Μπάσκετ

Eurocup: Το ντέρμπι Γκραν Κανάρια - Τουρκ και ο Προμηθέας

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 11:00

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα 6 παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα 15/3

Eurocup: Το ντέρμπι Γκραν Κανάρια - Τουρκ και ο Προμηθέας

Το Eurocup έχει σήμερα Τετάρτη (15/3) στο κουπόνι 6 παιχνίδια με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Προμηθέα απέναντι στην Λόντον.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Παιχνίδι σημαντικό για τα πλασαρίσματα και ντέρμπι με λίγο έδρα. Η Μπούρσασπορ είναι μια κλασική μεσαία ομάδα και πέρσι ήταν η μεγάλη έκπληξη και έφτασε στον τελικό εδώ! Δεν έχει ακριβό ρόστερ πάντως και με 7-8 έχει μείνει πολύ πίσω. Σοκ στην προτελευταία Κλουζ με 87-83. Η Βενέτσια είναι στις κλασικές καλές ομάδες στο καμπιονάτο. Και φέτος έχει ακόμα πιο ποιοτικό ρόστερ και θέλει να προχωρήσει. Αλλά άρχισε άσχημα και άλλαξε προπονητή τον Φλεβάρη. Με τον εμπειρο Σπάχια πια. Στο 8-7 εδώ καθώς διέλυσε 90-64 εντός την Μπρέσια.Στην Ιταλία 68-83 με Βίρτους Μπ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και ανοιχτό ματς. Μικρό προβάδισμα απλά η έδρα και χαμηλά το 1.53 και -4

ΠΡΟΜΕΤΕΙ-ΜΠΟΥΡΓΚ

Και εδώ καλό ματς για τα πλασαρίσματα. Η Προμετέι από την Ουκρανία είναι η μεγάλη έκπληξη φέτος! Και πέρσι είχε μια καλή ομάδα και πορεία παρά τον πόλεμο. Φέτος έχει έδρα στην Ρίγα της Λετονίας. Εχει διπλό στην Βενετία και στην Μπούρσα και είναι 1η με 11-4 καθώς πέρασε και από το Ουλμ με 78-83. Η Μπουργκ είναι στις καλές μεσαίες ομάδες στην Γαλλία . Εξαιρετική φέτος και τρομερή πορεία με μπαμ σε Βενετία ,Μπρέσια,Μπανταλόνα! Στο 8-7 καθώς έχασε εύκολα και λογικά όμως από την Μπανταλόνα εντός 65-86. Έχει διακυμάνσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντέρμπι αλλά η Προμετέι έχει ένα προβάδισμα. Πονηρό ματς πάντως. Και χαμηλά το 1.38 και-6

ΟΥΛΜ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Ματς εύκολο λογικά για την γηπεδούχο καθώς έχουμε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ουλμ πάντα στις καλές μεσαίες ομάδες στην Γερμανία. Όμως έφυγε από τον πάγκο ο Λάκοβιτς και είναι χειρότερη από πέρσι. Μέτρια παρουσία αλλά έκανε το μπαμ στην Μπούρσα ,βρήκε φόρμα και στο 8-7 με την ήττα 78-83 από Προμετέι εντός. Θέλει πλασάρισμα καλό. Η Τσεντεβίτα Ολίμπια Λουμπλιάνας έμπειρη και σκοράρει πολύ αλλά είναι σοφτ. Απογοήτευση καθώς είχε και θέματα με κόβιντ. Στο 3-12 και ουραγός και σε κακή κατάσταση.Ηττα 87-94 και από Λιετκαμπέλις εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουλμ έχει κίνητρο και λογικά με την αδιάφορη Τσεντεβίτα θα το πάρει. Στο -9 οριακό

ΛΟΝΤΟΝ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σημαντικό ματς για τα πλασαρίσματα και μικρό προβάδισμα η έδρα. Οι Λόντον Λάιονς του Κουφού από την Αγγλία κάνουν βήματα για τα μεγάλα σαλόνια χωρίς τόσο ακριβό ρόστερ πάντως. Αλλά έχουν συμπαθητική πορεία και εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση με 7-8 μετά το76-83 στην ουραγό Σλασκ και κυνηγά την εξαδα. Ο Προμηθέας έχει απογοητέυσει σε όλες τις συμμετοχές εδώ. Καλή αρχή αλλά έφυγε για λόγους υγείας ο κόουτς Γιατράς στην 6η αγ.Σε καλή κατάσταση παρά το λογικό με διακυμάνσεις 85-75 στην δυνατή Τουρκ και έχει 9-6.Ηττα με καλή εικόνα 89-77 στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -4 και στο 1.60 το ματς από -2. Θα παλέψει ο Προμηθέας. Χαμηλή η τιμή όμως

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ

Πονηρό ματς αν και είναι φαβορί η γηπεδούχος. Η Μπρέσια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Ιταλίας και φετινό κυπελλούχος μην ξχνάμε .Με διακυμάνσεις και έκανε και 4 σερί ήττες πριν συνέλθει και έχει 7-8. Καθώς συνετρίβη στην Βενέτσια με 90-64. Η Λιετκαμπέλις από την Λιθουανία είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες εδώ και πάει σχετικά καλά με την έδρα βασικά και εξασφάλισε την πρόκριση. Παλεύει πολλά ματς και εκτός και είναι στο 8-7 και κυνηγά και την 5η θέση πια! Καθώς πήρε το διπλό στην ουραγό Τσεντεβίτα με 87-94

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρέσια λογικά θα το πάρει με την έδρα. Στο 1.44 και-5. Σωστά . Προς άσο και στο χάντικαπ

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΤΟΥΡΚ

Ντέρμπι κορυφής και προβάδισμα η έδρα απλά. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Ισπανίας και παίζει καλό μπάσκετ με τον Λάκοβιτς στο πάγκο. Εδώ επίσης έχει καλή πορεία και στόχος η κορυφή στην οποία είναι άλλωστε με 12-3 μετά το χαλαρό 94-88 με Τρέντο εντός. Η Τουρκ είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας που κάνει όμως τρομερή χρονιά φέτος. Δεν έχει τρομερό ρόστερ πάντως να προσέξουμε. Στην 2η θέση με 11-4 μετά το χαλαρό 85-75 με τον Προμηθέα εντός σε ματς πάντως με διακυμάνσεις

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπι. Αλλά η Γκραν έχει προβάδισμα με την έδρα. Στο 1.44 και -5προς άσο ειδικά στη νίκη

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr