Μπάσκετ

Euroleague: Με Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 12:16

Μεγάλα ματς στην Ευρωλίγκα την Τρίτη και προκύπτουν αρκετές επιλογές.

Euroleague: Με Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές


ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ιδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά. Ερωτηματικό οι δύο ακριβές μεταγραφές από το ΝΒΑ, οι Καμίνσκι και Ντοζίερ που δεν άρχισαν καλά. Εχει κρατήσει κορμό, εξελίχθηκε ο πόιντ Αβράμοβιτς. Τρομερή έδρα, προπονητής, χημεία και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, ξέρει να κερδίζει και με την άμυνα και με την επίθεση. Μετά τις φωνές Ομπράντοβιτς για την ήττα στην Μακάμπι, διέλυσε εκτός την κακή Βιλερμπάν με 62-88!

Νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ αλλά εξαιρετική αρχή με μεγάλες νίκες και απρόσμενα με καλή άμυνα που πάντως σε αυτή στηρίχθηκε και πέρσι. Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στο πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους πάικτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερους σέντερ! Στόχος το Φάιναλ Φορ. Αν και θέλει χρόνο,άρχισε εντυπωσιακά και πέρασε από το ΣΕΦ 68-77 με ένα 0-13 και 15τρ(!) στο τέλος στο 75-69 ενώ έχασε +15π(20-35)!
ΠΑΡΤΙΖΑΝ:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Στο 1.70 και -3 χαμηλά καθώς η Μπάρτσα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Φενέρ του Ιτούδη είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ αν και δεν τρομάζει! Πάντα έμπειρη και με κόσμο ομάδα που είναι πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφ. Δεν έκανε πολλές αλλαγές και κράτησε τελικά τους Ντόρσεϊ και Καλάθη αλλά ο πρώτος μένει μήνες εκτός! Καλή φροντ λάιν καθώς πήρε Παπαγιάννη από τον ΠΑΟ. Γεμάτη ομάδα, αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια και πρέπει να το λύσει. Μέτριο μπάσκετ στην αρχή. Από -10 δίκαια 85-82 το Μιλάνο εντός στην πρεμιέρα και έχασε δίκαια στην Βαλένθια σε θρίλερ 77-74(36-21,70-71)
Νέα εποχή στον ΠΑΟ που εκτοξεύει το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ για έδρα της και επίσημα! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό και με καλούς παίκτες γενικά. Με 11 νέα πρόσωπα θέλει χρόνο για να δέσει. Στόχος τα πλέι οφ και ότι καλύτερο μετά. Δεν άρχισε καλά όμως,δεν παίζει καλά και υπάρχει ήδη γκρίνια και φωνές Αταμάν, Από 30-14 αγχώθηκε με την Μπάγερν μέσα. Στην Ελλάδα νίκησε σε θρίλερ από -19 στο Περιστέρι. Πρόβλημα στο σκορ, γυρνά ο Σλούκας.

ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μεικερ,εκτός), Ντόρσεϊ(περιφερειακός,12π,2ας,εκτός)
ΠΑΟ:Μήτογλου(φόργουορντ,εκτός), Παπαπέτρου(φόργουορντ,5π,2ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.53 και -4. Σωστά αλλά καμία ομάδα δεν πέιθει. Η έδρα πάντως έχει προβάδισμα μικρό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΦΕΣ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Κακή αρχή και προβληματισμός για την Εφές που ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές αλλά απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ο Τσαμ στον πάγκο θεωρείται πολύ εξελίξιμος αλλά δεν άρχισε καλά. Άλλωστε η ομάδα δεν μέιωσε πολύ το μπάτζετ της και κράτησε τα μεγάλα ονόματα Λάρκιν και Κλάιμπερν! Γενικά πάντως η Εφές είναι φαβορί για την οκτάδα με την εμπειρία της και θα έχει ένα θέμα στο βάθος της και στην φροντ λάιν όπως είχαμε επισημάνει και ήδη φάνηκε στις βαριές ήττες από Μπάρτσα και Ρεάλ εντός 80-103! Σοφτ. Στη λίγκα 101-85 την καλή Καρσίγιακα εντός.

Η Βιλερμπάν που δεν ξεχνάμε ότι είναι μεγαλομέτοχος ο πρώην πια σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο Τόνι Πάρκερ, είναι στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις. Καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γερασμένη σε πολλά επίπεδα. Με την έδρα θα προσπαθήσει να κάνει ζημιές όπως και τα τελευταία χρόνια που ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια της. Εχει χάσει όμως την αθλητικότητα που είχε και έχει αλλάξει στιλ. Ενώ ο αμφιλεγόμενος και αποτυχημένος ειδικά πέρσι Τι Τζέι Πάρκερ έμεινε στον πάγκο. Φαβορί για την ουρά, κάκιστη αρχή, συντριβή 62-88 με Παρτίζαν εντός.

ΕΦΕΣ:Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός),Μπράιαντ(περιφερειακός,6π,2ας,εκτός)
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ:Λάιτι(φόργουορντ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τραγική η Βιλερμπάν και ευκαιρία να ξεσπάσει η Εφές. Στο -11 προς άσο.στα ειδικά στο -5 και -6 στο 1.45

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Η έμπειρη Μπασκόνια είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που πάντως δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν μπορείς να την υποτιμήσεις και ποτέ! Καθώς είναι ίσως η πιο έμπειρη μεσαία ομάδα στην Ευρώπη και πάντα κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφ. Και φέτος σχετικά χαμηλά το μπάτζετ και έχει ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ. Ποντάρει στην έδρα,ομάδα του όβερ,πήρε και τον Έλληνα Νικο Ρογκαβόπουλο. Πάντως έχει αρχίσει καλά γενικά καθώς είναι δουλεμένη. Αν και αγχώθηκε στο τέλος πέρασε δίκαια από το Βερολίνο και την Άλμπα με 86-91 αν και το 59-75 έγινε 83-85 στο 37'! Ματς με πρέπει.

Προβληματίζει ακόμα η Μπάγερν που είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ κα αρέσκεται να έχει μια καλή ομάδα που χαίρεται το παιχνίδι της και έχει γεμάτο γήπεδο και ρόλο ρυθμιστή όπως έδειξε στα πρώτα της χρόνια εδώ. Φέτος έκανε επένδυση στον πάγκο της φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα που όμως πια δε κάνει την διαφορά. Θλει χρόνο,έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και είναι αμοντάριστη. Στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ έχανε 30-14, το πήγε στο καλάθι, αλλά έχασε δίκαια 78-71.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ:
ΜΠΑΓΕΡΝ: Λούσιτς(φόργουορντ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πονηρό ματς αν και έχει με την έδρα προβάδισμα η Μπασκόνια καθώς η Μπάγερν ακόμα είναι ασύνδετη. Στο 1.52 και -4 σωστά.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η βασίλισσα και πρωταθλήτρια Ρεάλ μας δικαώνει και είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα. Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο .Και αν και τα τελευταία χρόνια έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ και δείχνει και γερασμένη, έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και παίζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα,βάθος, γύρισε στην περιφέρεια ο Καμπάτσο και κάνει την διαφορά. Διέλυσε 103-80 την Εφές στην Τουρκία.

H Zάλγκιρις είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφ! Πάντα έχει ένα πολύ καλό κλίμα και έχει κρατήσει τον κορμό της. Και έμεινε ο κόουτς Μακσβίτις που εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν και θα κάνει καλές νίκες στην έδρα της που παίζει με 15.000 κόσμο! Και φυσικά θα προσπαθήσει να βγάλει νέα ταλέντα . Πρόβλημα στο σέντερ. Δύσκολα όπως πέρσι πάντως η πορεία της. Όμως άρχισε εντυπωσιακά με την χημεία της και την άμυνα με 2/2.Καθάρισε τον Αστέρα εντός 79-74 αν και από 17-7 έχανε 54-63 στο 33' και με ένα 13-0 το έκανε σε 67-63 στο 37'!
ΡΕΑΛ:Αλοκέν(πλεί μέικερ,εκτός)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε φόρμα η Ρεάλ αλλά μαχητική και η Ζάλγκιρις. Στο -11σωστά και στα ειδικά στο -5 και -6 στο 1.45.

ΜΙΛΑΝΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Μιλάνο είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για να πάρει έναν τίτλο. Και πέρσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έτσι έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς. Ο αμφιλεγόμενος πια Μεσίνα έμεινε στον πάγκο.. Γενικά το Μιλάνο είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει για Φ4 και ψάχνει και τον τίτλο. Και έτσι έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα. Εχει ένα ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα είναι ο Πάνγκος αλλά και τι επίπεδο είναι στο σέντερ ο Καμαγκατέ. Και δεν άρχισε καλα και με απουσίες. Ήττα 85-82 από +10 δίκαια στην Φενέρ. Αναβλήθηκε το ματς με Μακάμπι, φρέσκο.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και περσινός φιναλίστ. Έχει ένα εξαιρετικό σύνολο με την κορυφαία άμυνα και δυνατή έδρα! Στόχος και φέτος είναι το Φάιναλ Φορ και ας έφυγαν Σλούκας-Βεζένκοφ. Καθώς κράτησε τον κορμό του και έχει εξαιρετικη χημεία και είναι πιο έτοιμος από τις άλλες ομάδες. Τρομερή δίδυμο σέντερ με την απόκτηση Μιλουτίνοφ. Δύσκολα θα τρώει 75π.¨Εχει ένα θέμα στην επίθεση όμως και άρχισε με απουσίες και έχει θέμα. Από 20-35,πέρασε 76-69 αλλά έφαγε 15τρ και έχασε εντός 68-77 από Μπάρτσα. Αρκετοί αμφίβολοι. Στην Ελλάδα στο τέλος 78-71 την ΑΕΚ εντός!

ΜΙΛΑΝΟ: Μπαρόν(περιφερειακός,εκτός),Λο(πλέι μέικερ,εκτός)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκος(πλέι μέικερ,16π,3ας,αμφίβολος), Μακισικ(περιφερειακός,3π,1ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Μάλλον δεν παίζει ο Γκος. Σωστά στα ίσα και χαμηλά το 152π.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΟΝΑΚΟ

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό, είναι πάντα μαχητικός. Στον πάγκο έμεινε ο έμπειρος Ντούσκο Ιβάνοβιτς που ανέλαβε πέρσι μεσούσης. Και έκανε πολλές αλλαγές και θα θέλει χρόνο να βρει χημεία και στιλ με διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του Αστέρα. Σίγουρα θα κάνει ζημιές αν και έχει και γερασμένη ομάδα. Και έτσι έκανε κακή ήττα με 79-74 στο Κάουνας αν και από 17-7 το γύρισε σε 50-59 και 54-63 στο 33'και έφαγε ένα 13-0!

Προβληματισμός στο Πριγκιπάτο με το καλημέρα! Η πλούσια Μονακό είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ που είναι και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Όμως άρχισε άσχημα και έχει γκρίνιες και ο σέρβος Σάσα Ομπράντοβιτς στο πάγκο. Η ομάδα έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που ακόμα είναι εκτός. Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ,αλλά έχει διακυμάνσεις. Τρομερή περιφέρεια,αλλά κάτι λείπει. Νέο σοκ και διασυρμός 59-83 με την μέτρια Βίρτους εντός. Πρόβλημα στο τρίποντο και το σκορ!

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπιέλιτσα(φόργουορντ,εκτός),
ΜΟΝΑΚΟ:Λόιντ(περιφερειακός,εκτός), Ουόκερ (πλεί μέικερ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα συνέλθει η Μονακό ή θα μιλήσει η έδρα; Στο -3 ο Αστέρας. Χαμηλά. Και τίποτα.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΑΛΜΠΑ

Η ιστορική Βίρτους Μπολόνια έχει και πολλά χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα. Αλλα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν τα πλέι οφ στην περασμένη σεζόν αν και στον πάγκο της είχε τον Σέρτζιο Σκαριόλο. που έφυγε λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς! Δεν περιμένουμε πολλά και απλά θα κυνηγά τα πλέι οφ και θα είναι ομάδα ακράιων αποτελεσμάτων και φέτος. Θέμα στους ψηλούς .Ο σκόρερ Λούντμπεργκ μένει τελικά! Κακή ήττα με την Ζάλγκιρις εντός αλλά έκανε ασύλληπτη εμφάνιση και εκκωφαντικό διπλό με την άμυνα στο Μονακό με 59-83! Δύσκολη στοιχηματικά.

Προβληματισμός στην Αλμπα λογικά και καθώς είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Και με ισπανό κόουτς πάντα, πάιζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Μαχητική ομάδα που παλέυει και εκτος έδρας. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει μεγάλο μπάτζετ. Αλλά είναι ομάδα με κόσμο που έχει χημεία και θα κάνει ζημιές σε όποιον την υποτιμήσει. Δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις αν και κράτησε τον κορμό της. Εχει πολλά απ ντάουν. Από 59-75 το έκανε 83-85 στο 37' με την Μπασκόνια μέσα αλλά έχασε 86-91. Έχει και απουσίες.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Πολονάρα(φόργουορντ,εκτός)

ΑΛΜΠΑ:Βέτζελ(φόργουορντ,εκτός), Ερικσον(φόργουορντ,εκτός),Κουμάτζε(σέντερ,αμφίβολος), Ραπικέ(φόργουορντ,εκτός), Σνέιντερ(φόργουορντ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πονηρό ματς αν είναι πλήρης η Άλμπα καθώς η Βίρτους ειναι ασανσέρ. Φαβορί αλλά όχι για 1.30 και -7.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ

Τρομερή αρχή για την την Βαλένθια που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Άλεξ Μούμπρου και σε ρόλο ρυθμιστή. Και που όπως περιμέναμε πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της ισπανικής Γκραν Κανάρια. Και έκανε το μπαμ και απέκτησε τον Ντέιβις από το Μιλάνο,. Ομως δεν περιμένουμε πολλά από την Βαλένθια που βάση φιλοσοφίας και του κόουτς θα παίξει λέγαμε επιθετικό και ελεύθερο μπάσκετ και θα κάνει ζημιές αλλά μέχρι εκεί Αλλά έκανε τρομερή αρχή με την άμυνα και μετά την Μονακό καθάρισε μέσα και την Φενέρ 77-74 σε θρίλερ από +15(36-21,70-71)

Η Μακάμπι με το μυαλό και στον πόλεμο της χώρας του Ισραήλ με την Χαμάς. Και δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική ενώ θα παίζει εκτός Ισραήλ τα εντός έδρας. Πέρσι είχε μια σχετικά καλή πορεία! Η Μακάμπι είναι πάντα στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά πια δεν τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και ας έχει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Πάντως με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλ μια ομάδα με πολύ σκορ και θέαμα αλλά ερωτηματικό την άμυνα Ομάδα αθλητική και ρυθμού με τρομερη περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν. Πάντως στην πρεμιέρα έριξε 15π στην Παρτίζαν και χωρίς Μπάλτγουιν!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χέρμανσον(πλέι μέικερ,εκτός), Αροστέγκι(περιφερεακός,εκτός), Χάρπερ(πλέι μέικερ,10π,4ας,εκτός)
ΜΑΚΑΜΠΙ:Μπάλτγουιν(πλέι μέικερ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντερμπάρα. Τρομερό ξεκίνημα αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Βαλένθια. Η Μακάμπι δεν ξέρουμε πόσο έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις στην χώρα της.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στα ειδικά Ρεάλ -5, Εφές -5

Βαθμολογία -

17/10/2023Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 0 2 2 0 100% 168 142 26
2 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 0 2 2 0 100% 182 157 25
3 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 0 2 2 0 100% 161 153 8
4 Βαλένθια Βαλένθια 0 2 2 0 100% 147 139 8
5 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 1 1 0 100% 96 81 15
6 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 0 2 1 1 50% 162 141 21
7 Crvena zvezda Crvena zvezda 0 2 1 1 50% 168 152 16
8 Παρτιζάν Παρτιζάν 0 2 1 1 50% 169 158 11
9 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 2 1 1 50% 152 145 7
10 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 0 2 1 1 50% 151 146 5
11 Μπασκόνια Μπασκόνια 0 2 1 1 50% 168 165 3
12 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε 0 2 1 1 50% 150 153 -3
13 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 2 1 1 50% 142 151 -9
14 Μιλάνο Μιλάνο 0 1 0 1 0% 76 76 0
15 Άλμπα Βερολίνου Άλμπα Βερολίνου 0 2 0 2 0% 154 171 -17
16 Μονακό Μονακό 0 2 0 2 0% 124 153 -29
17 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 0 2 0 2 0% 154 194 -40
18 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 0 2 0 2 0% 135 182 -47
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Promotion - Play Offs: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr