Μπάσκετ

Champions League: «Χλωμός» ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 13:24

Πολύ δύσκολο το έργο του δικεφάλου του Βορρά στην Προύσα, έχοντας και σημαντικές απουσίες κι ενώ υπέστη συντριβή στο πρώτο ματς με την Τόφας.

Champions League: «Χλωμός» ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία

ΤΟΦΑΣ-ΠΑΟΚ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Είχαμε πει αρχικά ανοιχτό ζευγάρι αλλά η Τόφας είναι καθαρά φαβορί καθώς διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα με 63-95! Και λογικά εύκολα πάλι για το 2-0. Ο ΠΑΟΚ(είχε αλλά το έχασε το μπόνους της έδρας) έκανε καλό όμιλο και πέρασε την Γαλατά παίρνοντας την 2η θέση. Εμπειρος και με κόσμος αλλά σε κακή κατάσταση, απουσίες και βαρύ κλίμα μετά και την ήττα από το Μαρούσι εντός στην Ελλάδα! Η Τόφας είναι στις μεσαίες ομάδα της Τουρκίας αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Ομάδα σοφτ και με θέμα στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθαρά η Τόφας καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά και έχει και απουσίες. Στο 1.20 και -9 .Το χάντικαπ προς άσο.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Η Λούντβι το μπόνους της έδρας. Και ζευγάρι κανονικά ντέρμπι αλλά είναι σε κακή κατάσταση η τουρκική ομάδα και φαβορί η Λούντβι είχαμε πει και έκανε το 1-0 με περίπατο και 82-63. Ντέρμπι λογικά εδώ. Η Λούντβιγκσμπουργκ από την Γερμανία που έχει φτάσει και σε Φ4 της διοργάνωσης αλλά δείχνει χειρότερη από περασμένες χρονιές. Στη λίγκα της είναι στον μεσαίο χώρο. Η Νταρουσάφακα είναι στις μεσαίες ομάδες της λίγκας της και θέλει να προχωρήσει και εδώ. Αλλά είναι σε κρίση. Στη λίγκα της 86-84 τη Τουρκ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νταρουσάφακα θα παλέψει και στο +4 προς άσο μάλλον.

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και το μπόνους της έδρας στην Καρσίγιακα που έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Και έκανε εύκολα σχετικά το 1-0 με το 89-85 στη Τουρκία. Ντέρμπι, αλλά προβάδισμα η έδρα εδώ. Η τουρκική Καρσίγιακα έχει μια έμπειρη ομάδα που θέλει να προχωρήσει και είναι η τρίτη δύναμη στην χώρα της που έχει κερδίσει ήδη την Φενέρ. Η Μπρεογκάν είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ισπανικές ομάδες που ποντάρει στην έδρα της. Θέλει να προχωρήσει εδώ αλλά δεν είναι καλά. Στη λίγκα της χαμηλά αλλά νίκησε την Γρανάδα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα προβάδισμα αν και ντέρμπι. Καλό το 1.65.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΡΙΤΑΣ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και ανοιχτό ζευγάρι είχαμε πει αν και η Ρίτας έχει το μπόνους της έδρας. Και το Περιστέρι με τρομερή εμφάνιση έσπασε την έδρα και νίκησε μέσα στην Ρίτας με 110-92 και έκανε το 1-0 και πήρε την έδρα. Και έχει προβάδισμα εδώ. Η Λιθουανική Ρίτας είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει κάνει και μεγάλες πορείες παλαιότερα. Αλλά δεν έχει πολλά λεφτά φέτος. Το Περιστέρι του Σπανούλη που ανέλαβε και την Εθνική μας ομάδα, θέλει να προχωρήσει εδώ. Καλή ομάδα αλλά έχει διακυμάνσεις. Θα έχει πολύ κόσμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Περιστέρι έχει προβάδισμα αλλά θα παλέψει η Ρίτας. Προς άσο με 1.55.

ΣΑΣΑΡΙ-ΣΟΛΕ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και ανοιχτό αρχικά είχαμε πει ζευγάρι με ομάδες που δεν είναι σε καλή κατάσταση γενικά. Και έτσι η Σάσαρι με την εμπειρία της έσπασε την έδρα με το εντυπωσιακό 72-93 και έκανε το 1-0! Προβάδισμα η Σάσαρι πλέον αλλά θέλει προσοχή. Η Σολέ στην Γαλλία είναι στα καλά ονόματα αλλά δεν είναι και καλά. Είχε ρεπό. Η Σάσαρι είναι στις έμπειρες ομάδες της Ιταλίας με στόχο την τετράδα κάθε χρόνο. Αλλά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρσι και σε κακή κατάσταση γενικώς. Αλλά πήρε πάνω της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.44 και -4 η έδρα και έχει προβάδισμα η νίκη σαφώς.

ΟΣΤΑΝΔΗ-ΧΟΛΟΝ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και ζευγάρι με απόλυτο φαβορί την Χολόν που είναι καλύτερη και ακριβότερη είχαμε πει και έκανε εύκολα το 1-0 με το 80-70. Και θα έχει και κόσμο μαζί της. Ντέρμπι εδώ αλλά έχει μικρό προβάδισμα η Χολόν. Η Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ που έχει θέματα με τον πόλεμο στην χώρα της. Και παίζει φέτος στην Αθήνα και τα Λιόσια στην έδρα της ΑΕΚ. Ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση. Η έμπειρη βελγική Οστάνδη έχει και καλές πορείες σε αυτό το επίπεδο. Και είναι μια έμπειρη και μαχητική ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της για κάτι καλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και στα ίσα οι τιμές. Ανοιχτό ματς.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΛΕ ΜΑΝ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και ζευγάρι ανοιχτό και ενδιαφέρον είχαμε πει και η ελληνική ομάδα έκανε το μπαμ στην Γαλλία με 78-68 έχοντας και 15π και πήρε την έδρα! Ανοιχτό ματς εδώ αλλά μικρό προβάδισμα η έδρα. Η Λε Μαν είναι παραδοσιακή δύναμη στην Γαλλία αλλά δεν έχει πολλά χρήματα εδώ και χρόνια. Εχει φέτος ένα νεανικό ρόστερ και διακυμάνσεις. Δεν είχε ματς στη λίγκα της. Ο Προμηθέας που έπαιζε στο Γιούροκαπ χρόνια, ήρθε εδώ με στόχο την πρόκριση και έχει εξαιρετική πορεία. Δεν έχει κόσμο. Στην Ελλάδα συντριβή 101-72 στην Καρδίτσα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ μάχη καθώς η Λε Μαν είναι έμπειρη ομάδα και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τον πρώτο αγώνα. Οχι για 1.45 και -4.

ΓΑΛΑΤΑ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Πλέι οφ στο Play-In για την πρόκριση στους "16". Στις 2 νίκες. Και ανοιχτό ζευγάρι με μικρό προβάδισμα στην Τορτόνα είχαμε πει αλλά η Γαλατά πήρε την έδρα με το 70-71 στην Ιταλία σε θρίλερ. Και εδώ μικρό προβάδισμα η έδρα. Η Τορτόνα είναι στις νέες ομάδες στο καμπιονάτο και πέρσι ήταν 3η. Φέτος όμως έχει πολλές αλλαγές και προβληματίζει καθώς δεν παίζει την γνωστή της άμυνα. Εδώ είναι όμως εξαιρετική. Στην Ιταλία διέλυσε 35π την Σκαφάτι εντός! Η Γαλατά είναι στα μεγάλα ονόματα λόγω ποδοσφαίρου στην Τουρκία και με πολύ κόσμο. Δεν έχει πολλά χρήματα και δεν παίζει καλά αν και ενισχυμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και χαμηλά το 1.44 και -5.Θα παλέψει η Τορτόνα. Ιδιο επίπεδο και οι δύο.

Βαθμολογία -

09/01/2024Group I
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Στρασβούργο Στρασβούργο 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Unicaja Unicaja 0 0 0 0 0% 0 0 0
09/01/2024Group J
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ντιζόν Ντιζόν 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Βόννη Βόννη 0 0 0 0 0% 0 0 0
09/01/2024Group K
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Χάποελ Ιερουσαλήμ Χάποελ Ιερουσαλήμ 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 Tenerife Tenerife 0 0 0 0 0% 0 0 0
09/01/2024Group L
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Μούρθια Μούρθια 0 0 0 0 0% 0 0 0
2 ΑEK ΑEK 0 0 0 0 0% 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr