε το μπαμ στην Μπολόνια και έχασε 91-90 στην Βίρτους. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα που δεν πάει άσχημα και είχε δύσκολο πρόγραμμα. Καλύτερη εκτός και σε καλή σχετικά κατάσταση και μαχητική προσέχουμε. Μετά από 4 σερί ήττες πήρε την νίκη σε θρίλερ 78-76 εντός με την Εμίλια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 το ματς. Η Βερόνα δεν είναι όμως τόσο κακή και η Τορτόνα δεν έγινε και Μιλάνο! Τίποτα.

ΕΜΙΛΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ

Παιχνίδι στην μάχη της παραμονής. Και ντέρμπι. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία φέτος και θέλει να σωθεί πια. Έκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ(Σάκοτα πια) και υπάρχει μια βελτίωση. Αδύναμη έδρα, έκανε το μπαμ με το Μιλάνο μέσα, αλλά πάλι 4 σερί ήττες χάνοντας 78-76 στην νεοφώτιστη Βερόνα. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ. Με την αλλαγή προπονητή στην 13η αγ μεταμορφώθηκε και έχει μπαμ με το Μιλάνο. Τραγική εκτός με 1-9. Ηττα 93-101 από την Βαρέζε εντός (62-56ημ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι παραμονής και χαμηλά το 1.50 και -5.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ

Ντερμπάκι και ανοιχτό ματς. Σε κρίση η Βενέτσια που είναι στις ομάδες τετράδας. Νέος προπονητής από την 19η αγ ο έμπειρος Κροάτης Σπάχια, μεγάλο όνομα. Ενισχυμένη φέτος, έχει κερδίσει και το Μιλάνο μέσα αλλά έχει χάσει και από την Τρέντο και την Τριέστε! Με 5 ήττες στα 6 τελευταία χάνοντας στο τέλος 90-81 στην Σάσαρι. Παίζει στο Γιούροκαπ και 90-64 την Μπρέσια εντός! Η Βίρτους Μπολόνια μεγάλο όνομα και ρίχνει πολλά λεφτά. Απογοητεύει στην Ευρωλίγκα που είχε διπλή αγ που έχασε από την Παρτίζαν μέσα αλλά έριξε 20π στην Άλμπα εκτός! Εδώ έχει σοκ εντός με Σκαφάτι και στο Μπρίντεζι από +20! Μόλις 91-90 την Τορτόνα εντός. Εκτός ο Σεγκέλια(15π)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Βίρτους ασταθής και η Βενέτσια θέλει προσοχή. Στο 1.72 και -2 έπεσε από -5. Σωστά και τίποτα.

ΣΚΑΦΑΤΙ-ΣΑΣΑΡΙ

Και εδώ ανοιχτό ματς και ντέρμπι. Η νεοφώτιστη Σκαφάτι δεν είναι πρωτάρα στα μεγάλα σαλόνια. Άρχισε φυσικά για την παραμονή αλλά εντυπωσιάζει και θέλει πλέι οφ με την δυνατή της έδρα και την άμυνα. Εχει και το μπαμ στην Μπολόνια! Εχανε με 30π στο Μιλάνο και έχασε 89-80. Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύναμη εκτός. Περίεργη συμπεριφορά γενικά με διαφοροποιήσεις απόδοσης. Πάντως βρίσκει ένα ρυθμό με 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια και 90-81 την Βενέτσια εντός στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.70 και -2 η Σάσαρι που είναι καλύτερη ομάδα αλλά όχι κάτι τρομερό. Η Σκαφάτι έχει καλή έδρα και θα χτυπήσει το ματς. Ειδικά με 5-6π στην έδρα στον άσο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr