Μπάσκετ

Basket League: Θα είναι διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 10:26

Αναλύσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια της Κυριακής (19/3) όπου ξεχωρίζει το κλάσικο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Basket League: Θα είναι διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό

Η Basket League έχει τρία ματς σήμερα Κυριακή (19/3) στο κουπόνι όπου ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που ξεκινάει στις 15:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π

Σημαντικό ματς και προβάδισμα η έδρα ασφαλώς. Ο Κολοσσός είναι μια έμπειρη και σοβαρή ομάδα που πέρσι ήταν 3ος και θέλει τα πλέι οφ βασικά και την εξάδα. Εχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό εντός (89-90!).Σε φόρμα και ας έχασε στην ΑΕΚ δίκαια με 95-89. Ο Απόλλων Πατρών με την έδρα θέλει την παραμονή. Δουλεμένη ομάδα με μικρό μπάτζετ. Καλή άμυνα ,χωρίς διπλό και η χειρότερη επίθεση της λίγκας.Ξέσπασε εντός έδρας στον Ιωνικό και τον διέλυσε με 93-66 αλλά παραμένει σε δύσκολη θέση και θέλει να κτυπήσει το ματς για διπλό παραμονής!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο +13 ο Απόλλων Π καθώς ο Κολοσσός είναι σοβαρός στην έδρα του. Ο Απόλλωνας παλέυει για την παραμονή και είναι μαχητικός και δουλεμένος στην άμυνα αλλά άσφαιρος,και προς διπλο και ειδικά με 17-18π.

ΠΑΟΚ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Παιχνίδι με φαβορί φυσικά τον ΠΑΟΚ και σχετικά εύκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά χρήματα και απλά θέλει μια συμπαθητική πορεία με την έδρα και την εμπειρία. Και ίσως και την τετράδα. Εκανε κοιλιά και έχασε στην Νίκαια προέβη σε αλλαγή προπονητή στην 16η αγ. Και έκανε το μπαμ 81-73 με τον ΠΑΟ εντός και έχει ψυχολογία! Η νεοφώτιστη Καρδίτσα θέλει την παραμονή με την έδρα(0-9 εκτός). Βελτιωμένη μετά την ενισχυσή της και την αλλαγή κόουτς(έφυγε ο Αγγέλου στην 10η αγ)και παικτών και ελπίζει βάσιμα καθώς καθάρισε στην παράταση και τον Άρη εντός!.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -11 ο ΠΑΟΚ που έχει ψυχολογία από το μπαμ με το ΠΑΟ αλλά δεν είναι ομαδάρα κιόλας!Η Καρδίτσα μεβήματα παραμονής καθώς είναι πολύ βελτιωμένη και μαχητική. Προς διπλό και διπλό με 14-15π στα ειδικά

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο ντέρμπι αλλά χωρίς σημασία και πήγε και νωρίς λόγο ποδοσφάιρου. Φαβορί ο Ολυμπιακός βάση εικόνας αλλά ανοιχτό. Σε κρίση διαρκείας ο ΠΑΟ αν και έχει στόχο τον τίτλο καθώς ενισχύθηκε φέτος! Κάκιστη εικόνα στην Ευρωλίγκα αν και νίκησε στην Βιλερμπάν. Από την 15η αγ ανέλαβε ο Σερέλης και έχει μια βελτίωση. Κόβει ένα καλό ξένο εδώ σε κάθε ματς. Σοκ 81-73 στον ΠΑΟΚ! Εχει χάσει και στον Άρη! Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αήττητος και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Εχει 11 σερί νίκες με τον ΠΑΟ. Πρώτος στην Ευρωλίγκα που νίκησε στο Κάουνας 72-74. Κόβει ένα ξένο εδώ. Συνηθίζει να κερδίζει με διαφορές. Ανετα 89-77 τον Προμηθεα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟ έχει μεγαλύτερο κίνητρο καθώς έιναι από το 0-11 και θέλει να δείξει ότι κάτι κινείται εν όψει τελικών. Αδιάφορο ματς και βέβαια πιο επικίνδυνος ο Ολυμπιακός χωρίς άγχος και γυρίζει ο Σλούκας. Χωρίς Πονίτκα ο ΠΑΟ. Το 1.50 και -4 πάντως χαμηλά και καμία αξία. Προς άσο με 7-10π στα ειδικά στοιχήματα. Θα παλέψει ο ΠΑΟ εκτιμώ και καμία σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.