Μπάσκετ

Basketball Champions League: Ασος η Μπούρσασπορ

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 12:44

Στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ που μπορεί να κερδίσει. Φαβορί ο Προμηθέας στην Πάτρα με Ρίγα.

Basketball Champions League: Ασος η Μπούρσασπορ

ΤΟΦΑΣ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Παιχνίδι ντερμπάκι και μάλλον ανοιχτό. Η Τόφας είναι στις μεσαίες ομάδα της Τουρκίας αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Και στη λίγκα της προβληματίζει και έχασε στην μικρή Σοκάρ στην παράταση από +17ημ! Στόχος της να περάσει εδώ στην επόμενη φάση. Στην παράταση νίκησε στην Ιγκοκέα από +12. Η Τορτόνα είναι στις νέες ομάδες στο καμπιονάτο και πέρσι ήταν 3η. Φέτος όμως έχει πολλές αλλαγές και προβληματίζει καθώς δεν άρχισε καλά και δεν παίζει την γνωστή της άμυνα. Εδώ 78-74 την Μούρθια εντός. Στη λίγκα της μεγάλο διπλό 74-94 στην Σάσαρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα ίσα το ματς σωστά. Ανοιχτό.

ΟΠΑΒΑ-ΝΤΙΖΟΝ

Παιχνίδι πονηρό στο χάντικαπ καθώς η Ντιζόν ασφαλώς δεν θα έχει λογικά πρόβλημα. Πρωτάρα η τσέχικη Οπάβα που είναι μια μέτρια ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Προβληματίζει και στη λίγκα της που είναι 2η με 6-3 καθώς έχασε και στην Κολίν 90-89. Μόνο τσέχοι στην σύνθεση της και ένας σέρβος! Διασυρμός στον Προμηθέα 115-66. Η Ντιζόν είναι σε μια πόλη μπασκετούπολη και με μεγάλη εμπειρία και στόχο την τετράδα κάθε χρόνο στη λίγκα της. Φέτος έχει ξεκινήσει άσχημα όμως. Αγχωτικά εδώ 87-83 την Ρίτας εντός. Στη λίγκα της διασυρμός εντός από Μπουργκ με 66-84.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανετα η Ντιζόν. Αλλά με -15 θέλει προσοχή.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΡΙΤΑΣ

Παιχνίδι με φαβορί σαφώς την ελληνική ομάδα και λογικά εύκολα. Η ελληνική ομάδα που έπαιζε στο Γιούροκαπ χρόνια, ήρθε εδώ με στόχο την πρόκριση και έχει κάνει εξαιρετική αρχή στην Ελλάδα και ας έχασε 76-71 στο Περιστέρι. Δεν έχει κόσμο και δυνατή έδρα. Περίπατος πάντως 115-66 με την αδύναμη Οπάβα εντός. Η Λιθουανική Ρίτας είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει κάνει και μεγάλες πορείες παλαιότερα. Αλλά δεν έχει τα παλιά της χρήματα πλέον. Πάντως έκανε καλές κινήσεις και έχει στόχο την πρόκριση. Πάλεψε αλλά έχασε 87-83 στην Ντιζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Προμηθέας έχει προβάδισμα. Καλό το 1.65.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΟΣΤΑΝΔΗ

Παιχνίδι πονηρό αν και έχει προβάδισμα η έδρα. Το Στρασβούργο είναι στις έμπειρες ομάδες της Γαλλίας και με καλές θητείες και εδώ. Με διακυμάνσεις στην Γαλλια και δεν πείθει και πολύ. Εδώ νίκησε στην παράταση στην Όλντενμπουργκ. Στη Γαλλία λογικά ήττα 91-72 στην Βιλερμπάν. Η έμπειρη βελγική Οστάνδη έχει και καλές πορείες σε αυτό το επίπεδο. Και είναι μια έμπειρη και μαχητική ομάδα που παραδιακά στηρίζεται στην έδρα της για κάτι καλό. Αρχισε με ήττα άνετα και αμαχητί στην Καρσίγιακα με 94-77. Να την δούμε καθώς θέλει προσοχή.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.27 και -8 η έδρα. Χαμηλά και δεν αξίζει.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΙΓΚΟΚΕΑ

Ματς εύκολο για την Μούρθια που είναι άλλο επίπεδο. Η Μούρθια είναι στις μεσαίες ομάδες της Ισπανίας και φέτος είναι πολύ ενισχυμένη με στόχο τα πλέι οφ εκεί και το Φ4 εδώ. Πάντως εδώ έχασε 78-74 στην Τορτόνα. Εχασε και στην Ισπανία με 82-76 στην Χιρόνα. Σκοράρει πολύ φέτος. Η Ιγκοκέα από την Βοσνία είναι μια μέτρια ομάδα χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες. Αλλά δεν είναι κακή προσέχουμε. Και από -12 έχασε στην παράταση εντός από την τουρκική Τόφας. Παίζει στην Αδριατική λίγκα που πάει καλά και κέρδισε 64-70 στην Μπόρατς καθώς έμπειρους παίκτες και βόσνιους και σέρβους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανετα η Μούρθια αλλά στο -9 προς άσο απλά

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Ματς εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα που είναι άλλο επίπεδο. Η τουρκική Καρσίγιακα έχει μια έμπειρη ομάδα που θέλει να προχωρήσει και είναι η τρίτη δύναμη στην χώρα της που έχει κερδίσει ήδη την Φενέρ/. Εχασε όμως στην Νταρουσάφακα 83-78. Εδώ έκανε περίπατο 94-77 με την Οστάνδη εντός. Η Όλντενμπουργκ είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Γερμανίας με στόχο την τετράδα βασικά. Καλό ξεκίνημα καθώς στη λίγκα της έχει κερδίσει ήδη την πανίσχυρη Μπάγερν. Και θέλει να προχωρήσει εδώ. Που έχασε όμως στην παράταση εντός από το Στρασβούργο. Στη Γερμανία άνετα 83-92 στη Μπάμπεργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα έχει το προβάδισμα σαφώς. Στο 1.55 και -3 στον άσο.

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ-ΓΑΛΑΤΑ

Παιχνίδι που θα γίνει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο και ντέρμπι. Αγνωστο σε τι κατάσταση είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ που είναι έμπειρη ομάδα αν και τα τελευταία χρόνια δεν ρίχνει πολύ χρήμα. Πάντως με τον πόλεμο στο Ισραήλ έγινε άνω κάτω και θα παίζει στην Σερβία. Ο σέρβος Τζίκιτς στο πάγκο. Η Γαλατά είναι στα μεγάλα ονόματα λόγω ποδοσφάιρου στην Τουρκία και με πολύ κόσμο. Δεν έχει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια και είναι μέτρια. Αλλά φέτος είναι ενισχυμένη αν κα με διακυμάνσεις. Σοκ με ΠΑΟΚ μέσα με 77-88 αλλά στην λίγκα της έκανε το μπαμ με 76-95 στην Εφές!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -3 η Χάποελ αλλά καμία αξία με όλα αυτά που είπαμε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ

Παιχνίδι ενδιαφέρον και ντερμπάκι. Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία μπορεί να μην έχει σχέση με την ποδοσφαιρική της δύναμη αλλά έχει κάνει βήματα τα τελευταία χρόνια που ρίχνει χρήμα και θέλει πολύ προσοχή. Πάντως δεν είναι καλά και άρχισε μέτρια στην λίγκα της με 3-2. Η . Ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρία από εδώ και θέλει να προχωρήσει. Πολλές αλλαγές φέτος και ίδιο επίπεδο αλλά κακή αρχή με προβληματική άμυνα. Ομως έκανε το μπαμ ολκής στην Γαλατά και εύκολα με 77-88 και 19-30 στο 10'! Στην Ελλάδα σοκ και ήττα εύκολα με 86-76 στο Λαύριο!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.65 και -2 η Μπενφίκα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει φανέλα. Ντέρμπι και προς διπλό σε ζητούμενα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr