Ποδόσφαιρο

Υπόσχονται γκολ!

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:48

Η ενισχυμένη Μπεσίκτας υποδέχεται τη Ντόρτμουντ σε μια αναμέτρηση που μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ!

Υπόσχονται γκολ!
  • 19:45, Cosmote Sport 2 HD
  • 4ος Ομιλος, θεατές στο 50% του γηπέδου.


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Η περσινή κατάκτηση του νταμπλ από την Μπεσίκτας αποτέλεσε έκπληξη έχοντας άλλωστε ξεκινήσει την σεζόν με τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ο προπονητής Σερτζέν Γιαλτσίν είναι πλέον πανίσχυρος, η διοίκηση ικανοποίησε τα περισσότερα αιτήματα του και ενισχύθηκε μεταγραφικά, διάχυτος ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας νίκησε την Μαλάτιασπορ 3-0, είναι αήττητη μετά από τέσσερα ματς και δεν έχει δεχτεί γκολ. Στο τελευταίο ματς πάντως τραυματίστηκαν οι Βίντα και ο επιθετικός μέσος Άλεξ Τεϊσέιρα, δεν υπολογίζεται και ο νεοφερμένος μπακ Μέρας. Γεμάτη ταλέντο αλλά κατώτερη των περιστάσεων η Ντόρτμουντ που πέρυσι προσπάθησε ξανά να διεκδικήσει τίτλους αλλά στο πρωτάθλημα κατέληξε τρίτη ενώ στο Champions League αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μάντσεστερ Σίτι. Κατέκτησε το κύπελλο αλλά και πάλι άλλαξε προπονητή. Ο Μάρκο Ρόζε (Γκλάντμπαχ) ήρθε με εμπειρία πρωταθλητισμού, κράτησε Χάαλαντ και Μπέλινγχαμ οπότε η μεταγραφική περίοδος ήταν επιτυχημένη, παρά την αποχώρηση του Σάντσο. Στην Μπουντεσλίγκα σε τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες με την φιλοσοφία σκοράρουμε περισσότερα γκολ από όσα δεχόμαστε. Εκτός ο αμυντικός μέσος Τσαν και οι μέσο-επιθετικοί Αζάρ και Ρέινα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους. Προσπερνάμε σημείο, συνδυάζουμε το γκολ/γκολ με over, περιμένοντας και τους «αετούς» να σκοράρουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr