Μπάσκετ

Eurocup: Ωρα στέψης!

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 11:38

Γκραν Κανάρια και Τουρκ Τέλεκομ μονομαχούν απόψε στον τελικό του EuroCup, με τη νικήτρια να μην κατακτάει απλώς τον τίτλο, αλλά και το εισιτήριο για τη EuroLeague της σεζόν 2023-24.

Eurocup: Ωρα στέψης!

Η Γκραν Κανάρια νίκησε και στα δύο φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων, με 88-81 στην Άγκυρα και με 89-79 στα Κανάρια Νησιά

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ

Μονός τελικός στην έδρα της Γκραν Κανάρια και με τεράστιο κίνητρο καθώς ο νικητής κερδίζει εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα! Εντυπωσιακή η πορεία της Γκραν Κανάρια που είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Ισπανίας και παίζει καλό μπάσκετ με τον Λάκοβιτς στο πάγκο. Εδώ επίσης έχει τρομερή πορεία και ήταν πρώτη θέση στο γκρουπ της. Απέκλεισε 72-66 την περσινή φιναλίστ Μπούρσα μέσα, διέλυσε εντός 104-74 την Παρί και στα ημιτελικά εντός δίκαια 89-86 την Μπανταλόνα. Η Τουρκ είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας που κάνει όμως τρομερή χρονιά φέτος και είναι στην κορυφή! Εντυπωσιακή πορεία και εδώ, απέκλεισε εντός 77-69 την Μπρέσια και 86-76 την Ουλμ από -12. Και στα ημιτελικά εκτός 74-76 την Προμετέι από -10.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι αλλά προβάδισμα η έδρα. Στο 1.55 από 1.47 και στο -3. Προς άσο στην νίκη βασικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr