Μπάσκετ

BCL: Ντέρμπι το Νταρουσάφακα - Μπιλμπάο

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 11:10

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα τρία παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα Τρίτη (14/3)

BCL: Ντέρμπι το Νταρουσάφακα - Μπιλμπάο

Με την φάση των "16" με ομίλους και με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται το Τσάμπιονς Λιγκ και με μια πλέον από τις τρεις ελληνικές ομάδες να παραμένει. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά είχαμε όπως πέρσι και φέτος 8 όμιλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες προκρίθηκαν απευθείας στη Φάση των "16". Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες τέθηκαν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8!

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Σημαντικό ματς και ντέρμπι. Ανοιχτό. Η τουρκική Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα έμπειρη που πλέον δεν έχει μεγάλα μπάτζετ. Έχει μικρό βάθος και προβληματίζει γενικά. Στο 1-3 και ελπίζει μόνο με νίκη. Τρομερή ανατροπή και νίκησε την Μούρθια εντός στην παράταση από -17 στο 30'! Η Μπιλμπάο παρά τις αλλαγές φέτος είναι σχετικά καλή και προκρίθηκε σαν πρώτη από τα πρώτα γκρουπ. Όμως κάνει μια κοιλιά και είναι στο 1-3. Θέλει νίκη για να ελπίζει. Και πάλεψε αλλά έχασε 72-74 εντός από την Τενερίφη. Και είναι σε κακή κατάσταση γενικά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπακι και σωστά στο 1.55 και -3.Τίποτα.

ΒΟΝΝΗ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Παιχνίδι και εδώ ουσιαστικά με μονόπλευρο ενδιαφέρον αλλά φαβορί η Βόννη. Η Βόννη είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες και προς τα πάνω στην Γερμανία που έχει τρομερή πορεία φέτος. Θέλει μια καλή πορεία εδώ που πήρε απευθείας πρόκριση και εντυπωσιάζει καθώς 4-0 αφού διέλυσε 99-72 την Ρίτας εντός. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη ισπανική μεσαία ομάδα που φέτος είναι χειρότερη από πέρσι με τις πολλές αλλαγές και απογοητεύει στην πατρίδα της . Ομάδα του όβερ. Πάντως εδώ πάει καλά και είναι αγκαλιά με την πρόκριση μετά το 76-77 στην Μπασαχεσίρ από 42-30ημ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρομερή φόρμα η Βόννη αλλά η Μανρέσα είναι ισπανικη ομάδακαι στο -9 δεν μπλέκεις

ΝΤΙΖΟΝ-ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.

Παιχνίδι σημαντικό για την μάχη της πρόκρισης. .Η γαλλική Ντιζόν που είναι μια μπασκετούπολη είναι σε καλή φόρμα και έχει καλό ρόστερ και θέλει να προχωρήσει και εδώ. Απέκλεισε στα πλέι ιν το Περιστέρι και άρχισε με διπλό στην Χάποελ και έχει 2-2. Συντριβή με 86-67 στο Στρσβούργο. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πρωταγωνιστούσε εδώ για χρόνια αλλά πλέον δεν έχει τα παλιά της λεφτά και έχει μέτριο ρόστερ . Πάντως είναι βελτιωμένη και πήρε απευθείας πρόκριση για εδώ. Στο 3-1 και σε φόρμα εδώ και 77-65 εντός με την Χολόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντιζόν με την έδρα έχει προβάδισμα. Στο 1.70 και -2 οι τιμές και ελκυστικές καθώς η Χάποελ δεν έχει καμία σχέση με τις παλιές εποχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr