Μπάσκετ

Μεγάλος Διαγωνισμός: Ταξίδι δωρεάν στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 10:48

Το PS Blog σε στέλνει στο Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο! Με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Ταξίδι δωρεάν στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις από κοντά τη μπασκετική δράση, το PS Blog έχει ένα συναρπαστικό διαγωνισμό!

Ένα ταξίδι για 2 άτομα δωρεάν, για να απολαύσεις τους αγώνες του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και των υπολοίπων ομάδων, στη γερμανική πόλη.

Ο διαγωνισμός αφορά νέους παίκτες και περιλαμβάνει:

  • Ένα (1) διπλό ταξιδιωτικό πακέτο για την παρακολούθηση του Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο. Ειδικότερα περιλαμβάνονται:
  • δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια με μία αποσκευή ανά άτομο, πρωινή πτήση από την Αθήνα για το Βερολίνο (απευθείας ή με μία ή περισσότερες ενδιάμεσες στάσεις) την Πέμπτη 23/05/2024 ή την Παρασκευή 24/05/2024 και επιστροφή από το Βερολίνο στην Αθήνα τη Δευτέρα 27/05/2024)
  • διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) αστέρων (δίκλινο δωμάτιο - διπλό κρεβάτι)
  • τέσσερα (4) διπλά εισιτήρια για την παρακολούθηση των αντίστοιχων τεσσάρων (4) αγώνων του Final Four στην "UBER Arena" του Βερολίνου (ειδικότερα: των δύο ημιτελικών την 24.05.2024 και του μικρού τελικού και του μεγάλου τελικού την 26.05.2024), από την κερκίδα του Παναθηναϊκού AKTOR.
  • μετακίνηση από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο την ημέρα της άφιξης και από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο την ημέρα της επιστροφής
  • μετακίνηση στην "UBER Arena" τις ημέρες των αγώνων

Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός/η τυχερή, μπορείς να πάρεις μέρος εδώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr