Μπάσκετ

Ματς-φωτιά στην Ευρωλίγκα!

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 12:04

"Καυτά" ματς στην 23η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο Παναθηναϊκός στη σκληρή έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ματς-φωτιά στην Ευρωλίγκα!

ΦΕΝΕΡ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Συνήλθε (13-9) η Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ! Η Φενέρ των Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Εμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφ. Καλή φροντ λάιν γεμάτη, αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Καλή έδρα (10-1!) παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα. Και αγχώνεται σε ματς που είναι φαβορί. Από κακή εμφάνιση στο Κάουνας και συντριβή με την μέτρια Ζάλγκιρις με 98-75!

Κάνει κοιλιά ξεκάθαρα αν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει (15-7) απρόσμενα η ιστορική Βίρτους Μπολόνια που έχει χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα, αλλά πέρσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν τα πλέι οφ. Εγινε άνω-κάτω πριν το τζάμπολ που έφυγε ο κόουτς Σκαριόλο. Είχαμε πει ότι δεν περιμένουμε πολλά και απλά θα κυνηγά τα πλέι οφ έχοντας θέμα στους ψηλούς και όντας γερασμένη. Αλλά εντυπωσιάζει (10-1 εντός) και θέλει πλέον τετράδα! Εχει εκκωφαντικό διπλό με στο Μονακό με 25π αλλά και στην Παρτίζαν. Κάνει κοιλιά και αγχώθηκε από -10 στο 30΄' να κερδίσει 73-63 εντός την ουραγό Βιλερμπάν.

ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μεικερ,εκτός), Χέιγς(φόργουορντ,9π,4ρ,εκτός), Πιέρ(φόργουορντ,10π,5ρ,εκτός),Σέστινα(φόργουορντ,6π,3ρ,εκτος)
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Τσάτσοκ(σέντερ,3π,2ρ,εκτός),Ντομπριτς(φόργουορντ,,8π,3ρ,εκτός),Σεγκέλια(φόργουορντ,15π,6ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάνει κοιλιά η Βίρτους και η Φενέρ με την έδρα έχει προβάδισμα. Στο 1.40 και -5 προς άσο και βασικά η νίκη.

ΑΛΜΠΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε κακή γενικά φέτος κατάσταση (4-18) η Αλμπα που είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Είχε καιρό και πολλές απουσίες και απογοητεύει. Πάντα με ισπανό κόουτς, παίζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Χωρίς μεγάλο μπάτζετ, με κόσμο, έχει χημεία και θέλει προσοχή έχοντας το μπαμ με την Μπάρτσα και το Μιλάνο μέσα. Δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Εχει πολλά απ ντάουν. Ηττα 65-82 με Μπάγερν εντός καθώς είχε 3/18τρ. Στην λίγκα της νίκησε την Βόννη εκτός.
Με διακυμάνσεις αλλά ελπίζει ο Ερυθρός Αστέρας που βελτιώθηκε με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο που ανέλαβε στην 4η αγ (έφυγε ο Ιβάνοβιτς). Έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό και είναι πάντα μαχητικός. Θέλει να βρει χημεία με τους διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα οπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του Αστέρα. Χαμηλά με 9-13 και έχει θέμα στην περιφέρεια. Πάντως έχει το μπαμ στην Φενέρ και στο Μιλάνο. Ηττα δίκαια 90-91 εντός με Μπασκόνια (52-40 στο 19',65-77).

ΑΛΜΠΑ:Ολίντε(φόργουορντ,10π,5ρ,αμφίβολος)
ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόπιτς([πλέι μέικερ,5π,2ας,εκτός), Νέντοβιτς (περιφερειακός,11π,2ας,αμφίβολος), Τεόντοσιτς(πλέι μεικερ,10π,5ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αστέρας φαβορί και στο 1.50 και -4 σωστά. Θέλει προσοχή όμως καθώς έχει χάσει πχ και στην Βιλερμπάν.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντέχει ψηλά (12-10) σχετικά η Μακάμπι αν και το μυαλό της είναι στον πόλεμο της χώρας της με την Χαμάς. Παίζει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα εντός έδρας. Στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά πια δεν τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και ας έχει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Πάντως με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλαδή ομάδα με σκορ, αθλητική και ρυθμού, με τρομερή περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν και την άμυνα. Έχει μπαμ σε ΟΑΚΑ και Μιλάνο! Εχει την 2η καλύτερη επίθεση (85π). Κακή εμφάνιση και 89-72 εκτός με Ολυμπιακό.

Σε τρομερή κατάσταση ο Παναθηναϊκός (13-8) μετά τα μπαμ σε Μονακό, Μιλάνο και Βαλένθια και 8 νίκες στα 9 τελευταία! Φέτος ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έχει 11 νέα πρόσωπα και ήθελε χρόνο για να δέσει και έτσι άρχισε μουδιασμένα. Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ (Α1) και την απόκτηση του Ναν έφτιαξε το κλίμα και ρολάρει και στόχος πλέον είναι όχι τα πλέι οφ αλλά το πλεονέκτημα έδρας. Πάτησε και την Παρτίζαν εντός 84-71 μετά το 58-58 στο 30΄. Είχε τον Ολυμπιακό εντός για την Ελλάδα (85-80).
ΜΑΚΑΜΠΙ:
ΠΑΟ: Βιλντόζα(πλέι μέικερ,8π,2ας,εκτός), Μπαλτσερόφσκι(σέντερ,3π,2ρ,εκτός), Μαντζούκας(φόργουορντ,1π,1ρ,εκτός), Σλούκας(πλέι μέικερ,10π,4ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πλήρης η Μακάμπι και θεματάκια ο ΠΑΟ που και πάλι όμως μπορεί να κερδίσει. Στα ίσα το ματς σωστά. Σοβαρή η απουσία Σλούκα και από 1.70 πήγε στο 2.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Μέτρια η πορεία (9-13) της Μπάγερν που είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ και αρέσκεται σε ρόλο ρυθμιστή αν και θέλει πλέι οφ. Φέτος έκανε επένδυση φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα. Αρχισε άσχημα αλλά παίζει καλά αν και έχει ταβάνι. Παλεύει πολλά ματς και ας τα έχασε. Σε καλή σχετικά κατάσταση. Οι τελευταίες της ήττες ήταν λογικές. Νίκη εκτός με την ουραγό Αλμπα εύκολα με 65-82 με 13τρ.
Χωρίς στόχους η ουραγός (4-18) Βιλερμπάν με τις αλλαγές προπονητών! Μεγαλομέτοχος ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ. Εξ αρχής στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γερασμένη σε πολλά επίπεδα. Αλλά κάνει ζημιές. Εχει χάσει την αθλητικότητά που είχε και έχει αλλάξει στιλ. Τέλος στην 4η αγ ο Τι Τζέι Πάρκερ και στη θέση του ο Ποτζέκο που έφυγε και αυτός στην 19η αγ!. Εδειχνε βελτιωμένη αλλά έφαγε 25π από την ουραγό επίσης Άλμπα μέσα! Πάντως πάλεψε και έχασε 73-63 στην δυνατή Βίρτους από +10 στο 30'!
ΜΠΑΓΕΡΝ:
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντε Κολό (περιφερειακός,12π,3ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάγερν προβάδισμα καθαρά και στο 1.27 και -8 τσιμπημένο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα. Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Και αν και τα τελευταία χρόνια έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ και δείχνει και γερασμένη, έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και παίζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα, βάθος, γύρισε ο Καμπάτσο και κάνει την διαφορά. Τρομερή φόρμα και άνετα πρώτη (19-3) αν και κάνει μια κοιλιά έχοντας εκτός και τον Ταβάρες και συντριβή 98-74 στο Μονακό!
Προβληματίζει (12-10) ο Ολυμπιακός με τις διακυμάνσεις του και το πρόβλημα στο σκορ καθώς είναι ο περσινός φιναλίστ. Έχει ένα εξαιρετικό σύνολο με την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης (73π) και στόχο το Φάιναλ Φορ. Εχει θέμα στην επίθεση όμως (η χειρότερη στη λίγκα με 75π!) και άρχισε με απουσίες. Εχει το σοκ με την Μπασκόνια και την Βαλένθια μέσα. Αγαπά τα θρίλερ. Καλή νίκη με 13τρ με την Μακάμπι εντός εύκολα με 89-72. Χωρίς άγχος εδώ. Είχε το ντέρμπι εκτός με Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και έχασε 85-80. Με 0/6 με τις ισπανικές ομάδες φέτος. Χωρίς σέντερ (έξω Φαλ-Μιλουτίνοφ) και τεράστιο πρόβλημα στην ρακέτα.
ΡΕΑΛ: Ρούντι(περιφερειακός,5π,2ρ,αμφίβολος), Γιουλ(πλέι μέικερ,8π,2ας,εκτός), Ταβάρες(σέντερ,10π,5ρ,εκτός)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαλ(σεντερ,8π,5ρ,εκτός), Μιλουτίνοφ(σέντερ,10π,5ρ,εκτός), Γκος(πλέι μέικερ,8π,3ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.16 και -11 από -9 το ματς και προς άσοκαι πάλι καθώς ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές απουσίες.

ΕΦΕΣ-ΜΟΝΑΚΟ

Συνέρχεται (9-13) μετά την κρίση με τιςσοβαρές απουσίες για πολύ καιρό η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ο Τσαν στον πάγκο θεωρείται πολύ εξελίξιμος αλλά δεν άρχισε καλά. Γενικά πάντως η Εφές είναι φαβορί για πλέι οφ με την εμπειρία της. Αλλά έχει θέμα στο βάθος της και στην φροντ λάιν. Έχει το μπαμ στην Μονακό! Σοφτ και νοσοκομείο για καιρό. Εκανε και 7 συνεχόμενες ήττες και έμεινε πίσω! Η χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκα με 90π. Ρολάρει και διέλυσε 98-74(42-39ημ) την Μπάρτσα εντός.
Με διακυμάνσεις (12-10) η πανάκριβη Μονακό που είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Και έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που όμως δεν είναι καλά ! Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ, με αθλητικότητα αλλά και άμυνα, αλλά έχει και διακυμάνσεις. Τρομερή περιφέρεια. Γύρισε ο Οκομπό που ήταν τιμωρημένος εσωτερικά και διέλυσε 98-74 την πρώτη Ρεάλ εντός!
ΕΦΕΣ: Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός),Γιλμάζ(φόργουορντ,2π,1ρ,εκτός)
ΜΟΝΑΚΟ: Μπράουν(φόργουορντ,9π,5ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι αλλά συνήλθε η Εφές και στο 1.62 και -2. Χαμηλά λίγο αλλά και προς έδρα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μεταμορφώθηκε (12-10) και είναι σε φόρμα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η έμπειρη Μπασκόνια που είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν την υποτιμάς και ποτέ. Και πάντα κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφ. Με ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ στηρίζεται στην έδρα. Ομάδα του όβερ. Βρέθηκε σε βαθιά κρίση και στην 5η αγ τέλος ο Πεναρόγια και με τον Ιβάνοβιτς πάλι στο πάγκο της είναι άλλη ομάδα και έκανε και 7/8 και μπαμ στο ΣΕΦ! Αγαπά τα θρίλερ. Σε φόρμα και καλό διπλό με 17τρ(!) στον Αστέρα με 90-91 (52-40 στο 19',65-77)
Με διακυμάνσεις και ρολάρει πάλι η Βαλένθια (11-11) που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα αλλά πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Μούμπρου. Γενικά σε ρόλο ρυθμιστή. Πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της Γκραν Κανάρια. Αν και κανονικά δεν περιμένουμε πολλά εκτος από το να κάνει ζημιές, εντυπωσιάζει καθώς έχει αλλάξει στιλ και παίζει τρομερή άμυνα. Εχει την χειρότερη επίθεση όμως. Με 4 ήττες στα 6 τελευταία αλλά καθάρισε το Μιλάνο εντός με 84-72 μετά το 32-43 στο 21' και έχει ψυχολογία. Και στη λίγκα της διπλό 75-85 στην Σαραγόσα.
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Κιόζα(πλέι μέικερ,1π,3ας,εκτός)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Κλαβέρ(φόργουορντ,3π,3ρ,αμφίβολος), Γιόβιτς(πλέι μέικερ,5π,3ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισπανικός εμφύλιος. Στο 1.50 και -4 η έδρα σωστά. Ντερμπάκι με λίγο έδρα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Δεν παίζει καλά αλλά κερδίζει (11-11) αρκετά ματς η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που όμως κάνει πάλι κοιλιά με 5 ήττες στα 7 τελευταία! Πέρσι έκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ίδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά. Εχει κρατήσει κορμό, αλλά δεν έχουν βγει οι ΝΒΑερς και τόσο. Τρομερή έδρα, προπονητής, χημεία και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, σπουδαία επίθεση αλλά σοφτ και με θέμα στην άμυνα. Πολλές διακυμάνσεις και έχει θέμα στο πόιντ. Τρομερή ανατροπή με Μακάμπι μέσα από -24 αλλά χωρίς Πάντερ ήττα 84-71 στο ΟΑΚΑ μετά το 58-58(30').

Προβληματισμός στην Ζάλγκιρις (8-14) που έφυγε τελικά ο Μακσβίτις και νέος προπονητής είναι ο Τρινκέρ από την 18η αγ! Μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφ! Κακή (4-6) εντός φέτος αν και με 15.000 κόσμο! Αν και γενικά δεν παίζει και τόσο άσχημα! Πρόβλημα στο σέντερ. Αν και άρχισε εντυπωσιακά έμεινε πίσω πια. Εξαιρετική άμυνα, πρόβλημα στο σκορ και είνα πιο επικίνδυνη περιέργως εκτός με διπλά σε Μιλάνο, Βαλένθια και Μπολόνια! Τρομερή εμφάνιση πάντως και 98-75 την Φενέρ εντός!

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Αβράμοβιτς(πλέι μέικερ,7π,2ας,εκτός), Πάντερ(περιφερειακός,14π,4ρ,αμφίβολος)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Ουλανόβας (φόργουορντ,8π,4ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πονηρή εκτός η Ζάλγκιρις και με ψυχολογία και η Παρτίζαν δεν είναι σε καλό μομέντουμ. Συνεπώς καμία αξία στο 1.25 και -7.

ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε κρίση (9-13) και φέτος το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για τίτλο. Και πέρυσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έτσι έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς Γενικά είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει για Φ4 και ψάχνει και τον τίτλο. Και έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς που είναι εκτός τώρα. Ανανέωσε ο Μεσίνα μέχρι το 2026 στον πάγκο! "Νοσοκομείο" πάλι αν και έκανε νίκες με την άμυνα. Πήρε τον ΝΒΑερ σκόρερ Μακ Γκρούντερ. Γύρισε ο Σιλντς. Ηττα με 84-72 μετά το 32-43 στο 21' στην Βαλένθια.

Νέα εποχή με καλή αρχή αλλά μικρό προβληματισμό τώρα(15-7) η Μπαρτσελόνα χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ που είναι όμως στα 15εκ! Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στον πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους παίκτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερούς σέντερ! Στόχος το Φάιναλ Φορ. Αν και θέλει χρόνο, άρχισε εντυπωσιακά. Αλλά έκανε κοιλιά με σοκ στην Άλμπα! Εκανε 4 συνεχόμενες νίκες εντός, αλλά συντριβή 98-74(42-39ημ) στην Εφές!

ΜΙΛΑΝΟ: Μίροτιτς(φόργουορντ,18π,7ρ,εκτός), Λο (πλέι μέικερ,10π,4ας,εκτός), Ρίτσι(φοργουορντ,1π,1ρ,εκτός), Μπαρόν(περιφερειακός,8π,2ας,εκτός)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αρμπίνες(φοργουορντ,7π,2ρ,εκτός), Λαπροβίτολα(πλέι μέικερ,12π,4ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι αλλά η Μπάρτσα στο 1.85 λίγο πιο ελκυστική καθώς είναι πιο κλασάτη από το Μιλάνο που έχει τις απουσίες του.

Βαθμολογία -

25/01/2024Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 0 22 19 3 86.4% 1882 1669 213
2 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 0 22 15 7 68.2% 1825 1756 69
3 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 0 22 15 7 68.2% 1795 1774 21
4 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 22 14 8 63.6% 1784 1675 109
5 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε 0 22 13 9 59.1% 1806 1777 29
6 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 22 12 10 54.5% 1679 1629 50
7 Μονακό Μονακό 0 22 12 10 54.5% 1779 1743 36
8 Μπασκόνια Μπασκόνια 0 22 12 10 54.5% 1810 1819 -9
9 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 22 12 10 54.5% 1869 1912 -43
10 Βαλένθια Βαλένθια 0 22 11 11 50% 1688 1674 14
11 Παρτιζάν Παρτιζάν 0 22 11 11 50% 1805 1815 -10
12 Ερυθρός Αστέρας Ερυθρός Αστέρας 0 22 9 13 40.9% 1804 1771 33
13 Μιλάνο Μιλάνο 0 22 9 13 40.9% 1696 1665 31
14 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 0 22 9 13 40.9% 1690 1750 -60
15 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 0 22 9 13 40.9% 1811 1878 -67
16 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 0 22 8 14 36.4% 1738 1777 -39
17 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 0 22 4 18 18.2% 1703 1886 -183
18 Άλμπα Βερολίνου Άλμπα Βερολίνου 0 22 4 18 18.2% 1659 1853 -194
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Promotion - Play Offs: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr