Μπάσκετ

Μουντομπάσκετ: Τα προγνωστικά του Σαββάτου!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 00:01

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, στην 2η ημέρα του Μουντομπάσκετ.

Μουντομπάσκετ: Τα προγνωστικά του Σαββάτου!

Ειδικά & συνδυαστικά στοιχήματα για το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr | 21+

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΓΕΩΡΓΙΑ

Φαβορί η Γεωργία του Ζούρου που είναι πλήρης. Με Ταβάρες το "μικρό" Πρ. Ακρωτήρι και στο -13 σωστά αλλά τσιμπημένο και τίποτα ή και προς άσο.

Ν. ΣΟΥΔΑΝ-Π.ΡΙΚΟ

Δεν είναι κακό το νέο Ν. Σουδάν και το Πουέρτο Ρίκο δεν έχει καμία σχέση με παλιά. Τεράστιο όμως το 1.75 σαν ονόματα για τους Πορτορικάνους.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες και κάποτε με σούπερ ομάδα είχαμε κινδυνέψει με το ανάλογο της Ιορδανίας Κατάρ. Η Ιορδανία είναι μια μικρή συμπαθητική και αμερικανοτραφής ομάδας. Δύσκολα θα περάσει τους 70π με την άμυνα μας, αλλά και εμείς προσοχή μην αγχωθούμε και μετά τα πολλά προβλήματα. Με 18-19π προς άσο θα έλεγα καθώς δύσκολα θα κερδίσουμε τόσο άνετα.

Ιορδανία – Ελλάδα (23,5): 1:1.85 2:1.96

ΙΡΑΝ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Καμία σχέση με παλιά η Βραζιλία αλλά και το Ιράν μετριότατο. Το -17 σωστό.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Και η Βενεζουέλα δεν έχει σχέση με κάτι καλές εμφανίσεις προ 10ετίας. Άνετα η Σλοβενία και το -22 σωστό.

ΣΕΡΒΙΑ-ΚΙΝΑ

Άλλο επίπεδο η Σερβία και η Κίνα με τον Σέρβο Τζόρτζεβιτς στον πάγκο(!), αλλά περιορισμένες δυνατότητες. Στο -19 δεν αξίζει κάτι, καθώς και η Σερβία έχει πολλές και σοβαρές απουσίες

ΗΠΑ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Καμία σχέση με τις εποχές Dream Team που μοίραζε 40άρες και 50άρες η Αμερική αλλά και η Νέα Ζηλανδία μέτρια. Τσιμπημένο το -36 σαφώς. Προς διπλό.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ιορδανία

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛ

Δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζουμε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία που δεν έχει και τον κορυφαίο της πέρσι Λορέντζο Μπράουν. Η Ακτή αδύνατη. Θέμα διάθεσης το -24.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr