Μπάσκετ

Basketball Champions League: Καθοριστικά ματς στο φινάλε

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 12:44

Σημαντικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ στο φινάλε της πρώτης φάσης.

Basketball Champions League: Καθοριστικά ματς στο φινάλε

Με την 6η και τελευταία αγωνιστική συνεχίζεται το Τσάμπιονς Λιγκ που έχει φέτος έντονο ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων μας στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, Περιστερίου και Προμηθέα και με αξιώσεις για καλή πορεία!

Στη φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Στο Βελιγράδι οι αγώνες της Χάποελ Ιερουσαλήμ χωρίς κόσμο. Στην Αθήνα και στα Λιόσια η Χάποελ Χολόν.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΡΙΓΑ

Φινάλε στον όμιλο και ντέρμπι πρόκρισης καθώς και οι δύο ομάδες είναι στο 2-3. Ο νικητής περνά, ο χαμένος εκτός. Ντέρμπι αλλά προβάδισμα η έδρα μικρό. Η Νταρουσάφακα είναι στις μεσαίες ομάδες της λίγκας της και θέλει να προχωρήσει και εδώ. Στηρίζεται στην άμυνα αλλά έχει διακυμάνσεις. Ηττα 97-86 στη Σολέ και συντριβή με 30άρα στη λίγκα της στην μικρή Σοκάρ. Ντεφορμέ. Η Ρίγα από την Λετονία είναι μια έμπειρη ομάδα στις διοργανώσεις και παλεύει και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Μόλις δυο αμερικανοί, έχει έμπειρους Λετονούς πάντως. Και έκανε μπαμ 77-72 με Τενερίφη εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι. Περίεργο το -11 της Ρίτας. Προφανώς θα έχει σοβαρές απουσίες η Νταρουσάφακα. Απλησίαστο.

ΦΑΛΚΟ-ΛΕ ΜΑΝ

Αδιάφορο παιχνίδι στο φινάλε των ομίλων και ανοιχτό και μπορεί και να κερδίσει η Φάλκο για το γόητρο της. Η Φάλκο Σομπατέλι από την Ουγγαρία είναι μια σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα έχοντας τρεις συνεχόμενους τίτλους στην χώρα της και έχει κάνει πολλές ζημιές Αλλά δεν ελπίζει με 1-4 μετά το 88-65 στη Μάλαγα. Η Λε Μαν είναι παραδοσιακή δύναμη στην Γαλλία αλλά δεν έχει πολλά χρήματα εδώ και χρόνια. Εχει φέτος ένα νεανικό ρόστερ και διακυμάνσεις. Αλλά έκανε το μπαμ 85-78 με τη Μάλαγα εντός και με 3-2 πέρασε και είναι 2η με 3-2 σίγουρα. Διπλό 78-86 στο Λε Μαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς αλλά η Φάλκο θα παίξει για το γόητρο.

ΣΟΛΕ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ντέρμπι κορυφής σε ένα ανοιχτό όμιλο στο φινάλε. Ο νικητής περνά απευθείας. Η Τενερίφη το προβάδισμα. Η Σολέ στην Γαλλία είναι στα καλά ονόματα αλλά δεν είναι και καλά με 7 ήττες στα 8 τελευταία! Εδώ όμως πάει καλά και 97-86 την Νταρουσάφακα εντός και στο 3-2. Η Τενερίφη είναι μεγάλο όνομα και κάθε χρόνο έχει στόχο τον τίτλο εδώ. Και είναι στις ομάδες τετράδας στην Ισπανία. Δεν άρχισε καλά αλλά ρολάρει και εδώ είναι στο 3-2 μετά την κακή ήττα στην Ρίγα με 77-72. Κάνει μια κοιλιά προσέχουμε αλλά είναι ομάδα δυνατή και εκτός και όταν πρέπει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.37 και -6 λόγω κακής κατάστασης και της Σολέ το ματς και χαμηλά πάντως οι τιμές.

ΟΠΑΒΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Φινάλε των ομίλων και παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και εύκολο για τον Προμηθέα και άνετα 20π. Χωρίς νίκη και με συντριβές σε κάθε ματς η άπειρη πρωτάρα τσέχικη Οπάβα που δεν έχει και ξένους! Συντριβή 75-95 με Ρίτας εντός. Ο Προμηθέας (2-3) που έπαιζε στο Γιούροκαπ χρόνια, ήρθε εδώ με στόχο την πρόκριση και έχει κάνει εξαιρετική αρχή και στην Ελλάδα που δεν είχε ματς. Δεν έχει κόσμο και δυνατή έδρα. Αλλά έχει καλούς ξένους και σκοράρει πολύ. Εκτός όμως ο Χέιλ(20π). Ήττα στην παράταση με Ντιζόν μέσα και θέλει νίκη για να ελπίζει στην 2η θέση. Σίγουρα 3ος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -22 ο Προμηθέας αλλά δεν έχει λόγο να ...σκοτώσει την κακή Οπάβα και εκτός. Δεν αξίζει κάτι.

ΡΙΤΑΣ-ΝΤΙΖΟΝ

Φινάλε των ομίλων και ντέρμπι κορυφής αλλά παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Και ματς με φαβορί την γηπεδούχο που έχει και κίνητρο. Η Λιθουανική Ρίτας είναι μια έμπειρη ομαδα που έχει κάνει και μεγάλες πορείες παλαιότερα. Αλλά δεν έχει πολλά λεφτά. Πάντως έκανε καλές κινήσεις και είναι στο 3-2 με διπλό 75-95 στην Οπάβα. Θέλει νίκη για την 2η θέση. Η Ντιζόν είναι μπασκετούπολη και με μεγάλη εμπειρία και στόχο την τετράδα κάθε χρόνο στη λίγκα της. Φέτος έχει ξεκινήσει άσχημα όμως. Αλλά εδώ είναι αήττητη και έχει εξασφαλίσει την 1η θέση. Διπλό στην παράταση στη Πάτρα με Προμηθέα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρίτας έχει το κίνητρο και το προβάδισμα. Καλούτσικο το 1.40. Οριακό το -5.

ΟΣΤΑΝΔΗ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Φινάλε στον όμιλο και ντερμπάκι με προβάδισμα στην Καρσίγιακα. Η έμπειρη βελγική Οστάνδη έχει και καλές πορείες σε αυτό το επίπεδο. Και είναι μια έμπειρη και μαχητική ομάδα που παραδιακά στηρίζεται στην έδρα της για κάτι καλό. Στο 2-3 και ελπίζει μόνο με νίκη μετά το 87-84 με Στρασβούργο εντός. Η τουρκική Καρσίγιακα έχει μια έμπειρη ομάδα που θέλει να προχωρήσει και είναι η τρίτη δύναμη στην χώρα της που έχει κερδίσει ήδη την Φενέρ. Στο 3-2 εδώ με την ήττα της στην Ολντενμπουργκ με 97-88. Θέλει νίκη για να κυνηγά και την απευθείας πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντέρμπι. Στο 1.55 και -3η Καρσίγιακα. Δεν αξίζει κάτι.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Φινάλε στον όμιλο και ντερμπάκι με προβάδισμα στην έδρα. Το Στρασβούργο είναι στις έμπειρες ομάδες της Γαλλίας και με καλές θητείες και εδώ. Με διακυμάνσεις και δεν πείθει και πολύ αλλά εδώ εντυπωσιάζει και είναι πρώτο με 3-2 παρά την ήττα 87-84 στην Οστάνδη. Θέλει νίκη για την απευθείας πρόκριση. Η Όλντενμπουργκ είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Γερμανίας με στόχο την τετράδα βασικά. Στη λίγκα της έχει κερδίσει ήδη την πανίσχυρη Μπάγερν. Στο 2-3 εδώ με σπουδαία νίκη 97-88 με την Καρσίγιακα εντός. Θέλει νίκη για την πρόκριση(έχει πάντως την ισοβαθμία με Οστάνδη).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.35 και -6 η έδρα. Προβάδισμα αλλά χαμηλά οι τιμές.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΜΑΛΑΓΑ

Ντέρμπι στον όμιλο στο φινάλε αλλά αδιάφορο και ανοιχτό παιχνίδι! Το Περιστέρι του Σπανούλη που ανέλαβε και την Εθνική μας ομάδα, θέλει να προχωρήσει εδώ. Καλή ομάδα αλλά έχει διακυμάνσεις. Δεν είχε ματς στην Ελλάδα. Ηττα 78-86 με Λε Μαν μέσα αλλά έχει περάσει και δεν αλλάζει και θέση από την 3η. Η Μάλαγα είναι στις καλές ομάδες της Ισπανίας και έχει κάνει επιτυχημένη ανανέωση παίρνοντας το κύπελλο πέρσι. Πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ εδώ και θέλει να πάρει τον τίτλο. Εχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση με 4-1 μετά το 88-65 με Φάλκο εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ αδιάφορο ματς. Στο 1.50 και -3 η Μάλαγα καμία αξία.

ΙΓΚΟΚΕΑ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Φινάλε στον όμιλο αλλά παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και εύκολα η Τορτόνα. Η Ικγοκέα από την Βοσνία είναι μια μέτρια ομάδα χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες. Παίζει στην Αδριατική λίγκα που δεν πάει άσχημα καθώς έχει έμπειρους παίκτες και βόσνιους και σέρβους. Στο 0-5 εδώ με συντριβή 99-65 στη Τόφας. Η Τορτόνα είναι στις νέες ομάδες στο καμπιονάτο και πέρσι ήταν 3η. Φέτος όμως έχει πολλές αλλαγές και προβληματίζει καθώς δεν παίζει την γνωστή της άμυνα. Εδώ είναι όμως εξαιρετική με 4-1 χάνοντας 87-75 στη Μούρθια και θέλει νίκη για την απευθείας πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τορτόνα καθαρά. Στο 1.36 και -6 προς διπλό και βασικά η νίκη.

ΤΟΦΑΣ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Φινάλε στον όμιλο αλλά παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και εύκολα μάλλον η Μούρθια. Η Τόφας είναι στις μεσαίες ομάδα της Τουρκίας αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Και στη λίγκα της προβληματίζει. Εδώ διέλυσε 99-65 την ουραγό Ιγκοκέα και με 2-3 εξασφάλισε την πρόκριση και δεν αλλάζει από την 3η θέση. Αρα αδιάφορη. Η Μούρθια είναι στις μεσαίες ομάδες της Ισπανίας και φέτος είναι πολύ ενισχυμένη με στόχο τα πλέι οφ εκεί και το Φ4 εδώ. Σκοράρει πολύ φέτος. Στο 4-1 με το 87-75 εντός στο ντέρμπι κορυφής με την Τορτόνα. Θέλει νίκη για την απευθείας πρόκριση σαν πρώτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.36 και -6 η Μούρθια που έχει σωστά το προβάδισμα αλλά δεν αξίζει κάτι με τις τιμές αυτές.

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Φινάλε στον όμιλο αλλά παιχνίδι αδιάφορο. Εύκολα πάντως λογικά η Χάποελ. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι έμπειρη ομάδα αν και τα τελευταία χρόνια δεν ρίχνει πολύ χρήμα. Πάντως με τον πόλεμο στο Ισραήλ έγινε άνω κάτω και παίζει στην Σερβία χωρίς κόσμο. Ο σέρβος Τζίκιτς στο πάγκο. Εχει 4-1 με 71-61 με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα 1η και αδιάφορη. Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία μπορεί να μην έχει σχέση με την ποδοσφαιρική της δύναμη αλλά έχει κάνει βήματα τα τελευταία χρόνια που ρίχνει χρήμα. Εχει ρίξει και 20π στον ΠΑΟΚ αλλά 1-4 και αδιάφορη με 63-87 με Γαλατά εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -14 σωστά αλλά και θέμα διάθεσης της Χάποελ. Δεν είναι και τόσο κακή η Μπενφίκα πάντως.

ΠΑΟΚ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Φινάλε στον όμιλο με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά να διεκδικούν την 2η θέση. Αν και ο ΠΑΟΚ την έχει μάλλον εξασφαλίσει αφού έχει κερδίσει 88-77 στη Τουρκία και θα πρέπει να χάσει με 12π έχοντας 3-2 νίκες και η Γαλατά 2-3! Ο ΠΑΟΚ με την εμπειρία και ας έφαγε 20άρα(94-72) στην Μπενφίκα προχωρά. Και έχει κόσμο. Δεν έπαιξε στην Ελλάδα. Η Γαλατά είναι στα μεγάλα ονόματα λόγω ποδοσφαίρου στην Τουρκία και με πολύ κόσμο. Δεν έχει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια και είναι μέτρια. Αν και φέτος είναι ενισχυμένη. Ανετα 87-63 στη Μπενφίκα. Στη λίγκα 86-92 με Μπασαχεσίρ μέσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα ίσα το ματς σωστά και ανοιχτό. Τίποτα

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΒΟΝΝΗ

Φινάλε στον όμιλο και ντέρμπι. Και όλα ανοιχτά. Η Μπρεογκάν είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ισπανικές ομάδες που ποντάρει στην έδρα της. Θέλει να περάσει εδώ στην επόμενη φάση. Και είναι στο 2-3 με ήττα 77-65 στην Μπούρσασπορ στην Τουρκία. Εχει την ισοβαθμία μαζί της πάντως και θα ελπίζει ακόμα και αν χάσει. Η Βόννη είναι στις κλασικές ομάδες της Γερμανίας με στόχο την τετράδα που πέρσι πήρε και τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ! Ομως έφυγαν όλοι σχεδόν και είναι πολύ χειρότερη ήδη! Ρολάρει όμως και στο 3-2 με καλό διπλό 65-72 στην Χολόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντέρμπι και σωστά με την έδρα στο 1.62 και -3 η έδρα.

ΧΟΛΟΝ-ΜΠΟΥΡΣΑ

Φινάλε των ομίλων και ματς ντερμπάκι σε ένα ανοιχτό γκρουπ με μικρό προβάδισμα στην έδρα πάντως. Η Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ έχει θέματα με τον πόλεμο στην χώρα της. Και παίζει φέτος στην Αθήνα και τα Λιόσια στην έδρα της ΑΕΚ. Ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση. Στο 3-2 με την ήττα 65-72 με Βόννη εντός και θέλει νίκη. Η Μπούρσασπορ από την Τουρκία πρόσφατα είχε φτάσει στον τελικό του Γιούροκαπ. Προβληματική φέτος όμως και στο 2-3. Αλλά νίκησε 77-65 την Μπρέογκαν και έμεινε ζωντανή. Χάνει όμως στην ισοβαθμία μαζί της και θέλει μόνο νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ ντέρμπι αλλά σωστά στο 1.45 και -4 η πιο καλή Χολόν.

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΕΚ

Φινάλε των ομίλων και σημαντικό ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον και ντέρμπι. Η Λούντβιγκσμπουργκ από την Γερμανία έχει φτάσει και σε Φ4 της διοργάνωσης αλλά δείχνει χειρότερη από περασμένες χρονιές. Στη λίγκα της είναι στον μεσαίο χώρο. Συντριβή 80-60 στη Σζτσετσίν και στο 2-3. Εχει εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά θέλει την 2η θέση.
Η ΑΕΚ έριξε χρήματα φέτος καθώς παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην διοργάνωση και θέλει τίτλο! Παίζει εντός με το 20% των θεατών της. Άρχισε μέτρια αλλά ρολάρει και είναι πρώτη και αήττητη με 110-79 με Σάσαρι! Δεν είχε ματς στην Ελλάδα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ στο 1.60 και -3 η Λούντβι καθώς η ΑΕΚ είναι αδιάφορη. Απλά προς έδρα.

ΣΑΣΑΡΙ-ΣΖΤΣΕΤΣΙΝ

Φινάλε των ομίλων και σημαντικό ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον όμως και ντέρμπι. Η Σάσαρι είναι στις έμπειρες ομάδες της Ιταλίας με στόχο την τετράδα κάθε χρόνο. Αλλά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρσι και σε κακή κατάσταση γενικώς. Στο 1-4 εδώ μετά την συντριβή 110-79 στην ΑΕΚ και αποκλείστηκε. Η Στσζετζίν από την Πολωνία είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλο όνομα αλλά δεν είναι άσχημη καθώς έχει πολλούς αμερικανούς και ας έχει φθηνό ρόστερ. Μάλιστα πάτησε 80-60 την Λούντβι εντός και με 2-3 εξασφάλισε την πρόκριση και θέλει και την 2η θέση πια!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς. Στο 1.30 και -7 η έδρα δεν έχει καμία αξία.

Βαθμολογία -

19/12/2023Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Unicaja Unicaja 0 5 4 1 80% 417 366 51
2 Λε Μαν Λε Μαν 0 5 3 2 60% 404 388 16
3 Περιστέρι Περιστέρι 0 5 2 3 40% 387 420 -33
4 Φάλκο Σομπατέλι Φάλκο Σομπατέλι 0 5 1 4 20% 381 415 -34
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ντιζόν Ντιζόν 0 5 5 0 100% 449 362 87
2 Ρίτας Ρίτας 0 5 3 2 60% 430 378 52
3 Προμηθέας Πάτρας Προμηθέας Πάτρας 0 5 2 3 40% 416 378 38
4 Οπάβα Οπάβα 0 5 0 5 0% 335 512 -177
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group C
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Tenerife Tenerife 0 5 3 2 60% 399 358 41
2 Σολέ Σολέ 0 5 3 2 60% 400 404 -4
3 Νταρουσάφακα Νταρουσάφακα 0 5 2 3 40% 401 419 -18
4 VEF Ρίγα VEF Ρίγα 0 5 2 3 40% 350 369 -19
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group D
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 ΑEK ΑEK 0 5 5 0 100% 449 378 71
2 Στέτσιν Στέτσιν 0 5 2 3 40% 392 399 -7
3 Λούντβιγκσμπουργκ Λούντβιγκσμπουργκ 0 5 2 3 40% 397 411 -14
4 Ντιναμό Σάσαρι Ντιναμό Σάσαρι 0 5 1 4 20% 412 462 -50
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group E
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Στρασβούργο Στρασβούργο 0 5 3 2 60% 402 390 12
2 Καρσίγιακα Καρσίγιακα 0 5 3 2 60% 419 409 10
3 Όλντενμπουργκ Όλντενμπουργκ 0 5 2 3 40% 427 410 17
4 Οστάνδη Οστάνδη 0 5 2 3 40% 384 423 -39
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group F
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Βόννη Βόννη 0 5 3 2 60% 405 376 29
2 Χάποελ Χολόν Χάποελ Χολόν 0 5 3 2 60% 389 381 8
3 Μπρεογάν  Μπρεογάν 0 5 2 3 40% 365 367 -2
4 Μπούρσασπορ Μπούρσασπορ 0 5 2 3 40% 364 399 -35
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group G
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Χάποελ Ιερουσαλήμ Χάποελ Ιερουσαλήμ 0 5 4 1 80% 416 372 44
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 0 5 3 2 60% 376 393 -17
3 Γαλατασαράι Γαλατασαράι 0 5 2 3 40% 428 413 15
4 Μπενφίκα Λισαβόνας Μπενφίκα Λισαβόνας 0 5 1 4 20% 375 417 -42
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
19/12/2023Group H
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Μούρθια Μούρθια 0 5 4 1 80% 427 352 75
2 Ντερθόνα Τορτόνα Ντερθόνα Τορτόνα 0 5 4 1 80% 423 410 13
3 Τόφας Μπούρσα Τόφας Μπούρσα 0 5 2 3 40% 457 461 -4
4 Ιγκοκέα Ιγκοκέα 0 5 0 5 0% 361 445 -84
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)
Promotion - Champions League (Winners stage)
Promotion - Champions League (Qualification - Winners stage)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr