Μπάσκετ

Μάχες για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 01:15

Οι δύο νοκ άουτ ημιτελικοί στο Σούπερ Καπ διεξάγονται απόψε στην Ρόδο, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Περιστέρι-Ολυμπιακός!

Μάχες για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ!

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε και 15-20π χαλαρά! Ο ΠΑΟΚ με τον Τακιανό στο πάγκο είχε και ένα εντυπωσιακό φιλικό που διέλυσε με 40π την ΑΕΚ! Ομάδα με στόχο την τετράδα στην Α 1 και με το 1/30 του μπάτζετ του ΠΑΟ! Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό που πήρε και το ΟΑΚΑ και ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ και επιστρέφει! Νέος προπονητής ο Αταμάν της Εφές, πήρε τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό και πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Λεσόρτ, ο Ερναγκόμεζ, ο Βιλντόζα. Νίκησε και την Εφές σε πρόσφατο φιλικό 70-69. ΟΚ ο Βιλντόζα, θέλει πάντως χρόνο με 11 νέα πρόσωπα.

EKTIMHΣΗ: Περίπατο ο Παναθηναϊκός αλλά με 19π και ντέρμπι την άλλη μέρα δεν αξίζει κάτι. Οριακό.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός και λογικά 15π. Είχαν παίξει και στον περσινό τελικό στο κύπελλο με περίπατο Ολυμπιακού. Το Περιστέρι έκανε μια εξαιρετική σεζόν στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στο πάγκο (που αποσύρθηκε η φανέλα του προ ημερών στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό) και ήταν 3ο. Σκληρή ομάδα, πολλές αλλαγές, ίδιο επίπεδο. Σε φιλικό νίκησε 10π στην Ιταλία την Σάσαρι. Ο νταμπλούχος και φιναλίστ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακός, έχει τον κορμό του. Εχασε Βεζένκοφ(18π),Σλούκα(12π),αλλά πήρε Γκος, Μιλουτίνοφ, Σίκμα, Μπραζντέικις. Με την άμυνα νίκησε σε φιλικά Ζάλγκιρις, Μακάμπι. Κόβει δύο ξένους εδώ (Μπραζντέικις και μάλλον ΜακΚίσικ).

EKTIMHΣΗ: Περίπατο ο Ολυμπιακός αλλά με το ντέρμπι αύριο και με ρόστερ στην ουσία 10 παικτών μπορεί να κάνει συντήρηση και το -14 να είναι οριακό. Άλλωστε είμαστε και αρχή της σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.