Μπάσκετ

Και τώρα οι δυο τους!

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:41

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της νέας σεζόν είναι γεγονός, Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκός για το Σούπερ Καπ (20:30)!

Και τώρα οι δυο τους!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ. Τα έχουμε αναλύσει από χθες. Ντέρμπι από τα παλιά. Επέστρεψε που λέμε ο Παναθηναϊκός που έκανε περίπατο 77-64 με τον ΠΑΟΚ στο β΄ μέρος και παίζει καλή άμυνα απρόσμενα. Εκοψε Γκριγκόνις σήμερα ο Αταμάν και έβαλε Μπαλτσερόφσκι. Πρόβλημα στο 4 με την απουσία του Μητογλου. Αμφίβολος ο Παπαπέτρου. Τα φώτα στον Σλούκα λόγω της μεταγραφης του φέτος από τον έναν αιώνιο στον άλλο. Ο Ολυμπιακός έτοιμη ομάδα και μετά το 30-29 έκανε περίπατο με την άμυνα κλασικα 64-84 με το Περιστέρι. Εκτός ο Μπραζντέικις αλλά και ο Γκος των 16π χθες καθώς γεννάει η συζυγός του και πήρε άδεια. Ετσι μπήκε ο ΜακΚίσικ που δεν είχε πάιξει σε φιλικό ακόμα λόγω επέμβασης. Κλειδί ο Κάνααν για Ολυμπιακό και οι Ερναγκόμεζ -Σλούκας για ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλούς να φθείρει τον Λεσόρτ. Ερωτηματικό η διαχέιριση του πόιντ στον Ολυμπιακό με τον Γκος εκτός. Και που έχει κλειστό ροτέισον 10 παικτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στοιχηματικά ανοιχτό ματς. Σωστά στο 1.80 ο Ολυμπιακός. Λογικά χαμηλά το σκορ και άντερ με 157π. Καθώς θα έχουν και άγχος. Στα ειδικά ο Γουόκαπ προς όβερ με 10π ίσως.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.