Μπάσκετ

Eurocup: Θέλει νίκη ο Αρης

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 12:35

Ο Αρης υποδέχεται την ρουμάνικη Κλουζ στο κατάμεστο Παλέ και ποντάρει στην φόρμα και την έδρα

Eurocup: Θέλει νίκη ο Αρης

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΓΟΥΛΒΣ

Πονηρό ματς αν και το όνομα είναι η γηπεδούχος. Η έμπειρη Τσεντεβίτα Λουμπλιάνας (η παλιά Ολίμπια δηλ)είναι μια έμπειρη ομάδα που πάντως δεν έχει μεγάλο μπάτζετ και θα έχει μέτρια πορεία. Πήρε τον σκόρερ Πρέπελιτς. Κακή αρχή γενικά. Ηττα 83-90 με Προμετέι εντός. Στην Αδριατική 102-93 την Σουντέσκι εντός. Η Λιθουανική Γουλβς Βίλνιους έχει τον Κεζμούρα στον πάγκο και είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Αν και έφαγε 30π στην Χάποελ, πάλεψε στα ίσα στην Μπανταλόνα και έχει καλή εικόνα γενικά και θέλει προσοχή. Καθάρισε 90-88 την Μπεσίκτας εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.55 και -3 η έδρα σωστά. Αλλά δεν πείθει και έτσι είναι πονηρό ματς

ΤΡΕΝΤΟ-ΤΟΥΡΚ

Περίεργο ματς με ομάδες που έχουν μέτρια εικόνα. Η Τρέντο είναι στις μεσαίες ομάδες στην Ιταλία και συνήθως έχει κακές πορείες εδώ που δεν δίνει και πολύ σημασία. Και φέτος άρχισε άσχημα αλλά ρολάρει και έκανε σεφτέ με διπλό στην Λιετκαμπέλις σε θρίλερ με 92-93. Μεγάλο διπλό και στο καμπιονάτο στην Μπρέσια! Η Τουρκ είναι μια μεσαία ομάδα στη Τουρκία που πέρσι ήταν εκπληκτική και ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο. Όμως φέτος είναι πολύ χειρότερη. Τέλος ο κόουτς Τσάνακ και σε αναζήτηση μετά το 78-91 με Ουλμ μέσα. Σοκ και στη λίγκα της μέσα 92-95 με Μπασαχεσίρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπάκι αλλά η έδρα έχει ένα προβάδισμα. Στα ίσα και ανοιχτό αν και προςέδρα

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Παιχνίδι προπόνησης για την Μπανταλόνα που είναι άλλο επίπεδο. Και 20π. Η Μπανταλόνα είναι στα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης και θέλει τον τίτλο για να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει πολύ ακριβό ρόστερ. Σε κρίση! Κακή εμφάνιση και ήττα 79-64 στην Βενέτσια. Στην Ισπανία διασυρμός 113-83 στην Σαραγόσα! Το Αμβούργο είναι στις μεσαίες ομάδες στην Γερμανία που όπως και πέρσι είναι μια σοφτ ομάδα με πρόβλημα στην άμυνα και που μένει από δυνάμεις. Κάκιστη εικόνα και 72-111 με Χάποελ Τελ Αβίβ μέσα. Στη λίγκα της διπλό 73-88 στη Χαιλδεμβέργη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία να ξεσπάσει η Μπανταλόνα και στον άσο με -13.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Καλό ματς και ντέρμπι. Καλή φέτος η Μπεσίκτας από την Τουρκία που είναι μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο και έχει πολύ κόσμο. Πέρσι παραλίγο να υποβιβαστεί. Όμως φέτος είναι πολύ καλύτερη και παίζει και άμυνα και έχει μπαμ στην Μπανταλόνα. Ηττα 90-88 σε θρίλερ στην Γουλφς. Στην λίγκα της άνετα 70-86 διπλό στην Μπουγιού. Η Βενέτσια είναι στις καλές ομάδες στο καμπιονάτο και μόνιμη εδώ. Και θέλει καλή πορεία φέτος και να προχωρήσει. Αλλά με διακυμάνσεις και πρώτη και καλή νίκη εντός με 79-64 με την Μπανταλόνα. Και ρολάρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Χαμηλά το 1.55 της έδρας. Προς διπλό με 6-7π.

ΠΡΟΜΕΤΕΙ-ΠΑΡΙ

Και εδώ αμφίρροπο ματς. Η Προμετέι από την Ουκρανία όπως και πέρσι παίζει και φέτος με έδρα την Ρίγα της Λετονίας λόγω του πολέμου. Πάντως ρίχνει χρήματα και πέρσι είχε πολύ καλή πορεία. Με πολλούς Αμερικανούς αλλά κακή αρχή φέτος. Νίκησε πάντως στην μέτρια Τσεντεβίτα με 83-90. Η Παρί είναι μια νέα δύναμη στο γαλλικό μπάσκετ στον μεσαίο χώρο και είναι πολύ ενισχυμένη φέτος. Εξαιρετική αρχή και στην Γαλλία που νίκησε άνετα την Σαλόν εντός (85-70). Έχει το μπαμ εδώ στην Βενέτσια και πέρασε στην παράταση από τους Λόντον. Σκοράρει πολύ, ομάδα του όβερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντέρμπι. Καμία αξία στο 1.47 και -4 της Παρί. Στα ειδικά στον άσο με 8-9π.

ΑΡΗΣ-ΚΛΟΥΖ

Καλό ματς και ντερμπάκι. Κατάμεστο το Παλέ. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα που φέτος επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης. Ποντάρει στην έδρα με τον τρομερό του κόσμο. Δεν έχει ακριβό ρόστερ. Σκοράρει δύσκολα. Αλλά πάει καλά και πέρασε άνετα από την μέτρια Σλασκ με 63-80. Στην Ελλάδα 75-64 την ΑΕΚ εντός. Η ρουμάνικη Κλουζ έχει κάνει βήματα τα τελευταία χρόνια και έχει καλές πορείες. Και είναι ομάδα με αξιώσεις καθώς έχει πολλούς αμερικανούς. Καλή εικόνα και εδώ και δεν μας παρασύρει από ποια χώρα είναι. Περίπατος με την καλή Μπουντούτσνοστ εντός με 89-74!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι αλλά ο Άρης με την έδρα έχει ένα προβάδισμα. Καλό το 1.80 για το όνομα του Άρη και την δύναμη της έδρας

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΛΟΝΤΟΝ

Ενδιαφέρον ματς και ντερμπάκι. Στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ που έγινε άνω κάτω με τον πόλεμο στην χώρα της. Πάντως έχει μια πολύ καλή ομάδα με αμερικάνικο μπάσκετ και πολύ θέαμα. Και έχει αρχίσει καλά και διέλυσε εκτός 111-72 το κακό Αμβούργο. Οι Λόντον Τάουερς από την Αγγλία ρίχνουν χρήματα χωρίς υπερβολές. Πέρσι είχαν συμπαθέστατη πορεία και πέρασαν στην 2η φάση. Ο Σέρβος Μπόζιτς στο πάγκο και παίζουν άμυνα. Τρομερή αρχή και μπαμ στην Προμετέι και εξαιρετική στην παράταση από +10 στο 30΄με Παρί εντός.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.55 και -3 αλλά θέλει προσοχή το άδειο γήπεδο. Προς άσο πάντως.

ΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ

Καλό ματς και ντερμπάκι με λίγο έδρα. Η γαλλική Μπουργκ είναι στις μεσαίες ομάδες της λίγκας της και θέλει καλή πορεία εδώ. Ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της βασικά και είναι σε φόρμα. Λογικά έχασε αν και πάλεψε κάπως με 84-76 στη δυνατή Γκραν Κανάρια. Στη λίγκα της τρομερό διπλό με 66-84 στο Ντιζόν! Η Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο είναι στις έμπειρες ομάδες της διοργάνωσης και έχει στόχο να προχωρήσει. Ομάδα με καλή έδρα πάντα και με κόσμο και με αρκετούς αμερικανούς. Κακή εικόνα και ήττα 89-74 στο Κλουζ. Στην Αδριατική 73-71 την Μέγκα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντερμπάκι και σωστά με 1.55 η Μπουργκ με την έδρα και φόρμα.

ΟΥΛΜ-ΣΛΑΣΚ

Ματς εύκολο για την Ουλμ. Και λογικά 10-15π. Η Ουλμ έκανε την έκπληξη της δεκαετίας στην Γερμανία και πήρε τον τίτλο από Μπάγερν και Άλμπα(!), αλλά φέτος θα είναι μάλλον χειρότερη καθώς έχασε βασικούς παίκτες της. Σε φόρμα πάντως καθώς σκοράρει και 78-91 στην μέτρια όμως φέτος Τουρκ. Σοκ στη λίγκα της και 70-99 με Λούντβι εντός! Η Σλασκ Βρότσλαβ από την Πολωνία δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του '80 και '90 που έπαιζε στο πρωταθλητριών! Απογοητευτική και πέρσι που ήταν ουραγός. Φτηνό ρόστερ και προβληματίζει. Και 63-80 με Αρη εντός.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς άνετα η Ουλμ αλλά με -14 θέλει προσοχή λίγο.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ

Ματς εύκολο για την Γκραν και λογικά 10-15π. Η Γκραν Κανάρια είναι στις καλές μεσαίες ισπανικές ομάδες και πέρσι πήρε τον τίτλο εδώ(!)αλλά δεν έπαιξε στην Ευρωλίγκα επειδή δεν είχε το ανάλογο μπάτζετ! Αρχισε μουδιασμένα με αλλαγές αλλά ρολάρει και 84-76 την Μπουργκ εντός. Στην Ισπανία άνετα 87-80 την Ομπραντόιρο εντός. Η Λιετκαμπέλις από την Λιθουανία είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες. Καλή έδρα και κλασικό Λιθουανικό μπάσκετ καθώς δεν έχει Αμερικανούς και παίζει με ρυθμό! Ηττα 92-93 με Τρέντο μέσα και αλλαγή προπονητή, Επέστρεψε ο περσινός της Τσάνακ που είχε πάει στην Τουρκ!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σχετικά άνετα η Γκραν και με -12 οριακό κάπως αφού έχει και νέο προπονητή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.