Μπάσκετ

Euroleague: Κρίσιμη στροφή!

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 12:49

Πολύ σημαντικά ματς απόψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την πρώτη.. δόση της 26ης αγωνιστικής.

Euroleague: Κρίσιμη στροφή!

ΕΦΕΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ

Στην Ρίγα της Λετονίας το ματς. Προβληματισμός και γκρίνια στην Εφές που είναι στο 10-15 και σε δύσκολη θέση και έφυγε ο κόουτς Τσαν(στην 24η αγ)και συνεχίζει ο βοηθός. Και ενώ έδειχνε να συνέρχεται μετά την κρίση με τις σοβαρές απουσίες για πολύ καιρό που έκανε 7 συνεχόμενες ήττες και έμεινε πίσω. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ακριβό ρόστερ αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν. Έχει το μπαμ στην Μονακό! Η χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκα με 90π. Και 2-11 εκτός! Δύσκολα για πλέι οφ πλέον αν και κέρδισε 79-73 το Μιλάνο εντός σε ..τρελό ματς (25-38,64-50,73-73).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Αντέχει ψηλά (13-12) σχετικά η Μακάμπι αν και το μυαλό της είναι στον πόλεμο της χώρας της με την Χαμάς. Παίζει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα εντός έδρας. Στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά πια δεν τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και ας έχει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και τεράστια εμπειρία και όνομα! Πάντως με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλαδή ομάδα με σκορ, αθλητική και ρυθμού, με τρομερή περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν και την άμυνα. Εχει μπαμ σε ΟΑΚΑ και Μιλάνο! Έχει την 2η καλύτερη επίθεση (85π). Πάντως έχασε εύκολα εκτός έδρας από την Μπασκόνια με 92-82 καθώς ήταν στο -15 συνέχεια. Πήρε τον γκαρντ Τόμασον από την Γρανάδα(12π).

ΕΦΕΣ:Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός), Γιλμάζ(φόργουορντ,2π,1ρ,εκτός), Νταούμ(φόργουορντ,12π,4ρ,εκτός), Οτουρού(σέντερ,11π,5ρ,εκτός)

ΜΑΚΑΜΠΙ:Μπράουν(πλέι μέικερ,15π,7ας,αμφίβολος), Τόμασον(πλέι μέικερ,νέο πρόσωπο, αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανοιχτό ματς και καμία αξία στο 1.55 και -4 καθώς είναι και σε ουδέτερο.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Μεταμορφώθηκε (13-12) και είναι σε φόρμα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η έμπειρη Μπασκόνια που είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν την υποτιμάς και ποτέ. Και πάντα κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφ. Με ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ στηρίζεται στην έδρα. Ομάδα του όβερ. Βρέθηκε σε βαθιά κρίση και στην 5η αγ τέλος ο Πεναρόγια και με τον Ιβάνοβιτς πάλι στο πάγκο της είναι άλλη ομάδα και έκανε και 7/8 και μπαμ στο ΣΕΦ! Αγαπά τα θρίλερ. Σε φόρμα και ξεκάθαρα στόχος τα πλέι οφ. Περίπατος έχοντας και 15π παρά τις απουσίες εντός με την Μακάμπι με 92-82.

Χωρίς στόχους η ουραγός (5-20) Βιλερμπάν με τις αλλαγές προπονητών! Μεγαλομέτοχος ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ. Εξ αρχής στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γερασμένη σε πολλά επίπεδα. Αλλά κάνει ζημιές. Εχει χάσει την αθλητικότητά που είχε και έχει αλλάξει στιλ. Τέλος στην 4η αγ ο Τι Τζέι Πάρκερ και στη θέση του ο Ποτζέκο που έφυγε και αυτός στην 19η αγ! Εχει φάει και 25π από την Αλμπα μέσα! Πάντως έκανε το μπαμ στο Μόναχο και παίζει καλά σχετικά. Όπως και στην πανίσχυρη Ρεάλ που μείωσε 86-79.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ:Κιόζα(πλέι μέικερ,1π,3ας,εκτός),Κοστέλο(σέντερ,8π,4ρ,αμφίβολος),Ντιοπ(σέντερ,8π,4ρ,εκτός)

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντε Κολό (περιφερειακός,12π,3ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -9 η Μπασκόνια αλλά η Βιλερμπάν παλεύει πολλα ματς και ας είναι ουραγός. Περίεργο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Δεν παίζει καλά αλλά κερδίζει (12-13) αρκετά ματς η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που όμως κάνει πάλι κοιλιά με 7 ήττες στα 10τελευταία! Πέρσι έκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ίδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά. Εχει κρατήσει κορμό, αλλά δεν έχουν βγει οι ΝΒΑερς και τόσο. Τρομερή έδρα, προπονητής, χημεία και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, σπουδαία επίθεση αλλά σοφτ και με θέμα στην άμυνα. Πολλές διακυμάνσεις και έχει θέμα στο πόιντ. Ηττα 88-84(56-44,71-77 στο 37') στην Μπολόνια

Μέτρια η πορεία (10-15) της Μπάγερν που είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ και αρέσκεται σε ρόλο ρυθμιστή αν και θέλει πλέι οφ. Φέτος έκανε επένδυση φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα. Παλεύει πολλά ματς και ας τα έχασε. Σε καλή σχετικά κατάσταση καθώς πολλές ήττες ήταν λογικές. Μεγάλο πρόβλημα στο σκορ. Αλλά έχει και ήττα σοκ με την Βιλερμπάν εύκολα μέσα και προβληματισμό. Πάλεψε αλλά 72-76(51-44,51-60) με Ολυμπιακό εντός.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Τριφούνοβιτς(φόργουορντ,4π,2ρ,εκτός)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπούκερ(σέντερ,8π,4ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την έδρα η Παρτίζαν φαβορί και στο 1.30 και -7.Το χάντικαπ δεν αξίζει πάντως.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με διακυμάνσεις αλλά ρολάρει πάλι η Βαλένθια (13-12) που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα αλλά πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Μούμπρου. Γενικά σε ρόλο ρυθμιστή αλλά φέτος πάει για πλέι οφ! Πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της Γκραν Κανάρια. Φέτος εντυπωσιάζει καθώς έχει αλλάξει στιλ και παίζει τρομερή άμυνα. Εχει την χειρότερη επίθεση όμως. Αλλά με την άμυνα έχει πάρει πολλά ματς και έχει και το διπλό στο ΣΕΦ. Περίπατος με 66-81 με 20π από την αρχή στο Βερολίνο με την Άλμπα και μπαμ στη Μπάρτσα στην Ισπανία 76-79!

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προβληματίζει κάπω (14-11) ο Ολυμπιακός με τις διακυμάνσεις του και το πρόβλημα στο σκορ καθώς είναι ο περσινός φιναλίστ. Εχει ένα εξαιρετικό σύνολο με την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης (73π) και στόχο το Φάιναλ Φορ. Εχει θέμα στην επίθεση όμως και πολλές φέτος απουσίες. Εχει το σοκ με την Μπασκόνια και την Βαλένθια μέσα. Αγαπά τα θρίλερ. Με 0/7 με τις ισπανικές ομάδες φέτος. Χωρίς σέντερ (έξω Φαλ-Μιλουτίνοφ) και τεράστιο πρόβλημα στην ρακέτα. Αλλά πήρε τον Ράιτ και έχει αθλητικότητα στο "5" και ρολάρει. Πέρασε δίκαια από την Μπάγερν 72-76(51-44,51-60)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντέιβις(σέντερ,11π,5ρ,εκτός),Τουρέ(σέντερ,4π,4ρ,εκτός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιλουτίνοφ(σέντερ,10π,5ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και σκληρό ματς. Στο -1 ο Ολυμπιακός σωστά. Μικρό προβάδισμα και χαμηλό σκορ.

ΜΙΛΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε κρίση (10-15) και φέτος το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για τίτλο. Και πέρσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έτσι έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς Γενικά είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει για Φ4 και ψάχνει και τον τίτλο. Και έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς που έχασε πολλά ματς. Ανανέωσε ο Μεσίνα μέχρι το 2026 στο πάγκο! Εχει κερδίσει και στην Βαρκελώνη, έδειχνε καλά αλλά πάλι τίποτα. Βαρύ κλίμα. Ήττα 79-73 στην μέτρια Εφές σε ..τρελό ματς (25-38,64-50,73-73). Και πάλι 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς.

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα. Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Και αν και τα τελευταία χρόνια έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ και δείχνει και γερασμένη, έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και παίζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα, βάθος. Τρομερή φόρμα και άνετα πρώτη(22-3) αν και κάνει μια κοιλιά έχοντας εκτός και τον Ταβάρες. Και δεν παίζει όπως ξέραμε προσέχουμε. Χαλαρά 86-79 την ουραγό Βιλερμπάν εντός.

ΜΙΛΑΝΟ: Μπαρόν(περιφερειακός,8π,2ας,εκτός)

ΡΕΑΛ: Γιουλ(πλέι μέικερ,8π,2ας,εκτός), Ταβάρες(σέντερ,10π,5ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεάλ καλύτερη και στο -4 σωστά. Αλλά και αυτή δεν παίζει καλά τελευταία. Κάπως χαμηλά το 1.47.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Απογοητεύει ακόμα ο Ερυθρός Αστέρας που βελτιώθηκε λίγο με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο που ανέλαβε στην 4η αγ (έφυγε ο Ιβάνοβιτς) αλλά δύσκολα θα προλάβει! Έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό και είναι πάντα μαχητικός. Με διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του Αστέρα. Χαμηλά με 10-15 και έχει θέμα στην περιφέρεια. Πάντως έχει το μπαμ στην Φενέρ αλλά ήττες στους ουραγούς Βιλερμπάν και τώρα Άλμπα. Ηττα εύκολα εντός 76-85 με Μπάρτσα. Πήρε τον Τόμπικινς.

Συνέρχεται και εντυπωσιάζει πλέον με τον Τρινκέρι στο πάγκο η Ζάλγκιρις (10-15) που έφυγε τελικά ο Μακσβίτις και νέος προπονητής είναι ο Ιταλός από την 18η αγ! Μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφ! Τρομερή έδρα με 15.000 κόσμο και 3 σερί μεγάλες νίκες και 25άρες σε Φενέρ-Εφές! Πρόβλημα στο σέντερ. Αν και άρχισε εντυπωσιακά έμεινε πίσω. Εξαιρετική άμυνα, πρόβλημα στο σκορ και είναι επικίνδυνη εκτός με διπλά σε Μιλάνο , Βαλένθια και Μπολόνια! Ρολάρει και πάτησε τον ΠΑΟ με 80-68 εντός!

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόπιτς([πλέι μέικερ,5π,2ας,εκτός), Τόμπικινς (φόργουορντ,νέο πρόσωπο)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: -

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.50 και -4 και ντέρμπι με την Ζάλγκιρις σε άνοδο. Ο Αστέρας μάλλον θα το πάρει με την έδρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Κάνει μια κοιλιά ο ΠΑΟ (14-10) που ήταν σε τρομερή φόρμα με διπλά σε Μονακό, Μιλάνο και Βαλένθια. Πλέον με 9 νίκες στα 12 τελευταία και 5 σερί (και καλές) εντός. Φέτος ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έχει 11 νέα πρόσωπα και ήθελε χρόνο για να δέσει και έτσι άρχισε μουδιασμένα. Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ (Α1) και την απόκτηση του Ναν έφτιαξε το κλίμα και ρολάρει και στόχος πλέον το πλεονέκτημα έδρας. Ντεφορμέ και ήττα εύκολα 80-68 στο Κάουνας. Γυρίζει ο Σλούκας όμως. Σοκ πάντως με τον Άρη 70-73 στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα και λίγη γκρίνια!

Συνήλθε (15-10) η Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ! Η Φενέρ των Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Εμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφ. Καλή φροντ λάιν γεμάτη, αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Καλή έδρα (11-1!) παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα. Εχει φάει 25π στο Κάουνας πάντως! Ηττα 76-69 στο Μονακό από 27-38 καθώς κόλλησε στο σκορ στο δεύτερο μέρος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: -

ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μεικερ,εκτός), Πιέρ(φόργουορντ,10π,5ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κουρασμένος ο Παναθηναϊκός και θέλει προσοχή. Ντέρμπι και καμία αξία στο -4 ο Παναθηναϊκός και στο 1.50.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ

Κάνει κοιλιά αν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει (16-9 )απρόσμενα η ιστορική Βίρτους Μπολόνια που έχει χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα, αλλά πέρσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν τα πλέι οφ. Εγινε άνω-κάτω πριν το τζάμπολ που έφυγε ο κόουτς Σκαριόλο. Είχαμε πει ότι δεν περιμένουμε πολλά και απλά θα κυνηγά τα πλέι οφ έχοντας θέμα στους ψηλούς και όντας γερασμένη. Αλλά εντυπωσιάζει (11-1 εντός) και θέλει πλέον τετράδα! Εχει εκκωφαντικό διπλό με στο Μονακό με 25π αλλά και στην Παρτίζαν. Κάνει κοιλιά με 4 ήττες στα 6 τελευταία αλλά πήρε το ντέρμπι με Παρτίζαν μέσα 88-84(56-44,71-77 στο 37').

Με διακυμάνσεις (15-10) η πανάκριβη Μονακό που είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Και έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που όμως δεν είναι καλά! Γενικά πάντως αν και με σέρβο κόουτς παίζει και αρκετά αμερικάνικο μπάσκετ, με αθλητικότητα αλλά και άμυνα, αλλά έχει και διακυμάνσεις. Τρομερή περιφέρεια. Ρολάρει πάλι και έριξε 25π στη πρώτη Ρεάλ και με 5 νίκες στα 6 τελευταία και 76-69 την Φενέρ εντός από 27-38.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Τσάτσοκ(σέντερ,3π,2ρ,εκτός)

ΜΟΝΑΚΟ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και ανοιχτό ματς. Στα ίσα σωστά. Λίγο προς διπλό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΜΠΑ

Νέα εποχή με καλή αρχή αλλά μικρό προβληματισμό τώρα(17-8) η Μπαρτσελόνα χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ που είναι όμως στα 15εκ! Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στον πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους παίκτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερούς σέντερ! Στόχος το Φάιναλ Φορ. Αν και θέλει χρόνο, άρχισε εντυπωσιακά, αλλά έκανε κοιλιά με σοκ στην Άλμπα! Δεν παίζει καλά αλλά κερδίζει και άνετα 76-85 στον Αστέρα. Στην λίγκα της ήττα 76-79 με Βαλένθια μέσα. Πήρε τον Ρίκι Ρούμπιο που έχει όμως μήνες εκτός δράσης.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Σε κακή γενικά φέτος κατάσταση (5-20) η Αλμπα που είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Είχε καιρό και πολλές απουσίες και απογοητεύει. Πάντα με ισπανό κόουτς, παίζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Χωρίς μεγάλο μπάτζετ, με κόσμο, έχει χημεία και θέλει προσοχή έχοντας το μπαμ με την Μπάρτσα και το Μιλάνο μέσα. Δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Εχει πολλά απ ντάουν. Αλλά δεν παίζει άσχημα τελευταία. Η χειρότερη επίθεση(74π). Στο 1-11 εκτός και από κακή εμφάνιση και αμαχητί 66-81 με την Βαλένθια εντός.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αρμπίνες(φοργουορντ,7π,2ρ,εκτός), Ρούμπιο(πλέι μεικερ,νέο πρόσωπο, εκτός)

ΑΛΜΠΑ:Ολίντε(φόργουορντ,10π,5ρ,εκτός), Τίμαν(φόργουορντ,7π,3ρ,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -13 και προς άσο απλά αν και δεν είναι για πολλά-πολλά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr