Μπάσκετ

Πρεμιέρα στην ιταλική Lega Basket!

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 05:09

Εναρξη και στο ιταλικό πρωτάθλημα, με πέντε αναμετρήσεις στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Πρεμιέρα στην ιταλική Lega Basket!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Lega Basket Ιταλίας

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Καλό ματς στην πρεμιέρα της Ιταλίας και ντερμπάκι. Στις έμπειρες μεσαίες ομάδες η Βενέτσια με στόχο κάθε χρόνο την τετράδα. Και πέρσι ήταν 4η με 17-13 με διακυμάνσεις όμως. Ο Σπάχια που ανέλαβε μεσούσης στον πάγκο συνεχίζει. Πήρε τον Ουίλζερ, χάλασε του βραζιλιάνου Καμπόκλο. Ομάδα τετράδας. Η Τορτόνα με την σειρά της είναι νέα ομάδα στο καμπιονάτο αλλά πολύ σοβαρή και δουλεμένη. Στηρίζεται στους Αμερικανούς της και έχει φέτος πάντως προσέχουμε πολλές αλλαγές και θα θέλει χρόνο. Πέρσι ήταν 3η με 18-12. Συντριβή όμως στο Σούπερ Καπ 86-63 από Μπρέσια και προβληματισμός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο έδρα απλά και στο 1.50 και -4 σωστά. Περίεργο ματς νωρίς-νωρίς.

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΠΕΖΑΡΟ

Καλό ματς στην πρεμιέρα. Η Μπρέσια είναι μια έμπειρη μεσαία ομάδα και προς τα πάνω. Εχει κρατήσει τον κορμό της αλλά θέλει χρόνο για να δούμε την νέα της ομάδα. Πέρσι πάντως είχε κακή πορεία και έμεινε εκτός πλέι οφ(9η) αλλά πήρε το κύπελλο! Στο Σούπερ Καπ εντυπωσίασε με 86-63 με την Τορτόνα και συνετρίβη 97-60 από την Βίρτους Μπ! Η Πέζαρο είναι ιστορική ομάδα αλλά χωρίς μεγάλα μπάτζετ εδώ και καιρό. Πάντως έχει βελτιωθεί και πέρσι μπήκε σαν 8η στα πλέι οφ. Νέος προπονητής ο Μπουσκάλια αντί του Ρέπεσα που είναι όνομα Βασικός στόχος η άνετη παραμονή και να κυνηγήσει τα πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα προβάδισμα καθαρά εδώ και στο 1.25 και -8 σωστά. Αλλά δεν έχουμε εικόνα της Πέζαρο οπότε δεν έχουμε λόγο.

ΣΑΣΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο νότο στο καμπιονάτο. Και ματς με φαβορί την Σάσαρι, Η Σάσαρι που παίζει και ο Χαραλαμπόπουλος, είναι μια έμπειρη μεσαία ομάδα με στόχο την τετράδα κάθε χρόνο και που ποντάρει στην έδρα της. Και πέρσι ήταν 4η με 17-13. Εχασε εύκολα στην έδρα της από το Περιστέρι σε πρόσφατο φιλικό. Κράτησε τον κορμό της. Σοκ με τον Μπέτζιους που χάνει την σεζόν! Η Νάπολι στο μπάσκετ δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο! Στόχος της απλά η παραμονή που και πέρσι ήρθε δύσκολα και για μια νίκη! Νέος προπονητής ο κροάτης Μίλισιτς που είναι και στην εθνική Πολωνίας. Ενισχυμένη πάντως πολύ και στόχος όχι απλά η παραμονή αλλά με την έδρα να κοιτάξει και για πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.33 και -6 και πονηρό ματς με την Νάπολι ενισχυμένη και την Σάσαρι να έχει προβληματίσει.

ΜΙΛΑΝΟ-ΤΡΕΒΙΖΟ

Κάποτε ήταν ντερμπάρα. Τώρα εύκολο ματς για το πανίσχυρο Μιλάνο!Το Μιλάνο αν και πέρσι είχε κακή πορεία στην Ευρωλίγκα, κράτησε τον Μεσίνα στον πάγκο και έχει ενισχυθεί καθώς έκανε το μπαμ και απέκτησε τον Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα. Έμεινε και ο Πάνγκος, γεμάτη ομάδα, πήρε και Λο-Πόιτρες. Πάντως είναι ανέτοιμο και στο Σούπερ Καπ έχασε 73-78 από την Βίρτους Μπ! Η ιστορική Τρεβίζο έχει περάσει περιπέτειες εδώ και χρόνια και δεν έχει μεγάλα μπάτζετ. Στόχος και φέτος η άνετη παραμονή. Πέρσι ήταν 11η με 12-18. Πολλές αλλαγές και νέος προπονητής ο Βιτσούτσι (Μπρίντεζι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολα το Μιλάνο και στο -14 θέμα όρεξης και διάθεσης. Για πρεμιέρα δεν αξίζει κάτι όμως.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΚΑΦΑΤΙ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πρεμιέρα με περίπατο για την Βίρτους φυσικά. Η Σκαφάτι πέρσι σαν νεοφώτιστη ήταν συμπαθέστατη και σώθηκε εύκολα με 12-18 και τερματίζοντας στην 10η θέση. Καλή έδρα και άμυνα. Ο έμπειρος Σακριπάντι στον πάγκο, pήρε τον Τζεντίλε(!), λίγο γeρασμένη! Στόχος η παραμονή και φέτος. Η Βίρτους Μπολόνια αν και έχει χρήματα και είναι μεγάλο όνομα, είχε κακή πορεία πέρσι παντού. Αν και έμεινε αρχικά ο Σκαριόλο στον πάγκο, προ ημερών έγινε άνω κάτω η ομάδα με δηλώσεις του και έφυγε! Στην θέση του ο Λούκα Μπάνκι που ήταν με την Λετονία στο Μουντομπάσκετ! Και πήρε το Σούπερ Καπ(78-73 το Μιλάνο και 97-60 την Μπρέσια)!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανετα η Βίρτους και στο 1.30 και -7 σωστά. Προς διπλό απλά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr