Μπάσκετ

Μουντομπάσκετ: Τα προγνωστικά της Κυριακής

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:17

Η Εθνική κοντράρεται με το Μαυροβούνιο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16». 

Μουντομπάσκετ:  Τα προγνωστικά της Κυριακής

ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Απογοήτευση καθώς κανείς δεν πάει για πρόκριση. Η Ελλάδα μετά το 39-43ημ μπροστά κατέρρευσε με την Λιθουανία με τόσες απουσίες και το Μαυροβούνιο έχασε λογικά αν και πάλεψε στα ίσα 32'με τις ΗΠΑ! Θέμα διάθεσης βασικά Η Ελλάδα με πρόβλημα στους ψηλούς και εκεί είναι η αξία του Μαυροβουνίου. Στο -2 σωστά το Μαυροβούνιο. Ανοιχτό ματς. Στο όβερ ο Γουόκαπ με 10π

Σούπερ προσφορά* για το Ελλάδα-Μαυροβούνιο στο Pamestoixima.gr

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
Απογοητευμένοι και σοκ για την Αυστραλία που έχασε εύκολα από την Σλοβενία και ήθελε τετράδα. Δεν ξέρουμε τι διάθεση θα έχει. Συμπαθής η Γεωργία που συνετρίβη στο β' με την Γερμανία και έφαγε 20τρ! Μπασκετικά σωστά το -13 της Αυστραλίας αλλά θα έχει διάθεση. Τίποτα.

ΙΤΑΛΙΑ-Π.ΡΙΚΟ
Χαμός στο γκρουπ.Ο νικητής στην επόμενη φάση! Η Ιταλία δεν άρχισε καλά αλλά με 30άρα του Φοντέκιο από -16 νίκησε σε θρίλερ την Σερβία και το μέτριο Π.Ρίκο καθάρισε την Δομ Δημ. Αλλο επίπεδο η Ιταλία και καθαρά. Προς άσο και με -8.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ
Χαμός στο γκρουπ και εδώ. Η Βραζιλία που δεν έχει σχέση με παλιά και έχασε και τον κορυφαίο της παίκτη τον Νέτο, έκανε το μπαμ ολκής από -13 με τον τρομερό Καναδά με την άμυνα! Η Λετονία μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας ,έκανε το μπαμ και με την Ισπανία δίκαια και ας παίζει χωρίς Πορζίνγκις και Ντ.Μπέρτανς! Τρομερή υπέρβαση. Ο νικητής στους 8!Ο χαμένος εκτός! Ανοιχτό ματς και σωστά στο -2 η Βραζιλία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΊΑ
Πέρασαν και οι δύο και ντέρμπι πρωτιάς. Η Γερμανία περίπατο με 20τρ με την Γεωργία και η Σλοβενία δίκαια την Αυστραλία!Στο 1.47 και -5 η Γερμανία. Μικρό προβάδισμα,αλλά οριακό.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* της Betsson για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Μαυροβούνιο

ΔΟΜΔΗΜ-ΣΕΡΒΙΑ
Χαμός στο γκρουπ κα εδώ και ο νικητής περνά στους 8 και ο χαμένος χαιρετά! Η Δομ Δημ του Τάους έκανε το μπαμ με την Ιταλία αλλά αυτοκτόνησε εδώ με το Π.Ρίκο. Η Σερβία χωρίς Τζόκιτς και Μίσιτς από +16 έχασε από την Ιταλία. Καλύτερη και φαβορί η έμπειρη Σερβία και στο 1.24 και -9. Το χάντικαπ δεν αξίζει τίποτα.

ΗΠΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΊΑ
Ντέρμπι πρωτιάς καθώς πέρασαν ήδη και οι δύο. Είδαμε πως με εμάς η Λιθουανία και οι ΗΠΑ αγχώθηκαν με το Μαυροβούνιο καθώς ήταν στο καλάθι στο 32'! Στο -14 οι ΗΠΑ απλά και σωστά.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ
Χαμός στο γκρουπ και εδώ. Η Ισπανία σοκ με την Λετονία και σε κρίση. Ο νικητής στους 8 και ο χαμένος σπίτι! Ο τρομερός Καναδάς αυτοκτόνησε από +12 με την Βραζιλία καθώς κόλλησε στην ζώνη και μπορεί να μείνει εκτός. Άλλη κλάση ο Καναδάς θα περάσει θεωρώ. Καλό το 1.40 και το -5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr