Μπάσκετ

Euroleague: Η μάχη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 12:21

Με δυνατά παιχνίδια και "εμφύλιους" σε Ισπανία και Ιταλία η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Στο ουδέτερο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός με την επικίνδυνη Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός με την Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ.

Euroleague: Η μάχη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ

ΜΟΝΑΚΟ-ΕΦΕΣ

Σε φόρμα πλέον η πλούσια Μονακό που είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Και έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που δεν αρέσει ακόμα όμως! Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ, αλλά έχει διακυμάνσεις. Τρομερή περιφέρεια, παίζει και άμυνα. Αρχισε με κακές ήττες αλλά ρολάρει και πήρε μπροστά. Στο τέλος εντός 80-70 την ουραγό Βιλερμπάν με ένα 14-4 και από 12-23 και ισοπαλία στο 36'!
Σε κρίση η Εφές που ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές αλλά απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ο Τσαν στο πάγκο θεωρείται πολύ εξελίξιμος αλλά δεν άρχισε καλά. Άλλωστε η ομάδα δεν μείωσε πολύ το μπάτζετ της και κράτησε τα μεγάλα ονόματα Λάρκιν και Κλάιμπερν! Γενικά πάντως η Εφές είναι φαβορί για πλέι οφ με την εμπειρία της και θα έχει θέμα στο βάθος της και στην φροντ λάιν. Προβληματική εικόνα και γλίτωσε το σοκ με την Ζάλγκιρις μέσα στην παράταση χάνοντας διαφορά 18π(44-26 στο 18')! Στη λίγκα της 85-75 την Τόφας.
ΜΟΝΑΚΟ:Ουόκερ(περιφερειακός,αμφίβολος)
ΕΦΕΣ: Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εφές δεν είναι καλά και η Μονακό χωρίς να τρομάζει που λέμε είναι φαβορί. Χαμηλά όμως το 1.32 και -6 και δεν μ αρέσει.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μακάμπι με το μυαλό της στον πόλεμο της χώρας του Ισραήλ με την Χαμάς αλλά κάενι ζημιές και αρέσει. Παίζει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα εντός έδρας. Στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά πια δεν τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και ας έχει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Πάντως με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλ σκορ αλλά ερωτηματικό την άμυνα Ομάδα αθλητική και ρυθμού με τρομερή περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν και βάθος. Γύρισε ο σκόρερ Μπάλτγουιν, έχει μπαμ σε ΟΑΚΑ και Μιλάνο! Καθάρισε δίκαια 93-90 την Μπάγερν στη Σερβία.
Προβληματίζει ο Ολυμπιακός που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και περσινός φιναλίστ. Έχει ένα εξαιρετικό σύνολο με την κορυφαία άμυνα και στόχο το Φάιναλ Φορ καθώς κράτησε τον κορμό του και έχει εξαιρετικη χημεία. Τρομερή δίδυμο σέντερ με την απόκτηση Μιλουτίνοφ. Δύσκολα θα τρώει 75π.¨Εχει θέμα στην επίθεση όμως και άρχισε με απουσίες. Κακή ψυχολογία από τις τελευταίες ήττες ενώ στα περισσότερα ματς κυνηγά διαφορές. Σοκ με Μπασκόνια μέσα 74-75 από +12 και -18 (43-61)με ένα τρομερό 6-30(!!) και ενώ πέρασε 74-73! Εκτός ο Μιλουτίνοφ.
ΜΑΚΑΜΠΙ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μακισικ(περιφερειακός,3π,1ρ,εκτός), Μιλουτίνοφ(σέντερ,12π,6ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το 1.65 και -3 της Μακάμπι δεν έχει λογική καθώς ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και ας έχει ντεφορμάρισμα και κάποιες απουσίες. Η Μακάμπι άλλωστε παίζει σε ουδέτερο και χωρίς κόσμο. Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν πείθει. Στα ειδικά με 8-9π στο διπλό στο 1.40. Καμία αξία οι τιμές της Μακάμπι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΜΙΛΑΝΟ

Αρχισε καλά απρόσμενα η ιστορική Βίρτους Μπολόνια που έχει και πολλά χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα, αλλά πέρσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν τα πλέι οφ. Εγινε άνω κάτω πριν το τζάμπολ που έφυγε ο κόουτς Σκαριόλο. Δεν περιμένουμε πολλά και απλά θα κυνηγά τα πλέι οφ έχοντας θέμα στους ψηλούς. Αν και στην πρεμιέρα έκανε κακή ήττα με την Ζάλγκιρις εντός, έχει ρολάρει και έχει εκκωφαντικό διπλό με την άμυνα στο Μονακό με 25π και έχει βρει πια φόρμα. Καθάρισε και την Εφές άνετα εντός. Συντριβή λογικά 100-74 στην αήττητη Ρεάλ μετά το 26-27.

Σε κρίση και φέτος το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για να πάρει έναν τίτλο. Και πέρσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έτσι έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς Γενικά είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει για Φ4 και ψάχνει και τον τίτλο. Και έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς, αλλά δεν άρχισε καλά. Πρόβλημα χημείας και μονοδιάστατο με Μίροτιτς-Σιλτς. Ξένο σώμα ο Πάνγκος και ψάχνει πόιντ. Πάντως πάτησε με την άμυνα 83-52 την φορμαρισμένη Βαλένθια εντός. Σοκ στη λίγκα της στην μικρή Σκαφάτι 77-68!

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Πολονάρα(φόργουορντ,εκτός),
ΜΙΛΑΝΟ: Μπαρόν(περιφερειακός,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ περίεργο ματς καθώς είναι και ιταλικός εμφύλιος. Είχε νικήσει και στο Σούπερ Καπ μεταξύ τους η Βίρτους και έχει φόρμα. Στο 1.65 και-3 σωστά.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ

Εξαιρετική αρχή (5-2) απρόσμενα για την Βαλένθια που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα αλλά πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Αλεξ Μούμπρου και σε ρόλο ρυθμιστή. Και που πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της Γκραν Κανάρια. Αν και κανονικά δεν περιμένουμε πολλά εκτός από το να κάνει ζημιές, εντυπωσιάζει καθώς έχει αλλάξει στιλ και παίζει τρομερή άμυνα και έτσι έχει κάνει απίστευτη αρχή. Πάντως έχει πρόβλημα στο σκορ και δεν μπορεί να συνεχίζει έτσι. Συντριβή με 83-52 με την πρώτη της κακή εμφάνιση στο Μιλάνο!

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ μας δικαιώνει και είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα. Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο .Και αν και τα τελευταία χρόνια έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ και δείχνει και γερασμένη, έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και παίζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα, βάθος, γύρισε στην περιφέρεια ο Καμπάτσο και κάνει την διαφορά. Φουλ φόρμα και αήττητη, διέλυσε 100-74 την Βίρτους εντός μετά το 26-27.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χέρμανσον(πλέι μέικερ,εκτός), Τζόουνς (πλέι μέικερ,11π,5ας,εκτός)
ΡΕΑΛ: Αλοκέν (πλεί μέικερ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεάλ θα το καθαρίσει το ματς εύκολα ή δύσκολα καθώς πιστεύω θα ξεφουσκώσει η Βαλένθια που δεν έχει τόσο καλή ομάδα. Στο -5 οριακό. Το 1.45 καλό.

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΕΝΕΡ

Μεταμορφώθηκε σταδιακά με τον Σφαιρό στον πάγκο ο Αστέρας που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή στην 4η αγ. Ο Αστέρας έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό και είναι πάντα μαχητικός. Πολλές αλλαγές και θέλει χρόνο να βρει χημεία και στιλ με διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του Αστέρα. Σίγουρα θα κάνει ζημιές. Δεν άρχισε καλά, Αλλά παίζει άμυνα πια και γυρίζει ματς. Από 42-25 στη Βαρκελώνη ισοφάρισε 78-78 και άγγιξε το μπαμ με την Μπάρτσα (856-81τ).
Η Φενέρ του Ιτούδη και των Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ αν και δεν τρομάζει! Εμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφ. Καλή φροντ λάιν γεμάτη, αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Ρολάρει και έχει βρει την φόρμα της πλέον και αρχίζει και βρίσκει χημεία αν και έχει σαν βασικό γκαρντ τον Καλάθη που ήταν να φύγει Παίζει και καλή άμυνα. Εχασε στο τέλος στην Παρτίζαν με μισή ομάδα αν και προηγήθηκε 39-54 στο 19' με τρομερό ημίχρονο. Περιμένει αν έχει επιστροφές.

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπιέλιτσα(φόργουορντ,εκτός), Λάζιτς(περιφερειακός,5π,3ρ,εκτός) Xάνγκα(περιφερειακός,7π,3ρ,αμφίβολος), Σιμόνοβιτς(φόργουορντ,6π,4ρ,αμφίβολος)
ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μεικερ,εκτός), Πιερ(φόργουορντ,12π,4ρ,εκτός), Καλάθης (πλέι μέικερ,6π,4ας,αμφίβολος), Γκούντουριτς(φόργουορντ,7π,3ρ,αμφίβολος), Σανλί(σέντερ,2π,1ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν έχει πάλι απουσίες η Φενέρ (των αμφίβολων) ο άσος δείχνει καλός στο 1.70 και -2 καθώς ο Αστέρας παίζει και άμυνα με τον Σφαιρόπουλο και είναι σκληρός με την άμυνα.

ΑΛΜΠΑ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η Άλμπα είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Και με ισπανό κόουτς πάντα, παίζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Μαχητική ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ, με κόσμο και που έχει χημεία και θα κάνει ζημιές σε όποιον την υποτιμήσει. Δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις αν και κράτησε τον κορμό της. Εχει πολλά απ ντάουν. Δεν άρχισε καλά αλλά έκανε το μπαμ με το Μιλάνο εντός με τρομερό φινάλε από -12. Με τον ΠΑΟ πάντως έχασε εύκολα εντός με 85-99 και μετά το 33-31.
Αλλη ομάδα είναι πλέον με τον Ποτζέκο η Βιλερμπάν που δεν ξεχνάμε ότι είναι μεγαλομέτοχος ο πρώην πια σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο Τόνι Πάρκερ. Κλασικά στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γερασμένη σε πολλά επίπεδα. Αλλά θα κάνει ζημιές. Εχει χάσει την αθλητικότητά που είχε και έχει αλλάξει στιλ. Τέλος στην 4η αγ ο Τι Τζέι Πάρκερ και νέος προπονητής ο Ποτζέκο που είναι και στην εθνική Ιταλίας. Πολύ βελτιωμένη και καλό διπλό στο Κάουνας από -13 και πάλεψε στη δυνατή Μονακό χάνοντας στο τέλος 80-70 με ένα 14-4 και από 12-23 και ισοπαλία στο 36'!

ΑΛΜΠΑ: Ερικσον(φόργουορντ,εκτός), Ραπικέ(φόργουορντ,εκτός)
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: -

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ουραγών και ανοιχτό ματς. Στο -2 η έδρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Χαμόγελα επιτέλους στον ΠΑΟ που είναι σε μια νέα αφού ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έχει 11 νέα πρόσωπα και θέλει χρόνο για να δέσει. Στόχος τα πλέι οφ και ότι καλύτερο μετά. Δεν άρχισε καλά όμως, αλλά μετά τη νίκη στο ΣΕΦ για την Ελλάδα και την απόκτηση του Ναν έφτιαξε κλίμα. Εξαιρετική εμφάνιση στην επίθεση και περίπατος στην Γερμανία με Άλμπα 85-99 μετά το 33-31. Ψάχνει ένα 3-4άρι. Στην Ελλάδα 75-65 στον Άρη.
Κάνει κοιλιά με 3 συνεχόμενες ήττες η Zάλγκιρις που είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφ! Πάντα έχει ένα πολύ καλό κλίμα και έχει κρατήσει τον κορμό της. Δυνατή στην έδρα της που παιζει με 15.000 κόσμο! Πρόβλημα στο σέντερ και δύσκολα όπως πέρσι πάντως η πορεία της. Αν και άρχισε εντυπωσιακά με την χημεία της και την άμυνα, προσγειώθηκε πάντως απότομα είναι αλήθεια με την συντριβή της με την Βαλένθια εντός και την κακή ήττα καπάκι εντός από την ουραγό Βιλερμπάν από +13. Πάντως παραλίγο να κάνει το μπαμ στην Εφές χάνοντας στην παράταση από -18(44-26)!

ΠΑΟ:Παπαπέτρου(φόργουορντ,5π,2ρ,εκτός),,Ερναγκόμεζ(φόργουορντ,5π,5ρ,εκτός)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ:Ντίμσα(περιφεριακός.10π,3ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟ στο 1.35 και -6 είναι φαβορί. Θέλει προσοχή πάντως καθώς η Ζάλγκιρις είναι μαχητική και σκληρή.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μεταμορφώθηκε με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η έμπειρη Μπασκόνια που είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν μπορείς να την υποτιμήσεις και ποτέ! Καθώς πάντα κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφ. Με ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ. Ποντάρει στην έδρα, ομάδα του όβερ. Αρχισε καλά αλλά βρέθηκε σε βαθιά κρίση και στην 5η αγ. τέλος ο Πεναρόγια από τον πάγκο. Ομως με τον Ιβάνοβιτς πάλι στο πάγκο της είναι άλλη ομάδα και έκανε το μπαμ στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό από -12 όταν με ένα 6-30 πέρασε 43-61(!)και τελικά νίκησε με καλάθι στο τέλος 74-75!

Νέα εποχή με εξαιρετική αρχή στην Μπαρτσελόνα χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ που είναι όμως στα 15εκ!. Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στο πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους παίκτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερούς σέντερ! Στόχος το Φάιναλ Φορ. Αν και θέλει χρόνο, άρχισε εντυπωσιακά. Αγχώθηκε και έγινε θρίλερ το ματς με τον Αστέρα εντός καθώς το 42-25 έγινε 78-78 πριν το 85-81 με 27-44ριμπ!

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Ρογκαβόπουλος(φόργουορντ,4π,2ρ,εκτός), Ντιοπ(σέντερ,7π,4ρ,αμφίβολος)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρτσα φαβορί αλλά πονηρό ματς καθώς είναι ισπανικός εμφύλιος και η Μπασκόνια ανεβασμένη με Ιβάνοβιτς. Χαμηλά το 1.47 και -4.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Προβληματίζει με την εικόνα της η Μπάγερν που είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ και αρέσκεται σε ρόλο ρυθμιστή όπως έδειξε στα πρώτα της χρόνια εδώ. Φέτος έκανε επένδυση στον πάγκο της φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα που όμως πια δε κάνει την διαφορά. Θέλει χρόνο, έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και είναι αμοντάριστη. Παλεύει ματς αλλά δεν αρκεί. Στο Βελιγράδι έχασε στο τέλος δίκαια από την Μακάμπι με 93-90 με 23 λάθη!

Και η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προβληματίζει. Εκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ίδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά. Εχει κρατήσει κορμό, αλλά δεν έχουν βγει οι ΝΒΑερς. Τρομερή έδρα, προπονητής, χημεία και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, ξέρει να κερδίζει και με την άμυνα και με την επίθεση. Μέτρια εικόνα πάντως και διακυμάνσεις και εκτός ο σκόρερ Πάντερ. Καθάρισε στο τέλος την ελλιπή πάντως Φενέρ εντος έδρας αν και έχανε με 15π και 39-54 στο 19'. Ματς με πρέπει

ΜΠΑΓΕΡΝ: Λούσιτς(φόργουορντ,εκτός),
ΠΑΡΤΙΖΑΝ:Πάντερ(περιφερειακός,10π,3ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και εδώ και στα ίσα το ματς. Μάχη. Ελκυστικό πάντως το 1.85 της πιο κλασάτης Παρτίζαν!

Βαθμολογία -

14/11/2023Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 0 6 6 0 100% 528 445 83
2 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 0 7 6 1 85.7% 588 502 86
3 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε 0 7 5 2 71.4% 573 537 36
4 Μονακό Μονακό 0 7 5 2 71.4% 551 519 32
5 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 0 7 5 2 71.4% 588 561 27
6 Βαλένθια Βαλένθια 0 7 5 2 71.4% 513 508 5
7 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 6 4 2 66.7% 504 515 -11
8 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 7 3 4 42.9% 559 546 13
9 Παρτιζάν Παρτιζάν 0 7 3 4 42.9% 593 589 4
10 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 7 3 4 42.9% 506 512 -6
11 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 0 7 3 4 42.9% 573 580 -7
12 Μπασκόνια Μπασκόνια 0 7 3 4 42.9% 558 592 -34
13 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 0 7 3 4 42.9% 532 593 -61
14 Μιλάνο Μιλάνο 0 7 2 5 28.6% 533 524 9
15 Ερυθρός Αστέρας Ερυθρός Αστέρας 0 7 2 5 28.6% 564 561 3
16 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 0 7 2 5 28.6% 511 555 -44
17 Άλμπα Βερολίνου Άλμπα Βερολίνου 0 7 1 6 14.3% 546 604 -58
18 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 0 7 1 6 14.3% 550 627 -77
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Promotion - Play Offs: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.