Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 12:42

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Σάββατο (18/3), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια που έχει σήμερα Σάββατο (18/3) το κουπόνι

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ντερμπάκι και ας είναι καλύτερη η Τενερίφη. Στις κλασικές μικρομεσαίες έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της. Φέτος ενισχύθηκε και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με Μπαρτσελόνα. Πήγε να αυτοκτονήσει στην Σαραγόσα από 41-57 στο 30' αλλά νίκησε 78-79! Η έμπειρη Τενερίφη με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Εξαιρετική με την άμυνα και την καλή της έδρα. Πήγε τελικό στο κύπελλο. Διέλυσε 85-68 την καλή Μπανταλόνα εντός(36-21ημ). Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρώτη και έτσι έχασε 82-67 στη Μούρθια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι. Καλύτερη πάντως η Τενερίφη έχει ένα προβάδισμα αλλά χαμηλά το 1.50 και -4. Προτιμώ με 10π στο 1.37 τον άσο.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΜΠΕΤΙΣ

Σημαντικό ματς στην μάχη της παραμονής! Η έμπειρη μεσαία Μανρέσα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο και πέρσι είχε μια τρομερή πορεία, φέτος είναι τραγική και κινδυνεύει! Με 11 ήττες στα 13 τελευταία. Λογικά συντριβή 93-72 στην Μπάρτσα. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ(έχασε 85-75 στην Βόννη). Η Μπέτις (παλιά Σεβίλλη) είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει και 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και αδύναμη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς, αλλά προβληματίζει. Λογικά ήττα 71-83 εντός με την Μπασκόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εχει μπλέξει η Μανρέσα. Στο 1.29 και -7 σωστά. Προτιμώ την νίκη της με την έδρα και την εμπειρία της.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΦΟΥΕΛΑΜΠΡΑΔΑ

Παιχνίδι περιπάτου για την γηπεδούχο. Η Μπανταλόνα είναι μια έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα με στόχο την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός, που έχει κερδίσει και την Μπάρτσα όμως. Δεν έχει σταθερότητα. Κακή εμφάνιση και ήττα 85-68(36-21ημ) στη δυνατή Τενερίφη. Στο Γιούροκαπ 104-81 εντός την Κλουζ. Αγκαλιά με την Α2 είναι πλέον η Φουενλαμπράδα που είναι μια μικρή ομάδα που κάθε χρόνο σώνεται με την εμπειρία της. Ομάδα του όβερ και σε τραγική κατάσταση με 15 συνεχόμενες ήττες! Εχει να κερδίσει από τις 5/11.Ελπίζει πάντως. Ήττα 73-92 με Μπρεογκάν εντός (39-38ημ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -14 και θέμα διάθεσης της Μπανταλόνα που είναι άλλη κλάση. Άλλωστε δεν βλέπεται η Φουενλαμπράδα.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Ενδιαφέρον ματς στα μεσαία στρώματα και φαβορί η γηπεδούχος. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Τρομερή δουλειά από τον νέο κόουτς Λάκοβιτς και έχει μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Σοκ όμως με κάκιστη εμφάνιση στην ουραγό Γρανάδα και ήττα 80-66(39-20ημ!). Παίζει στο Γιούροκαπ που είναι στην κορυφή και 89-79 την Τουρκ εντός. Ανεβασμένη πλέον η Μούρθια που είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα και δεν άρχισε καλά και έχει ήδη ήττες σοκ με Μπρεογάν και Γρανάδα εντός αλλά και το μπαμ στην Βαλένθια. Καλή νίκη 85-80 με Μάλαγα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ 82-67 την Τενερίφη!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πονηρό ματς καθώς είναι βελτιωμένη η Μούρθια. Στο -8 δεν αξίζει κάτι. Χαμηλά και το 1.25.

ΤΡΕΝΤΟ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Σημαντικό ματς και ντέρμπι αν και έχει ένα προβάδισμα η Τορτόνα. Η έμπειρη Τρέντο απογοήτευσε πέρσι και κινδύνεψε και με υποβιβασμό! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά είναι σχετικά ψηλά με νίκη με Μιλάνο μέσα και διπλό στην Βενέτσια. Παίζει και στο Γιούροκαπ που απογοητεύει αλλά νίκησε 79-76 την Μπουντούτσνοστ. Ηττα εύκολα 85-76 στην Τρεβίζο. Η Τορτόνα στις ανερχόμενες δυνάμεις καθώς έκανε πέρσι σαν νεοφώτιστη μια εκπληκτική σεζόν και μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Εχει κερδίσει εντός την Βίρτους Μπολόνια! Αγχωτικά από +20 νίκησε 73-69 την μικρή Βερόνα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι. Στο 1.75 η Τορτόνα σωστά και έχει ένα προβάδισμα και αξίζει κάτι σε κάποια δελτία.

ΤΡΙΕΣΤΕ-ΕΜΙΛΙΑ

Παιχνίδι για την μάχη της παραμονής και προβάδισμα η έδρα. Η Τριέστε(παλιά Στεφανέλ)είναι μια ομάδα χωρίς πολλά χρήματα που στόχος της είναι η παραμονή. Σε άνοδο γενικά αλλά ξένισε ο διασυρμός της με 95-59 στην Μπρέσια! Ματς με πρέπει εδώ. Κλασική μεσαία ομάδα η Εμίλια που ήθελε πλέι οφ αλλά έχει κακή πορεία φέτος και θέλει να σωθεί πια. Εκανε αλλαγή προπονητή στην 9η αγ (Σάκοτα πια) και υπάρχει μια βελτίωση. Αδύνατη έδρα, έκανε το μπαμ με το Μιλάνο μέσα, μετά 4 σερί ήττες, αλλά διέλυσε 80-62 την Νάπολι εντός με 41-23ημ!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τριέστε με την έδρα έχει ένα προβάδισμα. Στο 1.65 και -2. Κάτι αξίζει στον άσο νίκη.

ΠΕΖΑΡΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Καλό ματς στα μεσαία στρώματα και ντέρμπι. Η ιστορική Πέζαρο του Χαραλαμπόπουλου θέλει πλέι οφ καθώς μετά από χρόνια στα χαμηλά επιστρέφει. Εντυπωσιακή αρχή αλλά διακυμάνσεις και κάνει κοιλιά με 4 ήττες στα 5 τελευταία και ήττα 110-99 στην Βαρέζε. Η Μπρέσια στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Πέρσι ήταν στην 3η θέση! Στόχος φέτος η τετράδα. Ήταν σε κρίση αλλά έκανε το μπαμ και πήρε το κύπελλο στο Φ8! Διέλυσε 93-59 την Τριέστε εντός. Παίζει στο Γιούροκαπ και σοκ 65-74 με Λιετκαμπέλις εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και ανοιχτό ματς. Με διακυμάνσεις και οι δύο. Στο 1.82 η Μπρέσια πολύ χαμηλά

ΣΑΣΑΡΙ-ΒΑΡΕΖΕ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι αν και έχει ένα προβάδισμα η έδρα. Η Σάσαρι είναι στις κλασικές ομάδες με στόχο την τετράδα. Κακό ξεκίνημα και πολλές διακυμάνσεις. Αδύναμη εκτός. Περίεργη συμπεριφορά γενικά με διαφοροποιήσεις απόδοσης. Πάντως σε φόρμα με 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια και στο τέλος 80-90 στην Σκαφάτι. Η ιστορική Βαρέζε έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία και στην ομάδα μπήκε διοικητικά ο Λουίς Σκόλα. Με τον κόσμο της θέλει πλέι οφ. Ομάδα του όβερ και των θρίλερ! Αλλά και σοφτ και με πρόβλημα στην άμυνα. Ανετα 110-99 την Πέζαρο εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Σάσαρι κερδίζει αλλά δεν μ αρέσει και τόσο. Στο 1.30 χαμηλά. Στο -7 τίποτα. Περίεργο ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr