Μπάσκετ

Μεγάλες μάχες στην Ευρωλίγκα (UP)

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 13:32

Πολύ ενδιαφέροντα ματς για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με πέντε αναμετρήσεις στο μενού της Πέμπτης.

Μεγάλες μάχες στην Ευρωλίγκα (UP)

ΕΦΕΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προβληματίζει γενικά, αλλά συνέρχεται (8-13) καθώς είχε σοβαρές απουσίες για πολύ καιρό η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ο Τσαν στο πάγκο θεωρείται πολύ εξελίξιμος αλλά δεν άρχισε καλά. Γενικά πάντως η Εφές είναι φαβορί για πλέι οφ με την εμπειρία της. Αλλά έχει θέμα στο βάθος της και στην φροντ λάιν. Εχει το μπαμ στην Μονακό! Σοφτ και νοσοκομείο για καιρό. Εχει πάντως επιστροφές και μετά τις 7 συνεχόμενες ήττες αν και βελτιωμένη, διέλυσε 99-75(50-29ημ) την 2η Βίρτους εντός. Η χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκα με 90π.

Νέα εποχή με καλή αρχή αλλά μικρό προβληματισμό τώρα(15-6) η Μπαρτσελόνα χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ που είναι όμως στα 15εκ!. Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στον πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους παίκτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερούς σέντερ! Στόχος το Φάιναλ Φορ. Αν και θέλει χρόνο, άρχισε εντυπωσιακά. Αλλά έκανε κοιλιά με σοκ στην Άλμπα!.Στις 4 συνεχόμενες νίκες, όλες μέσα και 91-73 την Ζάλγκιρις.

ΕΦΕΣ: Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός), Κλάιμπερν(φόργουορντ,18π,6ρ,εκτός), Γιλμάζ(φόργουορντ,2π,1ρ,εκτός),
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αρμπίνες(φοργουορντ,7π,2ρ,εκτός), Λαπροβίτολα(πλέι μέικερ,12π,4ας,εκτός),Ναγι(σέντερ,3π,2ρ,εκτός)

EKTIMHΣΗ: Στα ίσα οι τιμές και ανοιχτό ματς. Η Εφές βρίσκει την φόρμα της πάλι και μικρό προβάδισμα. Στα ειδικά στο +8 στο 1.30

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Με διακυμάνσεις αλλά ελπίζει ο Ερυθρός Αστέρας που βελτιώθηκε με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο που ανέλαβε στην 4η αγ (έφυγε ο Ιβάνοβιτς). Έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό και είναι πάντα μαχητικός. Θέλει να βρει χημεία με τους διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του Αστέρα. Χαμηλά με 9-12 και έχει θέμα στην περιφέρεια. Πάντως έχει το μπαμ στην Φενέρ και στο Μιλάνο 62-76(31-47ημ) μετά το σοκ στην ουραγό Βιλερμπάν!

Μεταμορφώθηκε (11-10) και είναι σε φόρμα και με αξιώσεις με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η έμπειρη Μπασκόνια που είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν μπορείς να την υποτιμήσεις και ποτέ. Και πάντα κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφ. Με ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ ποντάρει στην έδρα. Ομάδα του όβερ. Αρχισε καλά αλλά βρέθηκε σε βαθιά κρίση και στην 5η αγ τέλος ο Πεναρόγια και με τον Ιβάνοβιτς πάλι στο πάγκο της είναι άλλη ομάδα και έκανε και 7/8 και μπαμ στο ΣΕΦ! Αγαπά τα θρίλερ. Καθάρισε άνετα στο β΄ μέρος 80-69 (33-32ημ) εντός τον Ολυμπιακό με14τρ!

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόπιτς([πλέι μέικερ,5π,2ας,εκτός), Νέντοβιτς(περιφερειακός,11π,2ας,εκτός)
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ:Κιόζα(πλέι μέικερ,1π,3ας,εκτός)

EKTIMHΣΗ: Εχει θέματα απουσιών αλλά και την έδρα ο Αστέρας.Ομάδαμέρας η Μπασκόνια. Μάχη αλλά προβάδισμα η έδρα και στο 1.50 και -4 χαμηλά

ΑΛΜΠΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε κακή γενικά φέτος κατάσταση (4-17) η Άλμπα που είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Είχε καιρό και πολλές απουσίες και απογοητεύει. Πάντα με ισπανό κόουτς, παίζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Χωρίς μεγάλο μπάτζετ, με κόσμο, έχει χημεία και θέλει προσοχή έχοντας το μπαμ με την Μπάρτσα και το Μιλάνο μέσα. Δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Εχει πολλά απ ντάουν. Πάλεψε αλλά έχασε και στο Μιλάνο με 82-76(79-76 στο 38') Και τρομερό διπλό με 63-88 στην ουραγό Βιλερμπάν(2/21τρ)!

Μέτρια η πορεία (8-13) της Μπάγερν που είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ και αρέσκεται σε ρόλο ρυθμιστή αν και θέλει πλέι οφ. Φέτος έκανε επένδυση φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα. Αρχισε άσχημα αλλά παίζει καλά αν και έχει ταβάνι. Παλεύει πολλά ματς και ας τα έχασε. Σε καλή σχετικά κατάσταση. Οι τελευταίες της ήττες ήταν λογικές .Πάλεψε για το μπαμ στην Φενέρ και έχασε στην παράταση (19-8,57-61)

ΑΛΜΠΑ:Ολίντε(φόργουορντ,10π,5ρ,αμφίβολος)
ΜΠΑΓΕΡΝ:

EKTIMHΣΗ: Ντέρμπι, εμφύλιος και στο 1.60 και -3 σωστά η Μπάγερν αλλά χαμηλά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ

Σε κρίση πάλι μετά τις 4 συνεχόμενες νίκες (11-10) ο Ολυμπιακός που έχασε στην Μπάρτσα αλλά και στην Μπασκόνια με 80-69 εύκολα μετ το 33-32ημ και έχει γκρίνια! Καθώς είναι ο περσινός φιναλίστ. Εχει ένα εξαιρετικό σύνολο με την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης (73π) και στόχο το Φάιναλ Φορ. Εχει θέμα στην επίθεση όμως (η χειρότερη στη λίγκα με 75π!) και άρχισε με απουσίες. Εχει το σοκ με την Μπασκόνια μέσα. Πλήρης πλέον αλλά έχει κάνει πολλές ήττες φέτος και ειδικά στο ΣΕΦ. Αγαπά τα θρίλερ και προσέχουμε ότι δεν παίζει και όταν κερδίζει καλά.

Αντέχει ψηλά (12-9) σχετικά η Μακάμπι αν και το μυαλό της είναι στον πόλεμο της χώρας της με την Χαμάς. Παίζει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα εντός έδρας. Στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά πια δεν τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και ας έχει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Πάντως με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλ ομάδα με σκορ, αθλητική και ρυθμού, με τρομερή περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν και την άμυνα. Έχει μπαμ σε ΟΑΚΑ και Μιλάνο! Σε φόρμα αλλά σοκ από +24(13-37)με την Παρτίζαν στην κοινή τους έδρα(αλλά εκτός) 88-79!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαλ(σεντερ,8π,5ρ,εκτός)
ΜΑΚΑΜΠΙ:

EKTIMHΣΗ: Ο Ολυμπιακός χωρίς Φαλ και η Μακάμπι έχει την καλύτερη επίθεση (86π). Στο 1.52 και -4 προς άσο με την έδρα. Βασικά η νίκη.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Κάνει κοιλιά ξεκάθαρα αν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει (14-7 )απρόσμενα η ιστορική Βίρτους Μπολόνια που έχει χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα, αλλά πέρσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν τα πλέι οφ. Εγινε άνω-κάτω πριν το τζάμπολ που έφυγε ο κόουτς Σκαριόλο. Είχαμε πει ότι δεν περιμένουμε πολλά και απλά θα κυνηγά τα πλέι οφ έχοντας θέμα στους ψηλούς και όντας γερασμένη. Αλλά εντυπωσιάζει και θέλει πλέον τετράδα! Εχει εκκωφαντικό διπλό με στο Μονακό με 25π αλλά και στην Παρτίζαν.Κάνει κοιλιά και μετά την Μακάμπι νέα συντριβή 99-75 (50-29ημ) στην Εφές!

Χωρίς στόχους η ουραγός (4-17) Βιλερμπάν με τις αλλαγές προπονητών!Μεγαλομέτοχος ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ. Εξ αρχής στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γηρασμένη σε πολλά επίπεδα. Αλλά κάνει ζημιές. Εχει χάσει την αθλητικότητά που είχε και έχει αλλάξει στιλ. Τέλος στην 4η αγ ο Τι Τζέι Πάρκερ και στη θέση του ο Ποτζέκο που έφυγε και αυτός στην 19η αγ!. Βελτιωμένη έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 100-91 με τον Αστέρα μέσα αλλά σοκ με την άλλη ουραγό Άλμπα μέσα με 63-88 με 2/21τρ!

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Τσάτσοκ(σέντερ,3π,2ρ,εκτός), Ντόμπριτς(φόργουορντ,,8π,3ρ,εκτός),Σεγκέλια(φόργουορντ,15π,6ρ,εκτός)
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντε Κολό (περιφερειακός,12π,3ας,εκτός),

EKTIMHΣΗ: Κάνει μια κοιλιά η Βίρτους και η Βιλερμπάν ουραγός αλλά όχι τόσο κακή. Στο 1.28 και-7 σωστά αλλα η έδρα λογικά θα καθαρίσει

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΦΕΝΕΡ

Προβληματισμός στην Ζάλγκιρις (7-14) που έφυγε τελικά ο Μακσβίτις και νέος προπονητής είναι ο Τρινκέρ από την 18η αγ! Μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφς! Κακή (3-6) εντός φέτος αν και με 15.000 κόσμο! Πάντως δεν παίζει και τόσο άσχημα! Πρόβλημα στο σέντερ και ξεχνά την περσινή πορεία. Αν και άρχισε εντυπωσιακά έμεινε πίσω πια. Εξαιρετική άμυνα ,πρόβλημα στο σκορ και είνα πιο επικίνδυνη περιέργως εκτός με διπλά σε Μιλάνο ,Βαλένθια και Μπολόνια! Λογικά έχασε στην Ισπανία από την Μπάρτσα με 91-73 παλεύοντας κατά διαστήματα.

Συνήλθε (13-8) η Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ! Η Φενέρ των Καλάθη,Ντόρσεϊ,Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Έμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφς. Καλή φροντ λάιν γεμάτη ,αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Καλή έδρα παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα. Πάντως αγχώνεται σε ματς που είναι φαβορί. Δύσκολα στην παράταση εντός την Μπάγερν(19-8,57-61)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ:Ουλανόβας (φόργουορντ,8π,4ρ,αμφίβολος)
ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μεικερ,εκτός), Χέιγς(φόργουορντ,9π,4ρ,αμφίβολος)

EKTIMHΣΗ: Πονηρή έξοδος για την καλύτερη Φενέρ. Στο 1.62 και -3 σωστά. Προς νίκη Φενέρ αλλα ντερμπάκι

ΜΟΝΑΚΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με διακυμάνσεις (11-10)και προβληματισμό η πανάκριβη Μονακό που είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Και έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που όμως δεν είναι καλά ! Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ, με αθλητικότητα αλλά και άμυνα, αλλά έχει και διακυμάνσεις. Τρομερή περιφέρεια. Αλλά δεν είναι και πολύ καλά. Γυρίζει. ο Οκομπό που είχε τεθεί εκτός ομάδας! Συντριβή στο ΟΑΚΑ 88-63 από ΠΑΟ

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα. Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Και αν και τα τελευταία χρόνια έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ και δείχνει και γερασμένη, έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και παίζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα, βάθος, γύρισε ο Καμπάτσο και κάνει την διαφορά. Τρομερή φόρμα και άνετα πρώτη(19-2)αν και κάνει μια κοιλιά. Στην παράταση από 18-30 την Βαλένθια μέσα και στη λίγκα της ήττα 73-61 στην Μούρθια.Θέμα με Ταβάρες και απουσίες

ΜΟΝΑΚΟ:
ΡΕΑΛ:Μούσα(φόργουορντ,12π,5ρ,αμφίβολος), Ρούντι(περιφερειακός,5π,2ρ,αμφίβολος), Γιουλ(πλέι μέικερ,8π,2ας,εκτός),Ταβάρες(σέντερ,10π,5ρ,εκτός), Πουαρέ(σέντερ,9π,5ρ,αμφίβολος)

EKTIMHΣΗ: Κάνει μια κοιλιά η τρομερη Ρεάλ και έχει και απουσίες Η Μονακό επίσης προβληματίζει τελευταία. Μάχη και σωστά στα ίσα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟ (13-8) μετά τα μπαμ σε Μονακό, Μιλάνο και Βαλένθια. Φέτος ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έχει 11 νέα πρόσωπα και ήθελε χρόνο για να δέσει και έτσι άρχισε μουδιασμένα. Στόχος τα πλέι οφ και ότι καλύτερο μετά και πλέον δείχνει ότι μπορεί εξάδα. Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ (Α1) και την απόκτηση του Ναν έφτιαξε το κλίμα. Μετά την Εφές που είχε και +22,διέλυσε την Μονακό εντός 88-63. Γυρίζει και ο Παπαπέτρου

Δεν παίζει καλά αλλά κερδίζει (11-10) αρκετά ματς και έκανε και 5 σερί νίκες η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που όμως κάνει πάλι κοιλιά με 4 ήττες στα 6 τελευταία! Πέρσι έκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ιδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά. Εχει κρατήσει κορμό, αλλά δεν έχουν βγει οι ΝΒΑερς και τόσο. Τρομερή έδρα, προπονητής, χημεία και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, σπουδαία επίθεση αλλά σοφτ και με θέμα στην άμυνα. Πολλές διακυμάνσεις και έχει θέμα στο πόιντ. Τρομερή ανατροπή με Μακάμπι μέσα από 13-37 (!) και άνετα 88-79! Eκτακτη σημαντική απουσια του Πάντερ που είχε καθαρίσει το ματς στο Βελιγράδι

ΠΑΟ:Βιλντόζα(πλέι μέικερ,8π,2ας,εκτός),Μπαλτσερόφσκι(σέντερ,3π,2ρ,εκτός)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ:Αβράμοβιτς(πλέι μέικερ,7π,2ας,εκτός),Πάντερ (περιφερειακός,15π,3ας,εκτός)

EKTIMHΣΗ: Πονηρό ματς αν και ο ΠΑΟ με την έδρα έχει προβάδισμα και με την φόρμα. Στο 1.37 χαμηλά και στο -6 δεν αξίζει

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Με διακυμάνσεις και μετά και τις 5 συνεχόμενες ήττες (αλλά εντός προγράμματος) ρολάρει πάλι η Βαλένθια (10-11) που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα αλλά πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Μούμπρου. Γενικά σε ρόλο ρυθμιστή. Πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της Γκραν Κανάρια. Αν και κανονικά δεν περιμένουμε πολλά εκτός από το να κάνει ζημιές, εντυπωσιάζει καθώς έχει αλλάξει στιλ και παίζει τρομερή άμυνα. Εχει την χειρότερη επίθεση όμως. Ηττα στην παράταση από +12(18-30) στην πρώτη Ρεάλ και 4 ήττες στα 5 τελευταία.

Σε κρίση (9-12) και φέτος το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για τίτλο. Και πέρσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έτσι έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς Γενικά είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει για Φ4 και ψάχνει και τον τίτλο. Και έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς που είναι εκτός τώρα. Ανανέωσε ο Μεσίνα μέχρι το 2026 στο πάγκο! ."Νοσοκομείο" πάλι αν και εκανε νίκες με την άμυνα. Πήρε τον ΝΒΑερ σκόρερ Μακ Γκρούντερ. Ηττα 62-76(31-47ημ) άνετα με Αστέρα μέσα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Κλαβέρ(φόργουορντ,3π,3ρ,εκτός),
ΜΙΛΑΝΟ: Μίροτιτς(φόργουορντ,18π,7ρ,εκτός), Λο (πλέι μέικερ,10π,4ας,εκτός),Ρίτσι(φοργουορντ,1π,1ρ,εκτός), Σιλτς(περιφερειακος,17π,3ρ,αμφίβολος),Μπαρόν(περιφερειακός,8π,2ας,εκτός)

EKTIMHΣΗ: Ομάδες σε κακή κατάσταση τελευταία. Στο 1.50 και -4 η έδρα καμία αξία. Μικρό προβάδισμααλλά όλα πιθανά.

Βαθμολογία -

18/01/2024Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 0 21 19 2 90.5% 1808 1571 237
2 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 0 21 15 6 71.4% 1751 1658 93
3 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 0 21 14 7 66.7% 1722 1711 11
4 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 21 13 8 61.9% 1700 1604 96
5 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε 0 21 13 8 61.9% 1731 1679 52
6 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 21 12 9 57.1% 1797 1823 -26
7 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 21 11 10 52.4% 1590 1557 33
8 Μονακό Μονακό 0 21 11 10 52.4% 1681 1669 12
9 Παρτιζάν Παρτιζάν 0 21 11 10 52.4% 1734 1731 3
10 Μπασκόνια Μπασκόνια 0 21 11 10 52.4% 1719 1729 -10
11 Βαλένθια Βαλένθια 0 21 10 11 47.6% 1604 1602 2
12 Μιλάνο Μιλάνο 0 21 9 12 42.9% 1624 1581 43
13 Ερυθρός Αστέρας Ερυθρός Αστέρας 0 21 9 12 42.9% 1714 1680 34
14 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 0 21 8 13 38.1% 1608 1685 -77
15 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 0 21 8 13 38.1% 1713 1804 -91
16 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 0 21 7 14 33.3% 1640 1702 -62
17 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 0 21 4 17 19% 1640 1813 -173
18 Άλμπα Βερολίνου Άλμπα Βερολίνου 0 21 4 17 19% 1594 1771 -177
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Promotion - Play Offs: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr